Spool، نسخه تکامل‌یافته Instapaper و Read it later

17

پیش از این در «یک پزشک» در دو پست در مورد Instapaper و Read it later برایتان نوشته بودم. برایتان گفته بودم که ما نیاز به سرویس‌هایی داریم که بتوانیم با کمک آنها مطالب جالب اینترنت را ذخیره کنیم تا هر وقت فرصت داشتیم بخوانیم، این سرویس‌ها باید بتوانند از همه وسایل از لپ‌تاپ و پی‌سی گرفته تا تبلت و گوشی موبایل در دسترس باشند، تا هر زمان که اراده کردیم، به مطالب دسترسی پیدا کنیم.

دو سرویس Instapaper و Read it later سرویس‌های بسیار جالبی هستند، اما امروز من توانستم سرویس نوظهور Spool را هم آزمایش کنم و از جهاتی Spool را از دو سرویس مزبور کاربرپسندتر و بهتر یافتم.

Spool، خوشبختانه از Instapaper و Read it later هوشمندتر است و می‌داند کدام قسمت از صفحه را برایتان ذخیره کند و بنابراین در صفحه ذخیره شده خبری از تبلیغات ستون‌های کناری و زواید دیگر نخواهد بود و فقط مطلب مورد نظر شما ذخیره می‌شود.

برتری دیگر Spool، رابط کاربری بهتر آن نسبت به سرویس‌های مشابه است.

یکی از موارد جالب دیگر در Spool این است که عکس‌های مطالب ذخیره شده، در سرور آمازون ذخیره می‌شوند، به این ترتیب حتی اگر اتفاقی برای مطلب اصلی بیفتد و اصلا مطلب اصلی پاک شود، باز هم مطلب به صورت کامل به هماره عکس‌های در دسترسی خواهد بود. این مورد بسیار به کار کسانی می‌آید که از صفحات وب آرشیو تهیه می‌کنند.

یکی از برتری‌های Spool این است که ویدئوهای فلش صفحات وب را هم به کمک این سرویس می‌توان ذخیره کرد و به صورت آفلاین تماشا کرد. فرض کنید که در حین وب‌گردی به ویدئوی جالبی برمی‌خورید که می‌خواهید بعدا آن را ببینید یا بعدا به دوستتان نشان بدهید. Spool، این کار را با ذخیره کردن ویدئو برایتان انجام می‌دهد.

Spool، افزونه‌هایی برای فایرفاکس و کروم و همچنین اپلیکیشن‌هایی برای اندروید و iOS دارد.
بعد از نصب افزونه فایرفاکس یا کروم با کلیک بر روی آیکون Spool می‌توانید به راحتی صفحه مورد نظر را به حساب خودتان بفرستید. به علاوه هر وقت لینک جالبی دیدید، می‌توانید روی آن راست کلیک کنید و از منو گزینه Save link to Spool را انتخاب کنید.

اپلیکیشن ‌Spool هم بسیار خوب عمل می‌کند، بعد از نصب اپ و ورود به حساب کاربری خود، هر وقت به اینترنت سریع دسترسی داشتید، می‌توانید مطالب را دانلود کنید تا بعدا به صورت آفلاین در دسترس شما باشند.

از انجا که Spool هنوز در مرحله «پرایوت بتا» است، نخست باید برای عضویت در آن درخواست بدهید تا دعوتنامه برای شما فرستاده شود.

برای من بعد از 10 روز دعوتنامه فرستاد شد. متأسفانه شخصا دعوتنامه‌ای ندارم، پس فقط از طریق خود سایت اقدام کنید.


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

یادآوری داستان تصویر تولیدشده زنی که در اینترنت وحشت آفرید و تفسیر کنونی آن ماجرا در عصر انفجار…

او در جایی بیرون است و در جهان موازی احتمالا به کمین شما نشسته. تنها کاری که باید انجام دهید تا او را به وجود بیاورید این است که دستور درست را در یک تولید‌کننده تصویر هوش مصنوعی تایپ کنید!مانند یک طلسم دیجیتالی، کلمات شما مانند یک «ورد…

زندگینامه «هرژه» و مروری بر مجموعه کتاب‌های «ماجراهای تن تن»

