طول عمر: چرا پیر می شویم؟ و چرا مجبور نیستیم!

دکتر دیوید سینکلر در این کتاب تغییر پارادایم از دکتر مشهور دانشکده پزشکی هاروارد و یکی از 100 فرد تأثیرگذار بر روی زمین مجله TIME نشان می‌دهد که همه چیزهایی که ما فکر می‌کنیم در مورد پیری می‌دانیم اشتباه است و روش‌های شگفت انگیز و اثبات شده علمی را به اشتراک می‌گذارد. می‌تواند به خوانندگان کمک کند جوان تر و طولانی تر زندگی کنند.

برای دهه‌ها، جامعه پزشکی به دلایل مختلفی برای اینکه چرا ما پیر می‌شویم نگاه کرده‌اند و اتفاق نظر بر این است که هیچ‌کس در پیری نمی‌میرد. آنها بر اثر بیماری‌های مرتبط با افزایش سن می‌میرند. این به این دلیل است که پیری یک بیماری نیست – اجتناب ناپذیر است.

اما اگر همه چیزهایی که فکر می‌کنید در مورد پیری می‌دانید اشتباه باشد چه؟

اگر پیری یک بیماری باشد چه؟ و این بیماری قابل درمان است.

در LIFESPAN، دکتر دیوید سینکلر، یکی از برجسته ترین مقامات جهان در زمینه ژنتیک و پیری، دقیقاً همین را استدلال می‌کند. او کار زندگی خود را وقف تعقیب بیش از یک عمر طولانی کرده است – او می‌خواهد مردم را قادر سازد تا در صدها زندگی طولانی تر، سالم تر و بدون بیماری زندگی کنند. در این کتاب، او یک نظریه جدید جسورانه در مورد پیری را آشکار می‌کند، نظریه‌ای که علت اصلی پیری را که در مدار بقای ژنتیکی باستانی نهفته است، مشخص می‌کند. این ترفند ژنتیکی – مداری که برای متوقف کردن تولیدمثل به منظور ترمیم آسیب به ژنوم طراحی شده است – جهان‌های خرد اولیه زمین را قادر به زنده ماندن و تکامل به موجودات پیشرفته‌تر کرده است. اما همین مدار بقا دلیلی است که ما پیر می‌شویم: از آنجایی که آسیب‌های ژنتیکی در طول عمر ما ناشی از اشعه ماوراء بنفش، سموم محیطی و رژیم‌های غذایی ناسالم انباشته می‌شود، ژنوم ما تحت تأثیر قرار می‌گیرد و باعث سفیدی مو، چین و چروک، درد مفاصل، مشکلات قلبی، زوال عقل و … در نهایت، مرگ

اما ژن‌ها سرنوشت ما نیستند. ما بیش از آنچه به ما یاد داده‌اند که باور کنیم، بر آنها کنترل داریم. ما نمی‌توانیم DNA خود را تغییر دهیم، اما می‌توانیم از قدرت اپی ژنوم برای درک پتانسیل واقعی ژن‌هایمان استفاده کنیم. دکتر سینکلر با تکیه بر یافته‌های پیشرفته خود در خط مقدم تحقیقات پزشکی، نقشه راهی علمی اثبات شده برای معکوس کردن ساعت ژنتیکی با فعال کردن ژن‌های حیاتی ما ارائه می‌دهد تا بتوانیم جوان تر زندگی کنیم. خوانندگان متوجه خواهند شد که چگونه چند تغییر ساده در شیوه زندگی – مانند روزه داری متناوب، اجتناب از پروتئین حیوانی بیش از حد، محدود کردن قند، اجتناب از اشعه ایکس، ورزش با شدت مناسب و حتی تلاش برای درمان سرماخوردگی – می‌تواند ژن‌های شادابی ما را فعال کند. دکتر سینکلر کتاب را با نگاهی به آینده نزدیک به پایان می‌رساند و بررسی می‌کند که وقتی همه ما تا ۱۲۰ سالگی یا بیشتر زندگی می‌کنیم، جهان چه شکلی خواهد بود – و چه چیزی باید تغییر کند.

دکتر سینکلر آنچه را که ما مدتهاست به عنوان محدودیت‌های بالقوه و مرگ و میر انسان پذیرفته‌ایم، می‌گیرد و آنها را به انتخاب تبدیل می‌کند. کتاب تکامل پیری قرار است بزرگترین کتاب در مورد ژن‌ها، زیست شناسی و طول عمر در این دهه باشد.


Lifespan: Why We Age – and Why We Don’t Have To

Dr David A. Sinclair


  این نوشته‌ها را هم بخوانید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
[wpcode id="260079"]