چگونه به یاری گوشی‌های هوشمند، بهداشت روانی‌مان را ارتقا دهیم؟

گوشی‌های هوشمند بخشی جدانشدنی از ما شده‌اند. ما به کمک آنها با مردم تماس می‌گیریم و افکار و کارهای لحظه‌ای خود را در شبکه‌های اجتماعی، جار می‌زنیم.

گوشی‌های هوشمند می‌توانند در آن واحد هم دانش‌افزا و مفرح و شادمان‌کننده باشند و هم می‌توانند ذهن ما را آشفته کنند، خواب ما را مختل کنند و ما را تبدیل به آدم‌های عقده‌ای و حسودی کنند که با فریب اینستاگرامی، همه را شادتر و سالم‌تر و ثروتمندتر از خود بپندارند. شما فیدهای اینستاگرامی را مرور می‌کنید و می‌بینید که شاید هیچگاه نتوانید خانواده‌ای به خوشبختی یک دوست داشته باشید و هرگز نتوانید به مسافرتی به گرانی دوست دیگر بروید.

پس ممکن است بدبین شویم و خود گوشی‌های هوشمند را یک بهانه برای افسردگی خود در نظر بگیرید.

اما ما به کمک ترفندهایی به کمک همین گوشی‌های هوشمند می‌توانیم سلامت روانی خودمان را تقویت کنیم.

چگونه؟

1-افراد مثبت را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید و بی‌خیال بقیه شوید

برخی افراد ذاتا منفی هستند و همیشه ناکامی‌ها و دشواری‌های زندگی را می‌بینند، همیشه ساز مخالف می‌زنند و از اندرون چیزی که بیشتر مردم را شاد و یا شیفته می‌کند، چیزی متناقض و تیره، بیرون می‌آورند.

بی‌خیال اینها شوید. دیگر آنها را دنبال نکنید یا اصلا بلاک‌شان کنید!

دنبال آدم‌هایی بگردید که همیشه بذر امید می‌افشانند. کوتاه‌نوشته‌هایشان چیزی بر دانش شما می‌افزاید. دنبال‌کننده کسانی باشید که در عین اعتراف به مشکلات در زندگی‌شان، به شما راه برون‌رفت از دشواری‌ها را هم نشان بدهند.

2- از اپلیکیشن‌های ویژه آرامش‌بخش استفاده کنید و کورس‌های آنلاین را فراموش نکنید

شاید جالب باشد بدانید کورس‌ها یا دوره‌های آموزشی رایگان ویژه‌ای برای مدیتیشن وجود دارند.

علاوه بر این اپلیکیشن‌هایی هم وجود دارند که خوش‌بینی را در شما تقویت می‌کنند و ویژه مدیتیشن هستند. اپ‌هایی مثل موارد زیر:

CalmSimple Habit, ,Headspace

شگفت‌انگیز است بدانید که اپ‌هایی وجود دارند که به کمک آنها کاربران فرنگی می‌توانند با درمانگرهای دارای مجوز صحبت کنند: Talkspace و BetterHelp

اپلیکیشنی بامسمایی به نام Happify وجود دارد که شادی‌افزا است. این اپلیکیشن بر اساس دانش روانشناسی مثبت بنا شده و می‌تواند اضطراب را در شما کمک کند و مشکلات روابط میان‌فردی را کم کند.

وضعیت روانی شما، یک چیز ایستا نیست و مثل عضلات برای تقویت‌اش باید تمرین کنید!

3- از شبکه‌های اجتماعی برای ارتباط مثبت با مردم استفاده کنید

تنهایی چیز بدی است. برآورد شده که تنهایی در حال همه‌گیر شدن است. شما ممکن است در میان انبوه دوستان و اعضای خانواده خود تنها باشید. حتی برخی می‌گویند که تنهایی معادل کشیدن 15 نخ سیگار در روز، بر بدن و روان شما، اثر منفی می‌گذارد.

به جای چرخ خوردن بی‌هدف در شبکه‌های اجتماعی، کاربرهایی با علایق مشترک پیدا کنید و برای آنها کامنت بامعنا بگذارید ودر فعالیت‌های باارزشی که آنها پیشنهاد می‌دهند، شرکت کنید.

گرچه باید احتیاطهای لازم را برای آشنایی فیزیکی با کاربران شبکه‌های اجتماعی انجام داد، اما گاهی ما می‌توانیم دوستان بسیار خوبی در شبکه‌های اجتماعی پیدا کنیم که به هیچ عنوان امکان پیدا کردنشان در محل زندگی‌مان نبود.

منبع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
[wpcode id="260079"]