امروز مصادف است با نخستین بخش از رشته ماجراهای تن‌تن و میلو نوشته هرژه . به همین خاطر این پست را به صورت مشروح اختصاص می‌دهیم به این نوستالژی دوران کودکی‌مان: «نیروهای ویلهلم دوم قیصر آلمان وارد بلژیک شده‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌اند.» این را زنانی…

بهترین سریال های هندی | 49 سریال هندی تماشایی به همراه توضیحات

محتوای شرقی به صورت عام و فیلم‌ها و سریال‌های هندی به صورت خاص طرفداران خاص خودشان را دارند. به خصوص با توجه به کم‌مایه شدن سینما و تلویزیون آمریکا روز به روز افراد بیشتری رو به سریال‌های کره‌ای یا سینمای مستقل‌تر کشورهایی مثل اسپانیا و…

چرا غذاها در کتاب‌های مصور و انیمیشن‌ها اینقدر اشتها برانگیزند؟!

دوران کودکی خودم را که به یاد می‌آورم، یاد کتاب‌های داستان مصور می‌افتم که در بعضی از صفحات آن عکس میزهای پر از غذا درج شده بود. نقاشی‌های آنقد آنقدر خوب بودند که تصور می‌کردم میوه‌ها و مرغ و بوقلمون و سوسیس فرنگی‌ها مسلما باید کیفیت…

250 فیلم برتر imdb به همراه معرفی و خلاصه و بررسی آنها + 23 فیلمی که حیف بود در این فهرست نباشند

مسلم است که آرای IMDB به خصوص از دید فیلم‌بین‌های حرفه‌ای فقط چیزی نسبی برای پی بردن به محبوبیت نسبی فیلم‌ها هستند. چه بسیارند فیلم‌هایی که نمره بالای 7 دارند، اما ارزش واقعی‌شان خیلی کمتر است و چه بسیارند فیلم‌هایی که آدم درمی‌ماند چرا…

۸ خودروی جذاب تاریخی که توسط طراحان ایتالیایی بازطراحی و جاودانه شدند

ایتالیا خانه‌های طراحی معروفی دارد. Pininfarina ،Bertone ،Touring ،Giugiaro و Vignale برخی از مهم‌ترین نام‌های طراحی خودرو هستند.در این خانه‌های طراحی، همه‌چیز از جمله خودرو طراحی می‌شود. چه خودروهایی که تجاری و قابل تولید باشند؛ چه…
آگهی متنی در همه صفحات
دکتر فارمو / کلینیک زیبایی دکتر محمد خادمی /جراح تیروئید / پزشکا /تعمیر فن کویل / سریال ایرانی کول دانلود / مجتمع فنی تهران / دانلود فیلم دوبله فارسی /خرید دوچرخه برقی /خرید دستگاه تصفیه آب /موتور فن کویل / شیشه اتومبیل / نرم افزار حسابداری / خرید سیلوسایبین / هوش مصنوعی / مقاله بازار / شیشه اتومبیل / قیمت ایمپلنت دندان با بیمه /سپتیک تانک /بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران /بهترین جراح بینی در تهران /کاشت مو /قیمت روکش دندان / درمان طب / تجهیزات پزشکی /داروخانه اینترنتی آرتان /اشتراك دايت /فروشگاه لوازم بهداشتی /داروخانه تینا /لیفت صورت در تهران /فروش‌ دوربین مداربسته هایک ویژن /سرور مجازی ایران /مرکز خدمات پزشکی و پرستاری در منزل درمان نو / ثبت برند /سایت نوید /پزشک زنان سعادت آباد /کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان /فروشگاه اینترنتی زنبیل /ساعت تبلیغاتی /تجهیزات پزشکی /چاپ لیوان /بهترین سریال های ایرانی /کاشت مو /قیمت ساک پارچه ای /دانلود نرم افزار /
17 نظرات
  1. پرهام می گوید

    سلام
    ممنون از مطلب خوبتون
    اگر میشه سایت grooveshark.com را برای بقیه معرفی کنید
    این سایت هم یک سایت موسیقیه که از اهنگ های ایرانی هم ساپورت میکنه برای اندروید ای او اس و حتی سیمبین اپلیکیشن داره من خیلی خوشم اومد گفتم به بقیه معرفی کنین

  2. masoud569 می گوید

    evernote هم هست، فکر می کنم تموم این قابلیت ها را داشته باشه، نداره؟

    1. علیرضا مجیدی می گوید

      این سرویس را هم به صورت کامل معرفی کرده بودم. همه این قابلیت‌ها را کمابیش داره، فقط مشکلش ایه که بیش از 60 مگ ماهانه بخواین مطلب توش ذخیره کنین، باید هزینه بپردازین.

