مشخصات یک رابطه خوب بیمار با پزشک چیست؟

0

رابطه همراه با همدلی و همدردی: بهترین نوع ارتباط پزشک با بیمار، ارتباط همراه با همدلی ( Empathy) و همدردی (Sympathy) است؛ به این معنا که پزشک خود را به جای بیمار بگذارد و از نقطه نظر او به بیماریش بنگرد و با او همدردی کند.

رابطه همراه با همدلی و همدردی، فهم پزشک از وضعیت بیمار را بهتر می‌کند و موجب افزایش اعتماد، دقت بیشتر در تشخیص، انعطاف‌پذیری بیمار در برابر تصمیمات پزشک و رضایت بیشتر از روند درمان می‌شود؟ همچنین طول مدت جلسه ویزیت را کاهش می‌دهد

اختصاص دادن زمان کافی به صحبت‌های بیمار:

یکی دیگر از مشخصات یک رابطه خوب بین بیمار و پزشک، اختصاص زمان برابر برای پزشک و بیمار برای صحبت کردن در ابتدایی ویزیت است. یعنی همان مقدار که پزشک صحبت می‌کند باید به بیمار هم فرصت صحبت کردن بدهد.

نحوه مصاحبه

١- مصاحبه با بیمار باید انگیزشی (Motivational Interview) باشد.

٢- از نصیحت کردن (Advice Giving) بیمار باید اجتناب شود.

٣- بهتر است پزشک به جای آنکه به تنهایی صحبت کند، بیمار را به صحبت تحریک کند و به صورت فعال و واکنشگر به صحبت‌های او گوش دهد (Reflective Listening)

۴- پزشک باید در فواصل صحبت‌های بیمار، حرف‌های او را تائید کند. وتوجه ایجاد مشارکت قوی بین پزشک و بیماری هسته اصلی مراقبت‌های بهداشتی زنان است.


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

شوخی‌های تصویری دانشگاهی – دوران عزیز پرمخاطره و گاه پرمشقت با بازدهی‌های نامعلوم

دوره دانشگاه و سختی تطابق‌های دانشجوهایی از طبقات مختلف اجتماعی و نواحی مختلف کشور و آمیزه جالب کنار هم قرار گرفتن آنها هر فعالیت عادی دیگر اجتماعی می‌شود مانند نگاه کردن به فوتبال و هر امتحان یا حتی کلاسی خاطره‌انگیز می‌شود.در اینجا…

سلبریتی‌ها اگر کاری عادی داشتند – پاسخ‌های تصویری میدجرنی

چه می‌شد اگر یک هنرپیشه نامدار در سنی طلایی امکان جذب شدن در رشته بازیگری را پیدا نمی‌کرد یا بحرانی خانوادگی او را وادار به سال‌ها کار عادی می‌کرد. چه می‌شد اگر نخستین کسانی که تست بازیگری از او می‌گرفتند، به کلی مایوس و دلسردش می‌کردند.…

آیا تا حالا عکس‌های باکیفیت از فضای داخلی پنهان سازهای موسیقی مختلف دیده بودید؟!

آیا تا به حال به این فکر کرده‌اید که داخل سازها و آلات موسیقی چگونه است؟در کودکی و نوجوانی بسیار پیش آمده بود که وسایل الکترونیکی را باز کرده باشیم. اما خب آنها پیج داشتند و ما خودمان را متقاعد می‌کردیم که دوباره می‌توانیم سر هم‌شان…

این عکس‌ها را ببینید تا تصدیق کنید که افسوس‌ها (حسادت‌های) اینستاگرامی ما بسیار اوقات درست نیستند!

هر کسی ممکن است طور خاصی از اینستاگرام استفاده کند. یکی صفحات خبری را دنبال می‌کند، دیگری بیشتر صفحات کاری یا سرگرمی را. یکی به اخبار و عادات سلبریتی‌ها علاقه دارد و برخی‌ها هم همه آشنایان و اعضای خانواده و دوستان قدیم و جدید را دنبال…

بهترین کتاب های علمی تخیلی برای پرورش تخیل شما |۶۴ اثر خواندنی

تهیه فهرستی از آثار علمی تخیلی که در ایران ترجمه و منتشر شده باشند و محبوب باشند، دشوار است. کلا وقتی فهرست می‌کنیم هدف ما ترغیب خواننده به بیشتر خواندن است و نه اینکه ادعا کنیم چیز کاملی درست کرده‌ایم.پس این شما و شماری از محبوب‌ترین…

توهم کوتارد: آنهایی که تصور می‌کنند مدتهاست مرده‌اند!

«می‌اندیشم پس هستم»  Cogito, ergo sum با این حال همه کسانی که می‌اندیشند با این باور دکارت موافق نیستند.محتوای تفکر برخی از افراد مبتلا به یک اختلال عصبی روانپزشکی نادر، معروف به سندرم کوتارد، به جای اینکه به حس بودن منجر شود، به احساس…
آگهی متنی در همه صفحات

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.