مایکروسافت برنده قرارداد 21.9 میلیارد دلاری تولید و تامین هدست‌های واقعیت افزوده برای ارتش آمریکا شد

2

ارتش آمریکا دیروز اعلام کرد که شرکت مایکروسافت را برای تامین هدست‌های واقعیت افزوده مورد نیاز خود انتخاب کرده است. این شرکت قرار است که هدست‌های هولولنز HoloLens  ویژه برای ارتش آمریکا بسازد.

قرار است مایکروسافت ظرف 10 سال، 120 هزار هولولنز تحویل بدهد. ارزش قرارداد 21.88 میلیارد دلار است.

پس از اعلام این خبر ارزش سهام شرکت مایکروسافت 1.7 درصد افزایش یافت و قیمت هر سهم آن به 235.77 دلار رسید.

این قرارداد نشان می‌دهد که مایکروسافت به صورت بامعنایی در راه تولید ابزارهای آینده‌نگر قرار گرفته است و خود را در زمینه تولید سخت‌افزار، سیستم عامل و نرم‌افزارهای کاربردی آن توانا می‌داند.

سال 2018 هم مایکروسافت در قرارداد 480 میلیون دلاری نمونه ابتدایی سیستم واقعیت افزوده ادغام شده، موسوم به IVAS را فروخت.

یک هولولنز استاندارد 3500 دلار قیمت دارد و با آن کاربران می‌توانند روی محیط پیرامون واقعی، تصاویر و صداهایی ببینند و با آنها تعامل کنند.

خبرگزاری CNBC گزارش داده که در سال 2019 نمونه‌ای از هولولنز ویژه را که می‌توانست نقشه و قطب‌نما را نشان بدهد، دیده. این هولولنز همچنین تصویر حرارتی را روی تصویر عادی ادغام می‌کرد و می‌توانست به عنوان یک سیستم دیداری پیشرفته دید در شب عم عمل کند.

هم هولولنز و هم هدست‌های IVAS از فناوری ابری Azure مایکروسافت استفاده می‌کنند و می‌توانند سربازان را ایمن‌تر نگه دارند و کارایی آنها را افزایش دهند.

این سیستم، آگاهی مبتنی بر موقعیت نظامیان آمریکایی را افزایش می‌دهد و اشتراک اطلاعات آنها را بهتر می‌کند و به فرایند تصمیم‌گیری در سناریوهای مختلف را بهبود می‌بخشد.

به نظر می‌رسد مایکروسافت شرکت مورد علاقه ارتش آمریکا شده، چرا که در سال 2019 در بخش ابری توانسته بود با پشت سر گذاشتن آمازون، وزات دفاع آمریکا را متقاعد به انتخاب خودش کند. آمازون آنقدر از این برد مایکروسافت ناراحت شد که به  دادگاه شکایت کرد. ارزش این قرارداد 10 میلیارد دلار بود.

اما از سوی دیگر برخی از کارمندان مایکروسافت هم بابت این قراردادها ناراحت هستند و خواسته‌اند که چه در بخش ابری و چه هولولنز، شرکت به اصطلاح خودش را آلوده نکند. آنها در نامه‌ای سرگشاده خطاب به رؤسای خود نوشتند که:

قراداد کاری ما شامل توسعه تسلیحات و ابزارهای نظامی نبود و ما محق هستیم که در مورد چگونگی استفاده از کارهایمان نظر بدهیم.

چند روز بعد ساتیا نادلا -رئیس مایکروسافت- در مصاحبه با CNN گفت که:

ما یک تصمیم اصولی در این مورد گرفته‌ایم. ما قصد نداریم فناوری‌‌مان را از مؤسسات و ارگان‌هایی که خودمان در یک دموکراسی انتخابشان کرده‌ایم، دریغ کنیم، فناوری‌ای که می‌تواند برای محافظت از آزادی‌ای که دوستش داریم، استفاده شود.

در دیگر سو، ارتش آمریکا گفته که فناوری واقعیت افزوده صرفا برای کمک به سربازان برای هدف قرار دادن دشمنان و پرهیز از قتل شهروندان استفاده خواهد شد.

شما چه فکر می‌کنید، به نظرتان دامنه استفاده از فناوری‌های نو مانند هوش مصنوعی، ابزارهای تحلیلی پیشرفته یا روباتیک به کجا خواهد کشید و شرکت‌های پیشتاز چطور می‌توانند در آن واحد هم آنها را در خدمت اهداف نظامی قرار بدهند و هم ژست دوستانه و بشردوستانه در مقابل مردم و افکار عمومی جهان داشته باشند؟

منبع


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

چرا هنگامی که می‌خواهند عکسی از ما بگیرند، ناخودآگاه سرمان را کج می‌کنیم؟

وقتی در فیس بوک، اینستاگرام یا سایر سایت‌های رسانه اجتماعی پر از عکس هستیم، احتمالاً متوجه یک روند در زبان بدن کاربران خواهیم شد. هنگام عکس گرفتن و مواجهه با دوربین، برخی افراد به طور خودکار سر خود را به یک طرف خم می‌کنند. به نظر می‌رسد که…

