.

ترامپ بدون هیچ مدرکی گوگل را متهم به کارهای غیرقانونی گسترده پیش از انتخابات کرد

روز سه‌شنبه، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور امریکا اتهامات جدیدی را متوجه شرکت گوگل کرد بدون اینکه مدرک و سندی نشان دهد.

ترامپ مدعی است گوگل در انتخابات سال ۲۰۱۶ با مجموعه کارهای غیرقانونی فناورانه‌ قصد دخالت در نتیجه داشته است. ترامپ هشدار داد فعالیت‌های این شرکت پیش از انتخابات ۲۰۲۰ را از نزدیک زیر نظر دارد.

ترامپ در مجموعه‌ای از توییت‌های پشت سرهم خود مدیرعامل گوگل، ساندرای پیچای را هم مورد انتقاد قرار داد. وی علی‌رغم توضیحات مقامات دولتی درباره نحوه همکاری بسیار محدود گوگل با چین، باز هم سوالات خود درباره توسعه موتور جست‌وچوی چینی با همکاری گوگل را مطرح کرد.

سخنگوی گوگل در واکنش به اظهارت اخیر دونالد ترامپ به صورت ایمیلی به رویترز گفته است این شرکت راه طولانی را طی کرده تا برای ساخت محصولات و اجرای سیاست‌های خود متکی به منبع‌های سیاسی نباشد و به طور مستقل عمل کند.

ترامپ به دنبال پیروزی در انتخابات ۲۰۲۰ ایالات متحده است. وی بارها از گوگل و دیگر شرکت‌های فناوری انتقاد کرده است که رفتاری محافظه‌کارانه و ناعادلانه دارند.

اطمینان‌دهی برای فعالیت محدود در چین

هنوز نظریه دخالت دولت روسیه از طریق غضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی در انتخابات سال ۲۰۱۶ ریاست جمهوری امریکا پا برجا است و همین موضوع باعث ایجاد نگرانی‌هایی امنیتی برای مقامات این کشور شده است.

ترامپ روز سه‌شنبه گوگل را به انجام اقدامات غیرقانونی گسترده متهم کرد ولی هنوز هیچ مدرکی ارایه نکرده تا این اتهامات به طور رسمی دنبال شود.

سخنگوی گوگل اعتقاد دارد تغییر و دستکاری در نتایج انتخابات یا اهداف سیاسی به تجارت آن‌ها ضربه وارد خواهد کرد و رسالت آن‌ها برای ارایه مطالب مفید به مردم را خدشه‌دار می‌کند.

ماه گذشته، دونالد ترامپ و ساندرای پیچای در کاخ سفید ملاقاتی داشتند. رسانه‌ها گزارش دادند طرفین توافق کردند همکاری‌ با چین بسیار محدود باشد. در حقیقت، گوگل این اطمینان را به ترامپ داده است که در پروژه‌های چینی مشارکت گسترده و تاثیرگذاری نداشته باشند.

اما درست در روز بعد از این ملاقات، ترامپ در توییتر پستی منتشر کرده و دوباره به گوگل هشدار داد.

پیش‌بینی می‌شود با نزدیک شدن به زمان انتخابات ۲۰۲۰ امریکا، فشار و تهدیدهای ترامپ بر ضد شرکت‌هایی مانند گوگل و اپل افزایش پیدا کند چون می‌خواهد این شرکت‌ها را با خود همراه کرده و از این فضاسازی بهره‌برداری‌های انتخاباتی کند.

منبع


  این نوشته‌ها را هم بخوانید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
[wpcode id="260079"]