فیلم دنی کالینز – خلاصه داستان، نقد و بررسی – Danny Collins 2015

0

کارگردان: دن فوگلمان

بازیگران: آل پاچینو (دنی کالینز)، ملیسا بنویست (جیمی)، جنیفر گارنر (سامانتا لی دونلی)، بابی کارناواله (تام دونلی)، کریستوفر پلامر (فرانک). ۱۰۶ دقیقه. درجه نمایشی: R.

دنی کالینز داستانی دارد که از حیث مایه‌های مضمونی شباهت‌هایی به زندگی حرفه‌ای پاچینو دارد. دنی کالینز درباره‌ی شانس‌های دوباره و شروع دوباره در زندگی آدم‌هایی است که احساس می‌کنند به پایان خط رسیده‌اند. قصه‌ی فیلم مبتنی بر یک داستان واقعی است که در اوایل دهه‌ی هفتاد میلادی رخ داد. استیو تیلستون، ترانه‌سرای مشهور موسیقی پاپ، در سال ۱۹۷۱ در مصاحبه‌ای مطبوعاتی گفت: «من الان تبدیل به آدم ثروتمند و مشهوری شده‌ام و از این بیم دارم که مبادا ثروت و شهرتی که به دست آورده‌ام باعث نابودی خلاقیت‌های هنری‌ام شود. »

سی و سه سال بعد، یعنی در سال ۲۰۰۴ یک کلکسیون‌دار با تیلستون تماس گرفت و به اطلاع او رساند که جان لنونِ فقید، اسطوره‌ی موسیقی پاپ، نامه‌ای در سال ۱۹۷۱ خطاب به وی نوشته که این نامه هم‌اکنون در دست اوست. تیلستون با هیجان بسیار این نامه را که حاوی توصیه‌های ارزنده‌ی جان لنون، در واکنش به صحبت‌های تیلستون در مصاحبه‌ی سی و سه سال پیش اوست می‌خواند؛ توصیه‌هایی که عمل به آن موجب تغییرات بزرگی در زندگی تیلستون می‌شود. آل پاچینو در فیلم دنی کالینز نقش خواننده‌ای به همین نام را بازی می‌کند. کالینز در ۱۹۷۱ با تولید و عرضه‌ی اولین آلبوم‌اش به موفقیت خیره‌کننده‌ای دست یافت. او طی دهه‌های اخیر با اجرای کنسرت‌هایی که در آن‌ها صرفاً همان ترانه‌های آلبوم نخست‌اش را می‌خواند، ثروت و شهرت زیادی به دست آورده است.

کالینز مدت‌هاست که زندگی عیاشانه و بی‌بندوباری را در پیش گرفته است. او سال‌هاست که روابط خود را با تنها پسرش و دیگر عزیزان‌اش قطع کرده است. در ادامه‌ی ماجرا، فرانک گروبمن (کریستوفر پلامر)، که از چند دهه‌ی پیش مدیربرنامه‌های دنی بوده است، به‌مناسبت سالگرد تولد دنی هدیه‌ی غافلگیرکننده‌ای به او می‌دهد. این هدیه، نامه‌ای است که جان لنون دهه‌ها پیش خطاب به دنی نوشته است؛ نامه‌ای که طی دهه‌های گذشته فرانک بنا به دلایلی وجود آن را از دنی پنهان نگه داشته بود. دنی نامه‌ی جان لنون فقید را می‌خواند و از آنجایی که لنون همیشه الهام‌بخش زندگی حرفه‌ای وی بوده تصمیم می‌گیرد به توصیه‌های او عمل کند. دنی برای شروع، مجموعه کنسرت‌های پولسازش را لغو می‌کند و تصمیم می‌گیرد که پس از مدت‌ها دوری از تنها پسرش به دیدار وی و خانواده‌اش برود و…

دنی کالینز یک نامه‌ی عاشقانه به موسیقی وخانواده است؛ فیلمی که آکنده از احساس و صمیمیت است. داستان‌ها و کاراکتر‌های فرعی و مکمل فیلم دوست‌داشتنی از کار درآمده‌اند؛ هر چند رابطه‌ی دنی و زنی که مدیر هتل است به غنای رومانتیک فیلم لطمه‌زده است. متأسفانه‌گره گشایی‌های فیلم خیلی زود آغاز می‌شود؛ به عبارت دیگر فیلمنامه پس از سپری شدن لحظات اولیه‌ی فیلم تا حد زیادی تأثیر خود را از دست می‌دهد، از این حیث، فیلم از پاره‌ای عدم یکدستی‌ها در رنج است.

