ال‌جی وینگ با نمایشگر چرخان، شیوه عجیب جدید ساخت گوشی‌های دونمایشگره

دیروز شاهد رونمایی از جسورانه‌ترین گوشی و تلاش شرکت ال‌جی برای ورود به بازار اسمارت‌فون‌های دو نمایشگری بودیم.

گوشی ال‌جی وینگ فایوجی (LG Wing 5G) با یک صفحه‌نمایش چرخان و ایده جدید برای استفاده از گوشی‌های هوشمند معرفی شد. ظاهر این گوشی بسیار متفاوت از آن چیزی است که تا کنون از اسمارت‌فون‌ها دیدیم؛ حتی متفاوت‌تر از گوشی‌های دو نمایشگری مانند سامسونگ گلسی زد فولد یا هواوی میت ایکس و مایکروسافت دوئو!

اولین گوشی هوشمند دو نمایشگری ال‌جی نیست و ما پیش از «وینگ» گوشی‌های دیگری مانند G8X ThinQ یا Velvet را از این شرکت دیدم بودیم ولی LG Wing ادامه همین مسیر و مبتنی بر طراحی گوشی یک دهه پیش این شرکت یعنی LG VX9400 ساخته شده است.

همچنین، گوشی وینگ اولین محصول تحت برند جدید «Explorer Project» ال‌جی است که به دنبال کشف روش‌های جدید دمیدن یک زندگی تازه در گوشی‌های هوشمند است.

جالب‌ترین ویژگی ال‌جی وینگ برخورداری از دو صفحه‌نمایش اولد کاملا مجزا است. پنل اولد اول یک نمایشگر ۶.۸ اینچی استاندارد و بدون حاشیه یا بریدگی است. ال‌جی برای این صفحه‌نمایش از لنزهای دوربین پاپ‌آپ استفاده کرده است.

دومین پنل اولد این گوشی ۳.۹ اینچ و در زیر نمایشگر اصلی است و نسبت تصویری ۱.۱۵:۱ دارد. رزولوشن هر دو نمایشگر +FHD است. ال‌جی می‌گوید کاربران با خیال راحت می‌توانند تا ۲۰۰ هزار بار نمایشگر اصلی را بچرخانند و از گوشی برای مصارف دیگر استفاده کنند.

بی‌نهایت کاربرد برای نمایشگر چرخان

ال‌جی آرزوها و برنامه‌های زیادی برای این نمایشگر چرخان تدارک دیده است و تاکید دارد هر کاربری می‌تواند یک استفاده منحصربه‌فرد از این گوشی داشته باشد. می‌توان از صفحه اصلی برای باز کردن یک برنامه یا وظیفه اصلی سود برد و صفحه‌نمایش دوم برای اجرای اپلیکیشن‌های جانبی یا مکمل باشد تا قابلیت‌های گسترده‌تری به گوشی بدهد.

هنگام استفاده از دوربین گوشی ال‌جی وینگ، می‌توان از صفحه‌نمایش اصلی برای منظره‌یاب و از صفحه‌نمایش دوم برای اجرای برنامه دوربین و تنظیمات عکاسی استفاده کرد.

از نمایشگر اصلی به عنوان صفحه‌کلید بزرگ و عریضی استفاده کنید و در نمایشگر دوم برنامه پیام‌رسان یا صفحه تایپ ظاهر شده باشد. در تماشای ویدئو، می‌توان از نمایشگر دوم برای تنظیم صدا یا کنترل روی ویدئو استفاده کرد.

x-default

مثال جالب دیگر، اجرای یک بازی تلفن همراه روی نمایشگر اصلی و پخش آن برای دوستان با نمایشگر دوم است. می‌توانید در هنگام تماشای تلویزیون و فوتبال، در نمایشگر دوم برنامه توییتر را باز کنید و مشغول توییت‌زنی باشید.

