دهقانان شوروی برای اولین بار به رادیو گوش می دهند، 1928

رادیو شوروی در سال 1924 شروع به کار کرد اما در سال 1928 پخش برنامههایش آغاز شد. برنامههایی که از رادیو پخش می شد به شدت در جهت ستایش حزب حاکن تنظیم شده بود. سبک پخش از دیکتاتوری به دیکتاتوری تغییر کرد، زیرا آنها برنامه سیاسی خود را داشتند (به عنوان مثال استالینیسم و لنینیسم). روابط بین افراد در شوروی نیز بر آنچه پخش میشد تأثیر گذاشت، و به تدریج برخی از نام های مخالفان سیاسی دیگر در رادیو شنیده نشد.
در سال 1948، شوروی برای جلوگیری از ورود امواج رادیویی آمریکایی و بریتانیایی به اتحاد جماهیر شوروی، از پارازیتاندازی استفاده کرد. در ابتدا، 200 ایستگاه پارازیت وجود داشت، اما این تعداد در سال 1952 به 1700 افزایش یافت تا از نفوذ غرب جلوگیری شود.
این در کل بی تاثیر بود. در دهه 1970، از ماهواره ها برای پخش مؤثرتر این امواج پارازیت استفاده شد، اما این امر باز هم مانع از گوش دادن برخی از مردم به پخش برنامه های خارج از اتحاد جماهیر شوروی نشد.