انسان ها در سال 3000 چگونه به نظر خواهند رسید؟!

تکامل روندی نیست که متوقف شده باشد، منتها چون خیلی کند دنبال می‌شود، دیدن آن در طی نسل‌ها و صدها سال بسیار دشوار است.

اما عوامل فناورانه و سبک زندگی این شک را برانگیخته که در طی زمان کوتاهی برای فرایند تکامل و سازگاری و تطبیق، انسان‌ها از نظر شکل صورت و اندام متفاوت شوند. مثلا در یک بازه زمانی هزار ساتله.

بشریت یا با محیط خود به عنوان یک گونه سازگار خواهد شد هر چند ما اکنون آن را زوال و بدشکلی تلقی کنیم.

محققان پس از مصاحبه با بیش از سه هزار کارمند در مورد مشکلات سلامتی و اضطراب آن‌ها مدل «اما» Emma را ساخته‌اند. Emma توسط محققان پس از مصاحبه با بیش از سه هزار کارمند در مورد مشکلات سلامتی و اضطراب آن‌ها ساخته شد.

از آنجایی که استفاده از فناوری رایانه و تلفن هوشمند بیشتر وقت ما را می‌گیرد. انسان‌ها ممکن است به گونه‌ای تکامل یابند که به جای شکل دست‌های کنونی ما برای نگه داشتن گوشی هوشمند، پنجه داشته باشد. گردن انسان ممکن است خم شود تا راحت‌تر به رایانه‌های شخصی ما نگاه کند. انسان‌ها حتی ممکن است مانند گذشته گوژ پشت شوند.

خیلی‌ها به طور مداوم پشت میز برای محل کار نشستن، قسمت پایین کمر را جلوی باسن خود قرار می‌دهند که باعث می‌شود بالاتنه شما به درستی در یک راستا قرار نگیرد. گردن انسان نباید مدام روی سینه شما خم شود. این امر ممکن است عضلات گردن را تحت فشار قرار دهد. با این حال، در آینده،ممکن است انسان با این شرایط تطبیق پیدا کند.

پیامک زدن و اسکرول مداوم ما ممکن است حتی روی بازوهای ما اثر بگذارد.

جمجمه انسان ممکن است در پاسخ به تشعشعات فرکانس رادیویی ساطع شده از گوشی‌های هوشمند، ضخیم‌تر شود. هر چند من شخصا با این بخش پیش‌بینی قانع نشدم.

بسیاری از افراد موقع خواب گوشی هوشمند خود را زیر بالش قرار می‌دهند که ممکن است منجر به ابتلا به انواع جدیدی از سرطان در مقیاس انبوه شود و همچنین باعث ایجاد جمجمه‌های ضخیم‌تر شود یا فقط ممکن است به مغز‌های کوچکتر منجر شود.

در سال ۲۰۱۱، سازمان بهداشت جهانی استدلال کرد که پرتوهای گوشی‌های هوشمند به طور بالقوه سرطان‌زا هستند. این بدان معنی است که برخی از افراد ممکن است از آن سرطان بگیرند. یک مطالعه در سال ۲۰۱۸ توسط مؤسسه بهداشت سوئیس نشان داد که استفاده از تلفن همراه می‌تواند منجر به از دست دادن حافظه شود.

در همان سال، دکتر جنیفر کراس از بیمارستان کلمبیا-پرسبیتریان در شهر نیویورک در جریان یک مطالعه مؤسسه ملی بهداشت (NIH) متوجه شد که کودکانی که بیش از دو ساعت از صفحه نمایش استفاده می‌کنند، در آزمون‌های زبان و تفکر نمره پایین‌تری کسب کردند.

طبق این مطالعه، کودکانی که بیش از هفت ساعت استفاده در روز داشتند، قشر مغزشان کوچک شده بود. قشر مغز ناحیه‌ای است که با تفکر انتقادی و استدلال مرتبط است.

تکامل بعدی ممکن است رشد پلک دوم در انسان باشد. با توجه به تحقیقاتی در مورد زیان‌های صفحه نمایش‌های کامپیوتری که باعث سردرد، فشار چشم و کوری می‌شوند، بدن ما ممکن است به گونه‌ای تکامل یابد که میزان نوری که چشمان ما در معرض آن قرار می‌گیرد را محدود کند.

افرادی که پلک دوم دارند ممکن است پست‌تر یا برتر تلقی شوند. و از آنجایی که مطمئناً همه به طور همزمان با این جفت پلک اضافی متولد نخواهند شد، ممکن است این صفت روی ازدواج و آمیزش انسان‌ها با هم اثر بگذارد.

در گذشته، پیش‌بینی‌ها در مورد آینده انسان‌ها، یکنواختی نژادی به صورت نژادهای تیره‌تر یا مختلط را پیشبینی می‌کردند که فعلا محقق نشده است.


البته همه اینها با فرض تطبیق در جهت استفاده از گجت‌ها پیشبینی شده که باز به نظر شخصی من فرضی است اشتباه. چون نوع تعامل ما با گجت‌های آینده متفاوت خواهد بود و چه بسا با رابط مغزی – اینترنتی اصلا نیازی به خم شدن و نگه داشتن چیزی در دست نباشد!

به نظر می‌رسد محققان بیشتر تطابق با شرایط محیطی در اثر تغییرات اقلیمی را باید مد نظر قرار دهند. شاید این روند منجر به تکامل انسان با پوست‌های تیره‌تر و اندام‌ها و قامت کشیده و کم ضخامت شود. شاید!

منبع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
[wpcode id="260079"]