گوگل از یک اپلیکیشن تحت وب برای فشرده‌سازی و بهینه‌سازی سریع تصاویر رونمایی کرد

2

بخش Chrome Labs گوگل یک ابزار تحت وب و مبتنی بر مرورگر وب منبع بازی به نام «Squoosh» منتشر کرد که اجازه می‌دهد کاربران خیلی ساده و سریع و فقط در چند ثانیه تصاویر پرحجم خود را تغییر اندازه، حجم و فرمت دهند.

این ابزار آنلاین اولین بار در کنفرانس  Chrome Dev Summit معرفی شد تا نمونه‌ای از بهبودها و توانایی‌های اخیر مرورگر کروم باشد.

مرورگر کروم با استفاده از WebAssembly می‌تواند از کدک‌های تصاویر با سرعت بالایی استفاده کند. قابلیتی که به طور معمول در مرورگرهای وب یافت نمی‌شود.

تجربه کار چند دقیقه‌ای ما با اپلیکیشن Squoosh بسیار جذاب، جالب و کاربردی بود. به راحتی می‌توانید تصاویر بزرگ و پر حجم خود را روی این سایت آپلود کرده و بعد سریعا تغییر اندازه دهید یا به فرمت‌های فشرده‌تری مانند MozJPEG و WebP درآورده و دوباره روی سیستم ذخیره کنید.

البته، این ابزار به شما اجازه می‌دهد تصاویر را به فرمت‌های استانداردی مانند PNG نیز ذخیره کنید.

رقیب فتوشاپ و ده‌ها نرم‌افزار سنگین دسکتاپ ویرایشگر عکس

رابط کاربری Squoosh برای صفحه‌نمایش‌ها و دستگاه‌های مختلف بهینه‌سازی شده است؛ به‌طوری‌که می‌توانید با یک مانیتور بزرگ، لپ‌تاپ و اسمارت‌فون این اپ را باز کرده و مشغول کار شوید.

در صورت نیاز، تنظیمات زیادی مانند کاهش کیفیت عکس و رنگ‌بندی عکس در اختیار دارید تا دقیقا عکسی بهینه شده برای استفاده روی وب یا نرم‌افزارهای خاص بسازید و بعد دانلود کنید.

این امکان هم وجود دارد که عکس اصلی را بدون تغییرات و فقط با فرمت‌های دیگری دانلود کرد. وقتی یک عکس حدود ۳ مگابایتی را روی این سایت آپلود کنید؛ می‌توانید عکس‌هایی در اندازه ۳۰۰ کیلوبایت با کیفیت مناسب ولی فشرده‌سازی شده دانلود و استفاده کرد.

یکی از ابزارهای جالب Squoosh، مقایسه تصویر اصلی و فشرده‌سازی شده به صورت ۱:۱ است تا درک و مقایسه کاملی از تصویر دست‌کاری شده مشاهده کنید.

امکان کوچک‌سازی و بزرگ‌سازی تصویر را تا چند هزار برابر دارید و رابط کاربری Squoosh این‌قدر پایداری دارد تا این عملیات‌ها با سرعت و بدون خرابی عکس انجام شوند.

وقتی با این اپ کار می‌کنید؛ از سرعت بالای آن تعجب خواهید کرد. دلیل آن، پیاده‌سازی محلی و آفلاین این ابزار روی کروم دستگاه کاربر پس از آپلود شده عکس است. یعنی تمام این کارهایی که روی عکس انجام می‌شود؛ روی وب اتفاق نیفتاده و روی دستگاه خود شما اعمال می‌شود.

برای افرادی که علاقه‌مند هستند از چگونگی ساخت اپلیکیشن Squoosh نیز سر در بیاورند؛ سورس کدهای این پروژه روی سایت گیت‌هاب هم عرضه شده است.


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

محصولات رادیواکتیوی که در قرن بیستم در قالب کالاهای مصرفی عادی به مردم فروخته می‌شدند

پیش از درک خطراتی که قرار گرفتن در معرض تابش‌های رادیواکتیو برای انسان به همراه دارد، مردم و حتی دانشمندان می‌پنداشتند که مواد رادیواکتیو ترکیبات جالبی برای درخشان و نورانی کردن اشیا هستند. در ادامه چند مورد از عجیب‌ترین کاربردهای مواد…

این معماری‌های بسیار عجیب و در مواردی هراس‌انگیز دوران سوسیالیسم در روسیه و کشورهای اقماری آن

