همکاری دارید که همیشه با همه نظرات شما مخالفت میکند و مانعتان شده، این 10 کار را میتوانید انجام دهید …

شما در طول زندگی با افراد مختلفی روبرو خواهید شد. بهویژه، اگر تمام وقت کار کنید؛ همکاران زیادی دارید که هر روز باید را ببینید؛ با آنها همکاری کنید و در کنارشان زندگی کنید.
نکته مهمی که هست؛ شما این افراد را انتخاب نمیکنید و تصمیمگیرنده نیستید که در کنار چه افرادی کار کنید یا با چه افرادی مستقیما همکار نشوید!
وقتی همکار شدن با فردی خارج از اراده و تصمیم شما است؛ به این معنی نیست که نباید یک رابطه قوی با او داشته باشید یا اینکه نمیتوانید یک ارتباط محکم میان شما شکل بگیرد.
شما باید بهترین ترفندها و روشها برای معاشرت با افراد مختلف، به خصوص همکارانی که همعقیده نیستید و شاید مشکلزا هستند؛ پیدا کنید و یاد بگیرید که با افراد مخالف خود از نظر فکری و شخصیتی ارتباط داشته باشید. هرچه بیشتر بتوانید با افرادی که ظاهرا مخالف شما هستند؛ کار کنید؛ باعث رشد شخصیتی خودتان شدید و یک کارمند قویتر خواهید بود.
براساس گزارش موسسه Bravely، حدود ۷۰ درصد کارمندان از شروع مکالمههای دشوار با رئیس و همکاران خود اجتناب میکنند. ۵۳ درصد کارمندان ترجیح میدهند مشکلات محل کار را نادیده بگیرند تا اینکه آنها را حل کنند و فقط ۳۱ درصد مدیران معتقد هستند که میتوانند به خوبی رویاروییهای محل کار را حل کنند.
در اینجا، ۱۰ نکته تخصصی از رفتار افراد موفق را ذکر میکنیم که به شما کمک خواهند کرد ارتباطات قویتری با همکاران خود داشته باشید:
۱- قبول کنید نمیتوانید همه را راضی نگه دارید
این یک حقیقت است: هرگز موفق نمیشوید همیشه دیگران را از خود راضی نگه دارید. ممکن است کار درستی انجام دهید که باعث رنجش دیگران شود. اینکه یک فرد از دست شما دلگیر است؛ لزوما به معنی مشکلدار بودن شما یا او نیست؛ بلکه به سبکهای زندگی و رفتاری مختلف افراد برمیگردد. بهترین کار این است که با قدرت رفتار مناسب و درست را در محیط کار داشته باشید و سعی کنید حرفهای برخورد کنید.
۲- روشن و مثبت نگاه کنید
سعی کنید عملکرد دیگران را از جنبههای مختلف و گاها متفاوت و مثبت ببینید. شما این فرد هیچگونه سوءنیتی ندارد و نمیخواهد بر ضد شما رفتار یا کاری انجام دهد. شاید یک روز کاری سخت و پراسترس را پشت سر گذاشته است؛ شاید روز تعطیل خوبی نداشته و اکنون بداخلاق و خسته است. برخی افراد وقتی خواب خوبی نداشته باشند؛ درست تصمیم نمیگیرند و رفتارهای متناقضی دارند یا برخی افراد در ابتدای ارتباطات و همکاری با دیگران، برداشتهای نادرستی دارند که به تدریج درست میشود.
۳- سعی کنید با آنها همدلی کنید
باید تلاش کنید دیگران را درک کنید تا موفق به برقراری ارتباط و نزدیکی بیشتر با آنها شوید. همدلی کلید ارتباطات قوی است. همدلی فاصله میان ما و دیگران را کاهش میدهد و ارتباط و انسجام اجتماعی را تسهیل میبخشد. همدلی یکی از معیارهای سنجش هوش هیجانی است و عنصری است که رهبران، مدیران، پزشکان و شرکای تجاری در گفتوگوهای بهتر از آن بهره میبرند.