      1. نوید کاشانی می گوید

        البته تجربه من نشون داده که اون ۶۰ مگ هیچوقت پر نمیشه… حتی نزدیکش هم نمی شه

  3. سعید راد می گوید

    خیلی خوب میشد اگر یک لینک به خود سایت spool را در متن قرار میدادید.

    1. علیرضا مجیدی می گوید

      ممنون بابت تذکر

  4. امیر می گوید

    سلام
    ممنون سرویس جالبی هست

    اما چیزی که برام جالب بود امکان آرشیو کردن پست ها حتی بعد از پاک کردنشون بود
    سرویسی سراغ دارید که همین کار را برای فیدها انجام بده ؟ یعنی ما مشترک فید آن سایت یا وبلاگ بشیم و وقتی که آن پست حتی آپدیت شد یا تغییر کرد نسحه قبلی را نگه داره ؟
    این یکی از ضعف های گوگل ریدر هست که فکر نکنم با این وضعی که داره بخوان کاری براش انجام بدن.

  5. محمد رضا می گوید

    سلام آقای دکتر
    لطف کنید یکم ساده تر بنویسید تا قابل فهم تر بشه واسه امثاب من که مبتدی هستن
    google reader هم که فیلتر هستش

  6. مهدی می گوید

    اگر با account فیسبوک login کنید نیاز به دعوتنامه ندارد.

  7. پیام رحمانی می گوید

    افزونه‌ی ScrapBook برای ذخیره کردن صفحات و بعدا خوندن اونها هم چیز خیلی خوبیه

  8. علی می گوید

    سلام
    مرسی بابت معرفی 🙂
    فقط یه سوال! راهی هست که مثلا سایت‌هایی که توی read it later مارک کردیم رو ایمپورت کنیم به spool؟ من الان ۷۷ تا unread دارم! بعد خب اگه چنین امکانی نباشه بیچاره می‌شم :دی

  9. علی می گوید

    من همین الان درخواست دعوتنامه کردم و به سرعت برام اومد.
    برنامش سبکه و کار باهاش خیلی راحت تر از instapaper هست.
    ممنون از معرفی این برنامه

  10. محمد رضا می گوید

    سلام آقای دکتر
    اگه میشه لطف کنید اپ اندروید این برنامه رو و واسه دانلود بزارید چون خودش لینک اندروید مارکت میده و شما که خوب میدونید از تو ایران دانلود نرم افزار ازش اونقد دنگ و فنگ داره که من هنوز موفق نشدم
    بی نهایت سپاسگزارم

  11. وب نشین می گوید

    سلام
    سرویس خوبییه اما متاسفانه یک مشکل بزرگ داره
    در هیچکودوم از سرویس های وب، آندروید و آی آو اس که شخصا تست کردم از زبان های rtl پشتیبانی نمی کنه.

    1. علیرضا مجیدی می گوید

      در مورد سرویس وب که راحت می‌شه یه استایل برای تعریف کرد. من این کارو کردم.

  12. امیرعباس می گوید

    خوب بودن این اپ ها یه مسئله هست و مسئله اینتگریشن با بقیه اپ ها هم یه مسئله دیگه. مثلا خوبی read it later و instapaper اینه که تو اپ هایی مثل فلیپ برد و زایت پشتیبانی شدن و خیلی راحت میشه اونجا هم ازشون استفاده کرد ولی این برنامه های جدید یه خورده زمان لازم دارن تا اپ های دیگه ازشون پشتیبانی کنن 🙁

  13. آرش می گوید

    برای مقایسه، یک لینک رو همزمان تو “رید ایت لیتر” و “اسپول” زدم. اسپول به مراتب بهتر عمل کرد. ضمن اینکه محدودیت هم نداره

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.