فهرست چیزهایی که تا همین 20 – 30 سال پیش در ایران و جهان معمولی بودند، اما الان کارها و خریدها…

اوضاع اقتصادی کلی دنیا خوب نیست. از یک سو میل و اشتیاق همه به کمتر کار کردن و بیشتر داشتن و به خصوص سخت گرفتن به هم بیشتر شده و از سوی دیگر، درآمدها آنچنان افزایش نیفتاده‌اند. در این میان برخی کشورها با تورم‌های باورنکردنی دست به گریبان…

حجم‌ها و مجسمه‌های زیبا ساخته شده با صفحات کتاب‌های قدیمی

ما انسان‌ها استفاد تخیل هستیم، اما در موارد معدودی این تخیل‌های خود را به صورت نقاشی یا حجم، زنده می‌کنیم و در معرض تماشای دیگران قرار می‌دهیم.اِما تیلور، هنرمند مقیم بریتانیا، این تجربه را در مجسمه‌هایی از جنس کتاب به صورت باورنکردنی…

محصولات باورنکردنی که اپل در آینده عرضه خواهد کرد (شوخی با اپل – گالری عکس)

رونمایی از اپل ویژن پرو با قیمت و پیچیدگی‌های خاص خودش باعث شد که دست طنزپردازان در شوخی با اپل بازتر شود.به راستی اگر اپل سال‌های بعد بخواهد در زمینه‌های متفاوت فعالیت کند آنها را چطور رونمایی خواهد کرد. چه توصیف‌هایی برای آنها ردیف…

مجموعه‌ای از تصاویر عجیب و غریبی که در گوگل مپ و گوگل استریت دیده شده‌اند!

گوگل مپ بسیار کار راه‌انداز است و گوگل استریت اصلا اگر سرعت اینترنت اجازه بدهد، اجازه جهانگردی مجازی به ما می‌دهد.اما برخی اوقات اشخاص به صورت تصادفی و یا حین وب‌گردی‌های طولانی تصاویری در این سرویس‌های گوگل شکار کرده‌اند که بسیار بامزه…

اگر این سلبریتی‌ها تا به امروز زنده بودند …

عوامل مختلفی روی طول عمر انسان‌ها تاثیر می‌گذارد. سبک زندگی، تعذیه سالم، ورزش، پیشگیری از بیماری‌ها، پرهیز از مصرف مواد، خواب و آسایش کافی، ژنتیک، هشیاری برای پیشگیری از حوادث.اما به هر حال طول عمر برخی از انسان‌ها کوتاه‌تر از امید به…
آگهی متنی در همه صفحات
دکتر فارمو / کلینیک زیبایی دکتر محمد خادمی /جراح تیروئید / پزشکا /تعمیر فن کویل / سریال ایرانی کول دانلود / مجتمع فنی تهران / دانلود فیلم دوبله فارسی /خرید دوچرخه برقی /خرید دستگاه تصفیه آب /موتور فن کویل / شیشه اتومبیل / نرم افزار حسابداری / خرید سیلوسایبین / هوش مصنوعی / مقاله بازار / شیشه اتومبیل / قیمت ایمپلنت دندان با بیمه /سپتیک تانک /بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران /بهترین جراح بینی در تهران / آموزش تزریق ژل و بوتاکس / دوره های زیبایی برای مامایی / آموزش مزوتراپی، PRP و PRF /کاشت مو /قیمت روکش دندان /خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / درمان طب / تجهیزات پزشکی / دانلود آهنگ /داروخانه اینترنتی آرتان /اشتراك دايت /فروشگاه لوازم بهداشتی /داروخانه تینا /لیفت صورت در تهران /فروش‌ دوربین مداربسته هایک ویژن /سرور مجازی ایران /مرکز خدمات پزشکی و پرستاری در منزل درمان نو / ثبت برند /حمل بار دریایی از چین /سایت نوید /پزشک زنان سعادت آباد /کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان /فروشگاه اینترنتی زنبیل /ساعت تبلیغاتی /تجهیزات پزشکی /چاپ لیوان /خرید از آمازون /بهترین سریال های ایرانی /کاشت مو /قیمت ساک پارچه ای /دانلود نرم افزار /
2 نظرات
  1. مهرداد می گوید

    رقم قرارداد اشتباه نیست؟!!
    21 میلیارد دلار برای 120 هزار هدست 3500 دلاری؟
    هر هدست 182 هزار دلار!!! فکر کنم یا ترجمه اشتباهه یا ماکروسافت گرون حساب کرده

    1. علیرضا مجیدی می گوید

      رقم قرار داد درسته. همین 21 میلیارد دلار. توجه کنین که هزینه تحقیق و توسعه و نرم افزار سیستم عامل و کاربردی همه روی هم حساب می‌شه. این احتمال هم هست که سورس ما تنها شمارگان اولیه تحویل منظورش بوده. به هر حال رقم کلی قرار داد در همین حد 21 میلیارد هست و نه مثلا میلیون:)

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.