چرا باید اپلیکیشن شبکه اجتماعی جدید HalloApp را نصب کنیم؟ – ترکیبی ساده از واتساپ و اینستاگرام

در حال حاضر شبکه اجتماعی جدید HalloApp کاربران بسیار کمی دارد. در واقع وقتی اپلیکیشن آن را نصب کردم، فقط سه نفر از کسانی که در فهرست تماس گوشی من بودند، در HalloApp حضور داشتند!
چه شد که HalloApp در شرایطی که ابراپلیکیشنهای اجتماعی بسیار موفقی وجود دارند، پا گرفت؟
در واقع HalloApp توسط دو کارمند سابق واتساپ تاسیس شده و فلسفه وجودی آن ایجاد چیزی شبیه واتساپ منتها با تمرکز زیاد روی حریم خصوصی بوده است.
این دو کارمند نیراج آرورا و مایکل دونوهو نام دارند و جزو کارمندان قدیمی واتساپ هستند که حتی قبل از خریده شدن واتساپ توسط فیسبوک در آن حضور داشتهاند.
-------
علت و عوارض مشکل پزشکی از چیست؟
نصب کنید:
هالو اپ برای iOS
هالو اپ برای اندروید
من HalloApp را دقایقی پیش نصب کردم تا ببینم عملا با چه چیزی روبرو هستیم. از یک نگاه HalloApp یک واتساپ دیگر است. البته امیدواریم ما مثل واتساپ با یک شبکه اجتماعی با بهروزرسانیهای قطرهچکانی روبرو نباشیم و شاهد یک شبکه اجتماعی باشیم که مانند تلگرام به سرعت نیازهای کاربران را حدس بزند و آنها را برآورده کند.
اما در همان آغاز کار HalloApp تقریبا همه ویژگیها واتساپ را دارد.
اما چیزی که خیلی نظر من را به خود جلب کرد، بخش هوم HalloApp است که یک جورهایی شبیه یک اینستاگرام ساده است. در این قسمت دیگر HalloApp از ساختار استاتوس واتساپ تقلید نکرده و سعی کرده یک شبیه نسخه ساده شده اینستاگرام باشد.
در قسمت هوم شما میتوانید به راحتی عکس و کپشن اضافه کنید تا کسانی که شما را در فهرست تماس خود دارند، آن را ببینند. البته برخلاف اینستاگرام، شما میتوانید در کپشن لینک هم قرار بدهید که این یکی هم خیلی کار با HalloApp را محشر میکند.
برخلاف اینستاگرام، هیچ الگوریتمی برای نمایش مطالب دیگران در این قسمت وجود ندارد و به همان ترتیب زمانی انتشار، شما عکس نوشتههای دیگران را میتوانید ببینید.
به مانند واتساپ شما میتوانید گروه هم بسازید:
و البته چت کنید:
HalloApp فعلا کارمندان محدود -12 نفر- دارد و واقعا معلوم نیست که از آن چقدر استقبال شود. حتی ممکن است به خاطر کمبودهای بودجه سرمایهگذاری یا ضعف در تبلیغات و مشکل در توسعه خیلی زود فراموش شود.
اما HalloApp یک چیز را به ما نشان میدهد:
اینکه هنوز میتوان رقبایی برای ابراپلیکیشنهای اجتماعی تراشید. شاید یک روزی آرزوی قدیمی من برای تاسیس یک شبکه اجتماعی متنمحور به سبک گودر قدیم را البته در ترکیب با ایدهها و اجزای نو، شرکت خلاقی انجام بدهد. خودم که در حسرت توسعه چیزهایی که در ذهن دارم، ماندهام!