یکی از بهترین هکهای جستجوی گوگل ارتقای کوچک، اما کاربردی پیدا کرد: جستجوی دقیق یک عبارت با گذاشتن گیومه در دو طرف آن الان تغییر کوچکی پیدا کرده است

به احتمال زیاد میدانید که میتوانید یک مجموعه کلمه یا عبارت دقیق را با گذاشتن علامت نقل قول در گوگل جستجو کنید. این طوری صفحاتی برای شما پیدا میشود که آن عبارت دقیقا با همان کلمات و همان ترتیب واژگان در آن به کار رفته است. این یک ترفند کاربردی عالی است.
اما روز پنجشنبه، گوگل اعلام کرد که تغییر کوچک خوبی رخ داده. به این ترتیب که در نتایج جستجو، در زیر هر لینک یا پیوند، در قسمت نمایش بخش مختصری از صفحه، شما میتوانید ببینید که عبارت مورد جستجو در کجای صفحه آمده است و در پیرامون آن چه جملاتی ذکر شده است.
پست وبلاگ گوگل در مورد این تغییر تصویر خوبی دارد که نشان می دهد چگونه این تغییر در عمل میتواند کارایی داشته باشد.،
گوگل خودش «جستجوی گوگل» را آزمایش کرده و دو «اسنیپت» نشان داده شده در مثال، هر دو شامل عبارت بولد شده «جستجوی گوگل» هستند.
قبلاً، گوگل نتایجی را به شما نشان میداد که شامل کلمه یا عبارت نقلشده بود، اما قطعه کوچک زیر پیوند ممکن است دقیقاً جایی که عبارت در یک صفحه ظاهر میشد را نشان ندهد.
در یک پست وبلاگی، Yonghao Jin از گوگل توضیح می دهد که چرا این اتفاق افتاد و چرا این تغییر را ایجاد کرد:
در گذشته، ما همیشه این کار را انجام نمیدادیم، زیرا گاهی اوقات مطالب نقلشده در بخشهایی از یک سند ظاهر میشدند که از نظر گوگل تکه مفیدی ظاهر نمیشدند. برای مثال، ممکن است یک کلمه یا عبارت در آیتم منوی یک صفحه ظاهر شود، جایی که شما میخواهید به بخشهای مختلف سایت بروید. ایجاد یک اسنیپت از این بخش ممکن بود، بخش بامفهوم و مفیدی انجام نکند.
ما بازخوردهایی شنیدهایم مبنی بر اینکه افرادی که جستجوهای با گیومه یا علامت نقل قول در دو سوی آن انجام میدهند، به جای توصیف کلی صفحه، به دیدن مکان مطلب در صفحه اهمیت میدهند. پس ارتقای جدید برای رفع این مشکل بوده است.
همانطور که در پست وبلاگ ذکر شده، به چند نکته در مورد جستجوهای اینچنینی باید توجه کرد. ممکن است برخی از متنها در یک تگ توضیحات متا یا متن جایگزین پنهان شده باشند و بهراحتی در صفحه قابل مشاهده نباشند، دوم اینکه فعلا این ویژگی در موبایل قابل مشاهده نیست و فقط هنگام جستجو در سیستمهای دسکتاپ دیده میشود و سوم اینکه گاهی صفحه بعد خزیدن عنکبوتهای نمایهساز اپل، بهروز میشود و گرچه عبارت در اسنپیت دیده میشود، اما کاربر در خود صفحه چیزی پیدا نمیکند.
اما جنبه کاربردی از این به بعد برای ما میتواند این باشد که هرگاه بخواهیم سریع ببینیم که یک عبارت در کجای یک صفحه وب آمده و در پیرامون آن چه جملاتی وجود دارد، عبارت را میتوانیم داخل گیومه ببینیم. این طوری شاید حتی گاهی نیاز به باز کردن صفحه هم نباشد!
گاهی صفحه بعد خزیدن عنکبوتهای نمایهساز اپل، بهروز میشود و گرچه عبارت در اسنپیت دیده میشود، اما کاربر در خود صفحه چیزی پیدا نمیکند.
این قسمت رو متوجه نشدم
صاحب سایت صفحه رو به روز میکنه و تا وقتی که گوگل دوباره اطلاعاتش رو بهروز کنه مدتی وقت لازمه. بنابراین شما چیزی در نتایج میبینی که در صفحه دیگه نیست.