کرونا کارخانه‌های تولید تلفن همراه سامسونگ و ال‌جی را تعطیل کرد

کرونا به درون کارخانه تولید تلفن همراه سامسونگ رفت و موجب تعطیلی آن شد. شرکت ال‌جی دیسپلی هم از ترس کرونا کارخانه تولید پنل‌های نمایشگر گوشی تلفن همراه خود را تعطیل کرد.

پیش‌بینی می‌شود فروش گوشی تلفن همراه در سال ۲۰۲۰ کاهش زیادی داشته باشد که علت آن شیوع ویروس کرونا و تعطیل شدن کارخانه‌های تولید قطعات و مونتاژ اسمارت‌فون در کشورهای چین، کره جنوبی، تایوان و چین تایپه است.

خبرگزاری Yonhap به نقل از یک مقام شرکت سامسونگ گزارش داده است که یک کارگر کارخانه سامسونگ الکترونیک در شهر گوهی (Gumi) کره جنوبی به ویروس کرونا مبتلا شده است. گومی شهری نزدیک کلان شهر دئگو (Daegu) است که اولین بار در کره جنوبی مبتلایان کرونا  در آنجا شناسایی و بیشترین مبتلایان را دارد.

شرکت سامسونگ الکترونیکس پس از مشاهده کارگر آلوده خود در کارخانه، دستور به تعطیلی این کارخانه تولید تلفن همراه داده است. البته، برخی گزارش‌ها می‌گویند سامسونگ می‌خواهد پس از یک ضدعفونی سراسری چند روزه، دوباره این کارحانه را باز کند و فقط کارگران سالم و بدون داشتن هیچ‌گونه علایمی وارد آن شوند.

کارخانه تولید نمایشگر ال‌جی تعطیل شد

در آن سو، شرکت ال‌جی دیسپلی با افزایش مبتلایان به ویروس کرونا در شهر گومی، تصمیم گرفته کارخانه تولید صفحه‌نمایش‌های گوشی‌های تلفن همراه خود را به طور موقت تعطیل کند.

مدیران ال‌جی دیسپلی پس از اینکه باخبر می‌شوند تست کرونای یک کارمند بانک در نزدیکی کارخانه تولید نمایشگرهای گوشی آن‌ها مثبت شده است؛ ترجیح می‌دهند برای جلوگیری از گسترش این ویروس و ورود آن به درون کارخانه، تن به تعطیلی موقت بدهند.

قطعا تعطیلی کارخانه‌های تولید قطعات گوشی تلفن همراه سامسونگ و ال‌جی می‌تواند بازار موبایل را متلاطم و بر روند تولید، عرضه و فروش گوشی‌های جدید این شرکت‌ها از جمله گوشی‌های سری گلکسی اس ۲۰ و زد فلیپ سامسونگ تاثیرگذار باشد.

اما فقط دو شرکت کره‌‌ای معروف نیستند که کارخانه‌های تولید گوشی تلفن همراه خود را تعطیل کردند. کل دنیای فناوری متاثر از شیوع کرونا در یک شوک و بهت به سر می‌برد و پیش‌بینی آینده را سخت‌تر کرده است. اپل هم برخی کارخانه‌های تولید آیفونش را تعطیل شده می‌بیند و برندهای چینی سازنده تلفن همراه نیز شدیدا تحت فشار هستند تا تعهدات خود را به موقع تحویل دهند.

پیش‌بینی می‌شود تعطیلی کارخانه‌ها در کشورهای آسیای شرقی ادامه‌دار باشد و حداقل تا یک ماه آینده بارها شاهد آن باشیم.

منبع: + و +

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
[wpcode id="260079"]