دانشمندان روشی را برای تشخیص فعالیت ماشین وارپ بیگانگان فرازمینی پیشنهاد کرده‌اند!

یک “ماشین وارپ” می‌تواند ما را با سرعتی سریع‌تر از نور به مناطق دوردست کیهان ببرد.

مدتی است که گروهی از فیزیکدانان پیشنهاد اولیه ساخت “ماشین وارپ” را بر اساس یک مفهوم متعلق به دهه ۹۰ مطرح کرده‌اند. آنها می‌گویند که این ماشین نباید هیچ یک از قوانین فیزیک را در هم بشکند. از لحاظ نظری، ماشین‌ وارپ، شکل فضا-زمان را خمیده می‌کند و آن را تغییر می‌دهد تا اختلاف موجود در زمان و مسافت را تحت شرایطی بزرگنمایی کرده و مسافران را در مسافت‌هایی سریع‌تر از سرعت نور منتقل می‌کند.

این ماشین اولین‌بار توسط «میگوئل آلکوبیر» فیزیکدان مکزیکی در حدود ۲۵ سال قبل پیشنهاد شد. طبق ایدۀ او که در سال ۱۹۹۴ مطرح شد، ماشین وارپ توپولوژی فضا را تغییر نمی‌دهد و به ابرفضا وارد نمی‌شود، این ماشین فضای مقابل را منقبض کرده و فضای پشت فضاپیما را گسترش داده از هم باز می‌کند.


اما گروهی از دانشمندان پیشنهاد کرده‌اند که می‌توانیم از رصدخانه‌های زمینی برای شکار گونه‌های حیات بیگانه پیشرفته با جست‌وجوی فعالیت پیشرانه‌های فرضی آنها استفاده کنیم.

در مقاله‌ای تازه ، که قرار است در ماهنامه انجمن سلطنتی نجوم منتشر شود، تیم محققان از UCLA، کارنگی ملون  استدلال می‌کنند که جستجو برای انواع خاصی از سیگنال‌های امواج گرانشی می‌تواند وجود این سفینه‌ها را آشکار کند. این یک راه جدید بالقوه جذاب برای کاوش در کیهان در جستجوی زندگی‌های دیگر است.

برخلاف سیگنال‌های الکترومغناطیسی، امواج گرانشی را می‌توان در فواصل دور شناسایی کرد ، به این معنی که می‌توانیم عمیق‌ترین اعماق کیهان را برای آنها اسکن کنیم.

تا کنون، تصور می‌شود که امواج گرانشی که ما شناسایی کرده‌ایم در اثر برخورد بین سیاه‌چاله‌ها و ستاره‌های نوترونی ایجاد شده‌اند. این رویدادهای قدرتمند امواج عظیمی را در فضا و زمان ارسال می کنند که توسط رصدخانه هایی مانند رصدخانه امواج گرانشی تداخل سنج لیزری (LIGO) در ایالات متحده کشف شده‌اند.

اما این مقاله استدلال می‌کند که تمدن‌های بیگانه می‌توانند موج‌های مشابهی با پیشرانه‌های وارپ ایجاد کنند، که یک سیستم محرکه کاملاً فرضی است که به فضاپیما اجازه می‌دهد بسیار نزدیک یا حتی سریع‌تر از سرعت نور حرکت کند.

جیانی مارتیره، یکی از نویسندگان مقاله، می‌گوید: «مطالعه ما روی پیشرانه‌های وارپ راه را برای تشخیص امواج گرانشی هموار کرده است.»

او افزود: «این روش جدید به محدوده سنتی سیگنال‌های الکترومغناطیسی محدود نمی‌شود؛ بنابراین ما در حال حاضر توانایی کاوش در تمام 1011 ستاره کهکشان راه شیری برای رانش‌های پیشرفته و به زودی، توانایی کاوش در هزاران کهکشان دیگر را داریم.»

دانشمندان می‌خواهند اولین مدل مبتنی بر یادگیری ماشینی را توسعه دهد که به اندازه کافی حساس باشد تا سیگنال‌های درایو وارپ را تشخیص دهد و آنها را از نویز پس‌زمینه متمایز کند.

اما قبل از اینکه بتوانیم شکار درایوهای وارپ بیگانه را آغاز کنیم، فناوری‌های انسانی ما باید کارهایی را انجام دهند.

مانفرد پائولینی، استاد فیزیک و دانشیار دانشگاه کارنگی ملون، در بیانیه ای اذعان کرد: «تشخیص امواج گرانشی هنوز در مراحل اولیه است. پیشرفت‌های آزمایشی آینده دروازه‌های اکتشافات جدید را باز خواهد کرد.»


  این نوشته‌ها را هم بخوانید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
[wpcode id="260079"]