اما کیفیت بالای بازی‌ها جبران می‌کند. دورتادور پاچینو را بازیگران توانمندی گرفته‌اند و تعامل پاچینو با این بازیگران بسیار خوب از کار درآمده است. دنی کالینز به خاطر بازی خوب پاچینو عملاً تبدیل به یک نیمچه فیلم بررسی کاراکتر نیز شده است. این فیلم به‌خاطر همه‌ی این ویژگی‌ها سرگرم‌کننده و دیدنی است، هر چند که در محدوده‌ی انتظارات تماشاگران باقی می‌ماند و چیز غافلگیرکننده‌ای برای آن‌ها ندارد.

این فیلم در ابتدا با نام «تصور کن» (Imagine) شناخته می‌شد که به ترانه‌ای معروفی با همین نام از جان لنون اشاره دارد، اما در نهایت با انتشار پوستر رسمی مشخص شد که نام «دنی کالینز» برای فیلم انتخاب شده است.

دان فوگلمن فیلمنامه نویس « دنی کالینز »،کلیشه های متعددی را در فیلمنامه گنجانده که از جمله آنها می توان به داستان تام ( با بازی بابی کاناوال ) و همسرش سامانتا ( جنیفر گارنر ) اشاره کرد که از پرداخت مناسبی برخوردار نیست و می شد تا داستان این خانواده را تا این حد ساده و بی آلایش بیان نکرد و از دل آن، موقعیت درام ارزشمندی بدست آورد که بتواند همپای لحظات درخشان فیلم در بخش رابطه رابطه دنی و مری و همچنین رابطه دنی با مدیر برنامه هایش باشد. عدم توازن بخش های مختلف فیلم گهگاهی باعث شده تا « دنی کالینز » مشابه آثار تلویزیونی با تم ” خوشحال ” باشد که به عدم یکدستی اثر انجامیده است.

با تمام این ایرادات، بازیگران قدرتمند و کهنه کار فیلم موفق شده اند تا به « دنی کالینز » حال و هوایی سینمایی ببخشند. آل پاچینو که آثار پیری به خوبی در چهره اش نمایان شده، در نقش ستاره راک بازی خوب و قابل تحسینی داشته است. البته دنی کالینز نقشی نیست که آل پاچینو ویژگی های مشخصی برای حضور در آن داشته باشد اما با اینحال حضور پاچینو در این فیلم کمکی است برای خارج شدن وی از وضعیت نه چندان مناسبی که در چند سال گذشته در سینما گریبانگیرش شده است. آنت بنینگ نیز جذاب ترین شخصیت مکمل فیلم هست که شوخی هایش در جریان فیلم اغلب گرفته و تماشاگران هم او را دوست خواهند داشت. لحظات مشترک کریستوفر پلامر و آل پاچینو هم می تواند تداعی کننده لحظات خوشی برای مخاطبینی باشد که تاریخ سینما را دنبال می کنند.

« دنی کالینز » کمدی جمع و جوری است که می تواند برای یکبار ارزش دیدن داشته باشد. فیلمنامه و کلیت فیلم « دنی کالینز » در مجموع دلیل قانع کننده ای برای باقی ماندن در ذهن مخاطب ارائه نمی کند مگر آنکه به واسطه بازی های خوب بازیگران که گل سرسبد آنها آنت بنینگ و آل پاچینو هستند، بتوان این فیلم را پس از دیدن به خاطر سپرد.


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

مرگبارترین روز در تاریخ، چه روزی بود و چطور رخ داد؟

انسان‌های راه‌های زیادی برای کشتن هم در طول تاریخ ابداع کرده‌اند: سلاح‌های هسته‌ای و زیستی ، بمب‌های آتش‌زا، گلوله‌ها، سرنیزه‌ها، ایجاد قحطی عمدی و ...کاملا قطعی نیست، اما طبق بسیاری از روایت‌ها مرگبارترین روز در تاریخ بشر در واقع نتیجه…

چه می‌شد اگر انیمیشن‌های استودیو جیبلی را کسی با آبرنگ می‌کشید – کاری که لوئیز تریر کرده!