شوروی و سوسیالیست‌ها هم برای خود سبک معماری خاصی داشتند. در مواردی باشکوه، در مواردی خشن و در معدودی موارد مفهومی و زیبا.چیز جالب در آنها هدف ساخت آنها بود: بزرگداشت مبارزات میهنی و پیشرفت‌هایی که در سایه دولت‌های چپ به دست آمده بودند.…

ایده‌های خوب و خلاقانه برای دکوراسیون و منظره‌سازی فضای بیرونی خانه‌های و مجتمع‌های مسکونی و اداری

آیا تا به حال به دنبال الهام گرفتن برای دکوراسیون و منظره‌سازی فضاهای بیرونی منزل خود بوده‌اید. آیا دوست داشته‌اید بتوانید به نوعی طبیعت را در فضاهای کوچک حیاط آپارتمان یا خانه ییلاقی خود ادغام کنید.در این صورت مجموعه این پست می‌تواند…

مجموعه‌ای از تصاویر هراس‌آور، عجیب با به اصطلاح نفرین‌شده!

برای قسمتی از شگفتی یا ترس خودمان از پیرامون یا عکس‌ها نمی‌شود توضیح صریح ارائه کرد. احتمالا منشا این ترس‌ها به تدریج در سیناپس‌های مغزی ما از هزاران سال پیش یه یادگار گذاشته شده.آدم فکر می‌کند اگر قرار باشد برنامه هوش مصنوعی ایجاد شود…

تصور شاهان صفوی بر اساس شرح متنی جهانگردان و افراد شاخصی که آنها را دیده و توصیف کرده‌اند

در حساب توییتر Cavid Ağa شاهان صفوی را بر اساس نوشته‌های قدیم به دقت و به صورت گرافیکی و چشم‌نوازی تصور شده‌اند.(توضیحات از ویکی پدیا) شاه اسماعیل بنا به نوشته‌های جیووانی ماریا دلی آنجیوللوشاه اسماعیل یکم (۱۷ ژوئیهٔ ۱۴۸۷ – ۲۳ مه…

توهم کوتارد: آنهایی که تصور می‌کنند مدتهاست مرده‌اند!

«می‌اندیشم پس هستم»  Cogito, ergo sum با این حال همه کسانی که می‌اندیشند با این باور دکارت موافق نیستند.محتوای تفکر برخی از افراد مبتلا به یک اختلال عصبی روانپزشکی نادر، معروف به سندرم کوتارد، به جای اینکه به حس بودن منجر شود، به احساس…
آگهی متنی در همه صفحات
دکتر فارمو /جراح تیروئید / پزشکا /تعمیر فن کویل / سریال ایرانی کول دانلود / مجتمع فنی تهران / دانلود فیلم دوبله فارسی /خرید دوچرخه برقی /خرید دستگاه تصفیه آب /موتور فن کویل / شیشه اتومبیل / نرم افزار حسابداری / خرید سیلوسایبین / هوش مصنوعی / مقاله بازار / شیشه اتومبیل / قیمت ایمپلنت دندان با بیمه /سپتیک تانک /بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران /بهترین جراح بینی در تهران / آموزش تزریق ژل و بوتاکس / دوره های زیبایی برای مامایی / آموزش مزوتراپی، PRP و PRF /کاشت مو /قیمت روکش دندان /خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / درمان طب / تجهیزات پزشکی / دانلود آهنگ /داروخانه اینترنتی آرتان /اشتراك دايت /فروشگاه لوازم بهداشتی /داروخانه تینا /لیفت صورت در تهران /فروش‌ دوربین مداربسته هایک ویژن /سرور مجازی ایران /مرکز خدمات پزشکی و پرستاری در منزل درمان نو / ثبت برند /حمل بار دریایی از چین /سایت نوید /پزشک زنان سعادت آباد /کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان /فروشگاه اینترنتی زنبیل /ساعت تبلیغاتی /تجهیزات پزشکی /چاپ لیوان /خرید از آمازون /بهترین سریال های ایرانی /کاشت مو /قیمت ساک پارچه ای /دانلود نرم افزار /
2 نظرات
  1. omid می گوید

    اونقدر هم چیز تاپی نیست! ده ها ابزاری اینجوری و حتی کاملتر از این روی وب وجود داره. بعضی هاش هم الگوریتم فشرده سازیشون اختصاصیه و فشرده سازی بیشتری انجام میدن.

  2. نارنجی می گوید

    مرسی بابت معرفی این ابزار 🙂
    کاهش حجم زیاد با کیفیت قابل قبولی ارائه می‌ده

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.