چیزهای نوستالژیکی که در سال‌های ابتدایی قرن 21 مرسوم بودند، اما الان دیگر به فراموشی سپرده شده‌اند

0

وقتی ما از خاطرات و وسایل و موسیقی‌ها و فیلم‌های نوستالژیک یاد می‌کنیم، معمولا دست کم 3 – 4 دهه به عقب برمی‌گردیم. اما سرعت پیشرفت و تغییر همیشه آهنگی پرشتاب داشته و الان حتی زندگی ما خیلی با سال‌های ابتدایی قرن 21 میلادی تفاوت پیدا کرده است.

بنابراین الان حتی جوان‌های بیست و چند ساله هم می‌توانند ادعا کنند که کودکی‌ای کاملا متفاوت با الان داشته‌اند.

در اینجا مواردی از چیزهایی که عمدتا برای فرنگی‌ها در سال‌های پس از 2000 روتین بوده، ذکر می‌کنیم. چیزهایی که الان رونق گذشته را از دست داده‌اند. برخی از این چیزها برای ما هم خاطره‌انگیز هستند و البته برخی نه.

نمایشگاه‌های کتاب: خب اینها زمانی واقعا در ایران بسیار پررونق بودند. اما به موزاات گران شدن کتاب و اینکه حتی دانشجویان دیگر به جزوه و نسخه الکترونیک کتاب‌های اکتفا می‌کنند، رونق گذشته را از دست داده‌اند. الان فروشگاه‌های آنلاین فراوان کتاب‌های کاغذی، فروشگاه اینترنتی خود انتشاراتی‌ها و نیز فروشندگان کتاب‌های الکترونیک، این نمایشگاه‌ها را از سکه انداخته‌اند.

اما در زمان کودکی خاطرات محدود خوبی از حضور در این نمایشگاه‌ها داریم.

اسکرین سیور: چه توصیه اکیدی به ما می‌شد تا با نصب اسکرین سیور از سوختن پیکسل‌های مانیتور پیشگیری کنیم و چقدر هم ما اسکرین سیور و کاغذ دیواری نصب می‌کردیم. یکی از سرگرمی‌ها ما در زمانی که اینترنت نبود، تغییر ظاهر ویندوز و پوسته برنامه‌ها بود!

بعدی برای ما خاطره‌ای برنمی‌انگیزد. اما برای فرنگی‌ها چرا. پیدا کردن پوستر گروه موسیقی مورد علاقه در فروشگاه‌های موسیقی به این ترتیب:

سی دی نویسی، آن هم به این صورت:

مدادهای کارتریجی:

وقتی قرار بود در کلاس فیلم ویدئویی آموزشی پخش شود. چیزی که بچه‌ها دهه پنجاه و شصت از آن تصوری ندارند!

یک کاربر یک عکس قدیمی از خودش در حال گیم با یک سیستم قدیمی پیدا کرده و سعی کرده همین وضعیت را الان شبیه‌سازی کند:

این خط کش‌ها و گرداندان آنها حول یک مداد یا قلم:

ساعت- رادیویهای دیجیتال دارای آلارم:

زمان کودکی، پدر این کاربر برای جنگ به عراق رفته بود و او به پدرش این کارت‌ها را داده بود تا از او محافظت کنند. این کارت‌ها 12 سال در جیب او بودند.

هنوز در ابتدای این قرن ماشین حساب کاربرد داشت. الان همه از اپلیکیشن استفاده می‌کنند. البته هنوز برخی دکمه‌های فیزیکی ماشین حساب را ترجیح می‌دهند و گاهی مثلا برای استفاده در امتحانات فقط همراه بردن ماشین حساب مقبول است:

زمانی که هر خانواده یک کامپیوتر داشت و هر کسی گوشی هوشمند خودش را نداشت:

MSN‌مسنجر و کلا مسنجرهای آن روزگار:

لایم وایر و کلا برنامه‌های اشتراک فایل P2P آن روزگاران:

گیم بوی:

کافه تریای مدارس – البته برای ما معنی خاصی ندارد!

مادر 70 ساله این کاربر گوشی نئکیای 3310 خودش را به پسرش داده تا باتری‌اش را برای او عوض کند و پسر هم ترجیح داد همین کار را بکند و گوشی جدیدی برای مادر تهیه نکند:

تب بازی SIMS

خب فرنگی‌ها هم از این بازی داشتند!