در این نقاشی‌های زیبای لوئیز تریر، طرفداران استودیو جیبلی فورا انیمیشن‌های یه یاد ماندنی را که از آنها الهام گرفته شده، تشخیص خواهند داد.لوئیز تریر، نقاش و مجسمه‌ساز فرانسوی با الهام از شخصیت‌های انیمیشن‌های شناخته شده از استودیو جیبلی،…

عکس‌هایی از زیباترین کتابخانه‌های دنیا

کتابخانه‌ها باید مظهر فرهنگ و هنر هر کشوری باشند. ساختمان ایمن و بزرگ، منظره تالار کتابخوانی، نوع چینش کتاب‌ها و تحویل آنها به کتابخوان‌ها، داشتن اینترنت آزاد و پرسرعت، حفاظت از نسخه‌های خطی و اسناد باارزش، آزاد بودن کتابخانه در حد امکان…

10 شهید دنیای فناوری!

هر کدام از ابزارها و دستگاه‌هایی که ما در زندگی عادی خود از آنها استفاده می‌کنیم، ثمره تلاش‌های بی‌وقفه دانشمندان و افراد زیادی بوده‌اند. اگر فداکاری، ریسک‌پذیری، شهامت و ماجراجویی این افراد نبود، ما هیچ کدام از این فناوری‌ها و ابزارها را…

اگر قرار بود ابرقهرمان‌ها، لباس‌های قرن نوزدهمی می‌پوشیدند

ما عادت کرده‌ایم ابرقهرمان‌ها را در لباس‌های امروز ببینیم و فیلم‌های زیادی هم که بر مبنای کامیک‌بوک‌ها ساخته شده، این تصور را در ذهن ما تشدید کرده‌اند.اما اگر قرار بود همین ابرقهرمان‌ها لباس‌های قرن نوزذهمی می‌پوشیدند، چه می‌شد؟…

اگر نسخه پنجابی سریال بریکینگ بد ساخته می‌شد!

بریکینگ بد یک سریال تلویزیونی درام تلویزیونی بسیار محبوب آمریکایی است که از سال ۲۰۰۸ تا ۲۰۱۳ از شبکه AMC پخش می‌شد. این سریال توسط وینس گیلیگان ساخته شد و برایان کرانستون در نقش والتر وایت، معلم شیمی دبیرستانی که به سرطان ریه مبتلا است و…
آگهی متنی در همه صفحات
دکتر فارمو / کلینیک زیبایی دکتر محمد خادمی /جراح تیروئید / پزشکا /تعمیر فن کویل / سریال ایرانی کول دانلود / مجتمع فنی تهران / دانلود فیلم دوبله فارسی /خرید دوچرخه برقی /خرید دستگاه تصفیه آب /موتور فن کویل / شیشه اتومبیل / نرم افزار حسابداری / خرید سیلوسایبین / هوش مصنوعی / مقاله بازار / شیشه اتومبیل / قیمت ایمپلنت دندان با بیمه /سپتیک تانک /بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران /بهترین جراح بینی در تهران / آموزش تزریق ژل و بوتاکس / دوره های زیبایی برای مامایی / آموزش مزوتراپی، PRP و PRF /کاشت مو /قیمت روکش دندان /خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / درمان طب / تجهیزات پزشکی / دانلود آهنگ /داروخانه اینترنتی آرتان /اشتراك دايت /فروشگاه لوازم بهداشتی /داروخانه تینا /لیفت صورت در تهران /فروش‌ دوربین مداربسته هایک ویژن /سرور مجازی ایران /مرکز خدمات پزشکی و پرستاری در منزل درمان نو / ثبت برند /حمل بار دریایی از چین /سایت نوید /پزشک زنان سعادت آباد /کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان /فروشگاه اینترنتی زنبیل /ساعت تبلیغاتی /تجهیزات پزشکی /چاپ لیوان /خرید از آمازون /بهترین سریال های ایرانی /کاشت مو /قیمت ساک پارچه ای /دانلود نرم افزار /

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.