بدون نصب ویندوز 11 ، در داخل مرورگر خود ظاهر و رابط کاربری‌اش را آزمایش کنید! یک صفحه جالب

اگر می‌خواهید ببینید بدون ثبت‌نام در Windows Insider یا پاک کردن ویندوز ۱۰ و نصب نسخه بتای ویندوز ۱۱، سیستم‌عامل جدید مایکروسافت را آزمایش کنید؛ می‌توانید نسخه پیش‌نمایشی از آن را در مرورگر خود ببینید.

در حال حاضر، این ویندوز ۱۱ دارای دسکتاپ، مرورگر اج، منوی استارت، مایکروسافت استور و Notepad است اما به‌زودی دیگر بخش‌های ویندوز ۱۱ به آن افزوده خواهند شد. فعلا این یک طرح اولیه است و نه یک سیستم‌عامل واقعی ولی کاملا دقیق طراحی شده است.

این نسخه نمایشی ویندوز ۱۱ از ماه گذشته در حال توسعه است و با React و JavaScript به همراه CSS تحت وب ساخته شده است. این پروژه دارای یک صفحه گیت‌هاب هم هست که جزئیات پروژه و مراحل پیشرفت آن را نشان می‌دهد و می‌توانید از این طریق، توسعه و تست آن را دنبال کنید.

این پروژه هنوز در مراحل اولیه است و به جز برخی ویژگی‌های اساسی در منوی استارت و دسکتاپ؛ در سایر بخش‌های سرعت و کارایی پایینی دارد. در حال حاضر، می‌توانید با مرورگر وب مایکروسافت اج وبگردی کنید و حتی با حساب کاربری مایکروسافت خود وارد شوید.

اجرایی سرگرم‌کننده از ویندوز ۱۱

در مرورگر اج می‌توانید همانند یک سیستم‌عامل واقعی دسکتاپ، فایل‌هایی را از روی وب دانلود کنید و اصلا شبیه‌سازی نیست. بخش Windows Store هنوز یک صفحه ابتدایی است و با کلیک روی آیکون‌هایی مانند GitHub و Discord، صفحه دعوت‌نامه‌ای به این پروژه‌ها باز می‌شود. هنوز برخی بخش‌های اساسی ویندوز ۱۱ مانند فایل اکسپلورر، صفحه قفل و پوسته‌ها در حال توسعه و پیاده‌سازی هستند.

به گفته سازنده این پروژه که نام کاربری Blue Edge دارد؛ توسعه آن فقط چند روز طول کشیده است. آن‌ها چند روز را صرف جمع‌آوری نمادهای گرافیکی ویندوز ۱۱ مانند آیکون‌های برنامه‌ها و بخش‌های مختلف، نمادهای رابط کاربری گرافیکی و دیگر نمادهای گرافیکی کردند و سپس یک هفته برای ساخت نمایشی ویندوز ۱۱ وقت گذاشتند.

آن‌ها از فیلم زبان هندی کاربر یوتیوبری به نام Code With Harry الهام گرفتند که در آن ساخت ویندوز ۱۱ با زبان‌های برنامه‌نویسی HTML و CSS و JavaScript نشان می‌دهد.

زمانی که مایکروسافت ویندوز ۱۱ را معرفی کرد؛ به خاصر پیش‌نیازهای سخت‌افزاری غیرمعمولی مانند TPM و اخیرا CPU، مورد انتقاد قرار گرفت. ایده‌هایی مانند اجرای نمایشی ویندوز ۱۱ در مرورگر وب می‌تواند راهی برای آزمایش و کسب تجربه کاربری با سیستم‌عامل جدید ویندوز باشد تا اینکه در زمان خودش به نسخه واقعی دسترسی پیدا کنند.

مایکروسافت گفته است به کاربران ۱۰ روز فرصت می‌دهد ویندوز ۱۱ را تست کنند و اگر راضی نبودند یا نتوانستند با آن ارتباط برقرار کنند؛ دوباره به ویندوز ۱۰ برگردند.

مایکروسافت اواخر امسال، ویندوز ۱۱ را به صورت عمومی عرضه خواهد کرد و به‌روزرسانی خودکار به آن از ویندوز ۱۰ در سال ۲۰۲۲ آغاز می‌شود.

1 دیدگاه

  1. سلام
    متوجه نشدم چطوری دقیقا.
    یه راهنمای گام به گام یا مثلا لینکی به آموزش میتونست مفیدتر باشه.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
[wpcode id="260079"]