نسل اول وسایل پرتابل گوش کردن به موسیقی: MP3 پلیرها، MP4ها (قادر به پخش ویدئو)، سی دی من‌ها. اینجا یک آی‌پاد نانو را می‌بینید:

بازی Farm Ville

 


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

عکس‌های تاریخی که با دیدن آنها درمی‌مانیم که آنها واقعا در گذشته گرفته شده‌اند یا در یک آینده بهتر و…

گذشته بهتر بود یا آینده. این یک سوال باستانی است. معمولا ما تصور می‌کنیم که ترجیح دادن گذشته، تنها یک حس نوستالژیک خام است. چیزی که بن‌مایه فیلم نیمه‌شب در پاریس هم بود.اما گاهی ما پیش خودمان فکر می‌کنیم که این ترجیح و دوست داشتن، شاید…

روسای جمهوری آمریکا به صورت تصاویر خیالی شبیه گیم‌های رل پلیینگ ژاپنی!

توجه: تصاویر را میدجرنی ساخته و سازنده ظاهرا فارغ از سمت و سوی سیاسی و فقط یک نوع بیان هنری دست به این کار زده است.جو بایدن:دونالد ترامپ:باراک اوباما:جورج دبلیو بوش:بیل کلینتون:جورج بوش پدر:…

کاریکاتورهای و تصاویر ساده، مفرح و تفکربرانگیز لوکاس لویتان

لوکاس لویتان هنرمند برزیلی، ساکن مادرید است. او بیشتر برای پروژه‌اش به نام «هجوم عکس» مشهور شده، در این پروژه او نقاشی‌هایی را به عکس‌های اینستاگرام افراد اضافه می‌کند و داستان‌های پنهان را به روشی خلاقانه آشکار می‌کند.کارهای او جذاب و…

مرگبارترین روز در تاریخ، چه روزی بود و چطور رخ داد؟

انسان‌های راه‌های زیادی برای کشتن هم در طول تاریخ ابداع کرده‌اند: سلاح‌های هسته‌ای و زیستی ، بمب‌های آتش‌زا، گلوله‌ها، سرنیزه‌ها، ایجاد قحطی عمدی و ...کاملا قطعی نیست، اما طبق بسیاری از روایت‌ها مرگبارترین روز در تاریخ بشر در واقع نتیجه…

همکاران سمی چه بلایی می‌توانند سرتان بیاورند + گالری عکس

همکاران شما ممکن است زیاد آدم‌های بدی به نظر نرسند و جلوه خارجی‌شان خیلی محبوب و موجه هم باشد. اما باید کسی مدتی نزدیک آنها کار کرده باشد تا بداند که چه بلایی سر زندگی و آسایش شما می‌توانند بیاورند. هیچ وسیله‌ای را نباید به آنها قرض داد و…

بازسازی چهره شاعران ایرانی به کمک هوش مصنوعی Midjourney (میدجرنی)

چه کسی می‌داند مولدهای متن به عکس هوش مصنوعی در آینده به کدام سمت خواهند رفت. به نظر من روز به روز پیشرفته‌تر و متنوع‌تر می‌شوند.امروز داشتم فکر می‌کردم گاهی لازم می‌شود که شما باری تصویرسازی بهتر به جای توصیف متنی، ترکیبی از توصیف متنی…
آگهی متنی در همه صفحات
دکتر فارمو / موتور فن کویل / شیشه اتومبیل / نرم افزار حسابداری / خرید سیلوسایبین / هوش مصنوعی / قیمت وازلین ساج / مقاله بازار / شیشه اتومبیل / قیمت ایمپلنت دندان با بیمه /سپتیک تانک /بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران /بهترین جراح بینی در تهران / آموزش تزریق ژل و بوتاکس / دوره های زیبایی برای مامایی / آموزش مزوتراپی، PRP و PRF /کاشت مو / مجتمع فنی تهران /قیمت روکش دندان /خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / درمان طب / لیست قیمت تجهیزات پزشکی / دانلود آهنگ / سریال ایرانی کول دانلود / دانلود فیلم دوبله فارسی /داروخانه اینترنتی آرتان /اشتراك دايت /فروشگاه لوازم بهداشتی /داروخانه تینا /لیفت صورت در تهران /فروش‌ دوربین مداربسته هایک ویژن /سرور مجازی ایران /مرکز خدمات پزشکی و پرستاری در منزل درمان نو /توانی نو / ثبت برند /حمل بار دریایی از چین /سایت نوید /پزشک زنان سعادت آباد /کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان /فروشگاه اینترنتی زنبیل /ساعت تبلیغاتی /تجهیزات پزشکی /چاپ لیوان /خرید از آمازون /بهترین سریال های ایرانی /کاشت مو /قیمت ساک پارچه ای /تولید محتوا /دانلود نرم افزار /

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

••4 5