.

تصاویر جدیدی از چری تیگو ۷ پلاس منتشر شد؛ کراس‌اوور مدرن و جذابی که به بازار ایران راه پیدا خواهد کرد

تصاویر جدید از خودروی کراس‌اوور چری تیگو ۷ پلاس منتشر شده است تا نشان بدهد تصمیم این خودروساز چینی برای تولید انبوه این مدل خودرو با قیمت رقابتی جدی است.

این تصاویر نشان می‌دهد مراحل طراحی تیگو ۷ پلاس نهایی شده و به‌زودی وارد بازار چین و دیگر بازارها از جمله بازار ایران خواهد شد. برخی شنیده‌ها هم می‌گویند مدیران خودرو نیز تصمیم دارد مدل‌های تیگو ۷ و تیگو ۷ پلاس را تا پیش از پایان سال ۱۴۰۰ وارد بازار ایران کند.

چری تیگو ۷ پلاس همان نسل دوم تیگو ۷ پرو است که در سال ۲۰۲۰ ارائه شد ولی با تغییرات اندک برای بازارهای خاصی طراحی شده است.

جلوپنجره‌ها در تیگو ۷ پلاس بزرگ‌تر شده و شمایل تهاجمی‌تر و اسپرت‌تر به خود گرفته است. ظاهر خودرو عضلانی و بزرگ‌تر شده و بیشتر مطابق سلیقه جوانان است. ستون موسوم به C به رنگ مشکی است و چراغ‌های عقب از یک نمای زیبای چراغ‌های LED پیوسته بهره می‌برند. سر اگزوزهای کروم رنگ در کنار سایر تزیینات سپر و چراغ‌های مه شکن، جلوه نسبتا مطلوبی را برای ناحیه پشت این خودرو پدید آورده‌اند.

داخل کابین هم مدرن‌تر و جذاب‌تر شده است. چری بدون اینکه به پیچیدگی‌های درون کابین اضافه کند؛ سعی کرده این فضا را بهینه‌تر و کاربردی‌تر کند.

طراحی داشبورد، دریچه‌های تهویه میانی و نمایشگر ایستاده نمایان‌گر یک خودروی لوکس هستند و پنل دیجیتال سیستم تهویه، دسته دنده الکترومکانیکی با طراحی مدرن و استفاده از روکش‌های چرمی در برخی از نقاط داشبورد و تودری‌ها حس خوبی به راننده و سرنشین‌ها القا می‌کنند. تیگو ۷ پلاس برای ۵ سرنشین طراحی شده است و از فضای صندوق عقب نسبتا بزرگ و کافی برخوردار است.

دو پیشرانه توربوشارژ و هیبریدی

براساس اطلاعاتی که از این خودرو منتشر شده است؛ با دو پیشرانه ۱.۶ لیتری توربوشارژ و ۱.۵ لیتری هیبریدی روانه بازار خواهد شد. پیشرانه ۱.۶ توربوشارژ مجهز به فناوری GDi است و می‌تواند تا ۱۷۹ اسب بخار قدرت تولید کند و گشتاوری ۲۹۰ نیوتن متری داشته باشد. یک جعبه دنده ۷ سرعته خودکار  دو کلاچه با این پیشرانه عرضه می‌شود.

پیشرانه هیبریدی ۱.۵ لیتری توربوشارژ به همراه یک موتور ۴۸ واتی عرضه می‌شود که ۲۳۰ اسب بخار قدرت و ۲۵۰ نیوتن متر گشتاور خواهد داشت. گفته می‌شود هر دو پیشرانه تیگو ۷ پلاس در بازار ایران هم عرضه می‌شوند.

از جمله امکانات رفاهی و ایمنی این کراس‌اوور می‌توان به سانروف پانوراما، نمایشگر لمسی ۱۰ اینچی، پنل دیجیتال پشت فرمان، تهویه اتوماتیک دوگانه، صندلی‌های جلو با تنظیمات برقی، گرمکن صندلی جلو، درب صندوق برقی، آینه‌های جانبی تاشو برقی، حسگرهای پارک، سامانه‌های کنترل کشش و پایداری، ۴ عدد ایربگ، ورود و استارت بدون کلید، دوربین ۳۶۰ درجه و دید پشت، ترمز پارک برقی، سامانه کنترل حرکت در سرازیری و سامانه کنترل توقف در سربالایی اشاره کرد.

البته، این امکانات رفاهی و ایمنی کامل نیستند و تا خود خودرو وارد بازار نشود؛ نمی‌توان به اطمینان درباره آن‌ها صحبت کرد؛ به ویژه اینکه باید دید در ایران کدام مدل و با چه امکانات ایمنی و رفاهی عرضه می‌شود.

مدیران خودرو این کراس‌اوور را با یک قیمت رقابتی وارد بازار ایران خواهد کرد تا فروش و موفقیت آن تضمین شده باشد. برخی شنیده‌ها می‌گویند با قیمت ۱ میلیارد تومان عرضه می‌شود و برخی گمان‌ها نیز می‌گویند با قیمتی پایین‌تر از رقبا، در حدود ۸۰۰ الی ۹۰۰ میلیون تومان وارد بازار ایران می‌شود.

از آن‌جایی‌که چری تیگو ۷ پلاس قطعا یکی از باکیفیت‌ترین خودروهای چینی است که وارد بازار ایران می‌شود؛ می‌تواند بازار خودروهای شاسی بلند و کراس‌اوور را گرم و جذاب کند و محرکی برای حضور دیگر کراس‌اوورهای معروف جهانی و منطقه‌ای، به ویژه کره‌ای‌ها باشد.


  این نوشته‌ها را هم بخوانید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
[wpcode id="260079"]