۴- هوشیار باشید
حفظ هوشیاری و خودآگاهی در زمان بروز اختلافنظرها با دیگران، بهویژه یک همکاری در محیط کاری حرفهای، بسیار مهم است. جمله معروف «النور روزولت» را فراموش نکنید: «هیچکسی بدون رضایت شما نمیتواند در شما احساس حقارت به وجود بیاورد.» باید هوشیارانه احساس خشم، نفرت یا هر احساس دیگری در وجود خود را تشخیص داده ولی در این احساس گرفتار نشوید. این احساسها را تصدیق کنید و بعد رها کنید.
۵- مسایل را شخصی نکنید
آیا اگر فردی در بعدازظهر مشغول کشیدن سیگار است؛ آیا شما باید تمام مدت در آنجا باشید تا دود این سیگار را استنشاق کنید؟ در حقیقت، وقتی از دست خودتان عصبانی هستید؛ همانطور که از خودتان فاصله میگیرید؛ باید در چنین مواقعی از دیگران هم فاصله بگیرید و مسئله را شخصی نکنید. در بیشتر اوقات، بهتر است خودتان را از یک محیط تنشزا یا یک رفتار ناشایست دور کنید تا به شما مربوط نشود.
۶- آرام باشید
به قول معروف باید همیشه آرام باشید و ادامه دهید. بهتر است صدای عقل را بشنوید و قدرت حفظ آرامش در شرایط مختلف را به دست بیاورید تا توانایی یافتن راهحلهای منطقی و سازنده را داشته باشید. یک فرمول ساده را رعایت کنید و آن انجام ندادن هر کار یا راهحلی است که سریعا به ذهن شما رسیده است. دنبال روشها و راهکارهای متفاوت در زمان بروز اختلافها و رویکردها باشید تا شاید موفقیتهای بزرگترین در کار و تجارت به دست بیاورید.
۷- در دستور کار خودتان شفاف باشید
مهم است درک کنید نتیجه ایدهآل شما در یک موقعیت استدلالی چگونه خواهد بود تا بتوانید به روشنی رفتار کنید. برقراری ارتباط معمولا یک کار سخت و پر فشار است. برای این کار باید خوب فکر کنید دنبال چه چیزی هستید و چه باید بگویید و مهمتر از آن، چگونه باید آن را بیان کنید.
۸- نبردهای خود را انتخاب کنید
گاهی اوقات باید نبردهای واقعی خود در محیط کار را انتخاب کنید. هیچچیزی ارزشمندتر از وقت شما نیست و باید انرژی و تمرکز خود را در جای دیگری و برای کارهای مهم خود صرف کنید. روابط سالم میان همکاران به این بستگی دارد که بدانند کدامیک از موضوعات ارزش جنگیدن و کدامیک از آنها ارزش رها شدن را دارند. فقط برای موضوعها و مباحثی وقت بگذارید و بجنگید که ارزشش را دارد و به یک نتیجه واضح ختم میشود. برای آن برنامه عملیاتی بدهید و زمان تعیین کنید. واقعا یک نبرد را انتخاب کنید و به آن احترام بگذارید؛ بدون فریاد و دشنام و تنفر!
۹- دفاع نکنید
وقتی با یک همکار کنار نمیآیید؛ ممکن است هیچ ارتباطی به شما نداشته باشد. ممکن است همهچیز به طرف مقابل و مثلا احساس ناامنی او ارتباط داشته باشد. زورگویی و اصرار بر یک تصمیم و عملکرد در محیط کار میتواند یک رفتار تهاجمی یا زمینه قلدری دیگران بر افراد زیردست و ضعیف را به وجود بیاورد.
۱۰- اجازه ندهید روز شما خراب شود
تحقیقات نشان میدهد افرادی که احساس غم و اندوه دارند؛ در کارهای دارای جزئیات زیاد، عملکرد بهتری داشته و کارآمدتر از افرادی شاد و خوشحال هستند. احساس غمگینی و ناراحتی باعث میشود بیشتر با دیگران مذاکره کنید و تحت تاثیر قرار بگیرید و در نتیجه روی کار خود تاثیرات زیادی بگذارید. چه شاد باشید؛ چه ناراحت و غمگین یا عصبانی؛ سلامت روانی شما روی کارتان تاثیرگذار است. اگر اجازه بدهید دیگران روی احساسات شما تاثیرگذار باشند؛ در یک محیط سمی قرار گرفتید. افراد حرفهای سعی میکنند روی کار خودشان تمرکز کنند و اجازه ندهید دیگران یک روز خوب کاری آنها را منحرف کنند.