توسعه‌دهنده‌های شخص ثالث، مسئله قطعات مکانیکی

بسیاری از این کاربردها به توسعه‌دهنده‌های شخص ثالث بستگی دارند که باید اپلیکیشن‌هایی برای نمایشگر دوم این گوشی توسعه دهند. در غیر این صورت، همه این کاربردها و ایده‌های خلاقانه و جالب محدود به ویژگی‌های نرم‌افزاری ال‌جی می‌شوند.

کاملا طبیعی است هر کاربری با دیدن این گوشی و نمایشگر چرخان آن، نگران مسئله اجزای مکانیکی گوشی و دوام و طول عمر آن‌ها بیفتد. در اینجا ما کلی قطعه متحرک داریم و ال‌جی هم از این نگرانی‌ها مطلع است.

گوشی وینگ فایوجی هنوز نهایی شده و یک محصول مفهومی در شرف عرضه است. ال‌جی می‌گوید هنوز روی دوام و عمر بخش‌های مکانیکی این گوشی کار می‌کند و شاید طرح‌های دیگری را هم تست بزند تا قابلیت نمایشگر چرخان را داشته باشند ولی قطعات متحرک کمتری استفاده شود.

به جز ویژگی نمایشگر چرخان در این گوشی، سایر مشخصات و ویژگی‌ها مشابه یک اسمارت‌فون امروزی در بازار هستند.

مشخصات سخت‌افزاری و دوربین

پردازنده اسنپدراگون 765G با مودم مجتمع شده کوالکام اسنپدراگون X52 روی ال‌جی وینگ نصب شده است تا از شبکه‌های 5G پشتیبانی کند.

۸ گیگابایت رم و ۲۵۶ گیگابایت فضای ذخیره‌سازی دارد. به یک باتری ۴ هزار میلی‌آمپرساعتی و سنسور زیر صفحه‌نمایش مجهز است و از شارژ بی‌سیم پشتیبانی می‌کند.

متاسفانه ضد آب و گردوغبار نیست؛ ویژگی که انتظار می‌رفت در یک گوشی این چنینی شاهدش باشیم. البته، استاندارد IP54 را دارد که فقط مقاوم در برابر پاشش آب است.

استفاده از دو نمایشگر به ضخامت و وزن گوشی افزوده است. وزن ال‌جی وینگ نزدیک به ۲۶۰ گرم است و از ضخامت ۱۰.۹ میلی‌متر برخوردار است.

دو سیم‌کارته است و از اندروید ۱۰ به عنوان سیستم‌عامل سود می‌برد. دوربین سلفی ۳۲ مگاپیکسلی است و گفتیم به صورت پاپ‌آپ و جهنده عمل می‌کند.

در بدنه پشتی گوشی یک ماژول دوربین سه‌گانه دیده می‌شود که شامل دوربین اصلی ۶۴ مگاپیکسلی و دوربین اولتراواید ۱۳ مگاپیکسلی در کنار یک دوربین ۱۲ مگاپیکسلی اولتراواید دیگر است. لنز اولتراواید دوم در حالت افقی کار می‌کند

ال‌جی می‌گوید گوشی وینگ ابتدا در کشور ایالات متحده و با اپراتور ورایزون عرضه می‌شود. سپس اپراتورهای AT&T و T-Mobile نیز این گوشی را به مشتریان خود پیشنهاد می‌دهند.

رنگ‌بندی، قیمت، زمان عرضه و سایر مشخصات این گوشی به اپراتورهای موبایل عرضه‌کننده بستگی دارند. به عنوان مثال، مدلی از این گوشی که به اپراتور AT&T داده می‌شود؛ فقط از 5G زیر ۶ گیگاهرتز پشتیبانی می‌کند و ارزان‌تر است.

مدلی که اپراتور ورایزون به بازار می‌دهد؛ از امواج میلی‌متری در شبکه‌های 5G پشتیبانی می‌کند و گران‌قیمت‌تر خواهد بود.

منبع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
[wpcode id="260079"]