ویژگی جدید یوتیوب: جستجو در محتوای گفتاری

3

وقتی در یوتیوب و سایت‌های دیگر اشتراک ویدئو به دنبال ویدئویی می‌گردیم، موتورهای جستجو، نتایج را بر اساس عنوان و توضیحاتی که آپلودکننده ویدئو برای ویدئو گذاشته است، پیدا می‌کنند و به کاربر تحویل می‌دهند.

اما جستجو در وب آینده، باید بسیار هوشمندانه‌تر از جستجوی کنونی باشد. یوتیوب به تازگی ویژگی جستجو در محتوای گفتاری را به برخی از ویدئوهای خود اضافه کرده است. اگر این ویژگی به همه ویدئوهای یوتیوب اضافه شود، شاهد تحولی در جستجوگرهای اینترنتی خواهیم بود.

youtubespeechrecognition.png

یوتیوب این ویژگی را در حال حاضر تنها برای تعداد کمی از ویدئوهای سیاسی فعال کرده است. اگر در ویدئو، عبارت گفتاری‌ای، متناسب با عبارت جستجو یافت شود، با نقاط زردرنگ در نوار پیمایش ویدئو زمان ادای عبارت مورد نظر مشخص خواهد شد و اگر موس را روی این نقاط ببرید، می‌توانید متن گفته شده را ببینید.

speechtext.png

پیش از این موتور جستجوی ویدئویی Blinkx هم مجهز به فناوری مشابهی شده بود و می‌توانست علاوه بر جستجو در متادیتای ویدئوها، عبارات صحبت‌شده در ویدئوها را تشخیص بدهد و در آنها جستجو کند.

البته، فناوری‌ تشخیص صدای گوگل با Blinkx متفاوت است و عملکردی بسیار سریع دارد به طوری که تنها چند ساعت پس از اضافه شدن یک ویدئو، متن گفته شده در آن قابل جستجو خواهد بود.

همه اینها تنها، آغازی بر تحولات و پیشرفت‌های پیش رو خواهند بود. وقتی زمانه وب 3 فرابرسد، کاربران می‌توانند جستجوهایی انجام بدهند که در حال حاضر خوابش را هم به سختی می‌بینند، تصور کنید دنبال این ویدئوها بگردید: ویدئویی‌هایی که در آن این هنرپیشه شلیک می‌کند!، ویدئویی که در آن فلان ستازه سینما لباس قرمز به تن دارد!، ویدئویی که امسال و یا سال قبل از فلان سیاسمتمدار پخش شد و او در آن در مورد فلان موضوع سیاسی صحبت می‌کرد، ویدئوهایی که در آن این افراد خنده می‌کنند، …


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

هوش مصنوعی نشان می‌دهد که سلبریتی‌ها در دهه‌های بعد چگونه به نظر می‌رسند

یک عکاس از هوش مصنوعی برای ایجاد مجموعه‌ای از پرتره‌ها استفاده کرده که نشان می‌دهند برخی از سلبریتی‌ها ممکن است چند دهه آینده چه چهره‌ای پیدا کنند. عکاس و وکیل ترکیه‌ای به نام Alper Yesiltas این پروژه رو انجام داده. او به دلیل کارهای…

تصاویر تخیلی از سلبریتی‌ها در حال خواب – اما چرا اصلا می‌خوابیم؟!

خواب یک فرآیند فیزیولوژیک اساسی است که برای عملکرد صحیح بدن و ذهن ما ضروری است. اگرچه هدف دقیق خواب به طور کامل شناخته نشده است، دانشمندان چندین نظریه برای توضیح اینکه چرا ما می‌خوابیم ارائه کرده‌اند.  برخی از دلایل اصلی مهم بودن خواب:…

این دانشجوی 18 ساله با هوش مصنوعی 19 شخصیت سیمپسون‌ها را به صورت شخصیت‌های واقعی درآورد!

برودی هالبروک دست به کار جالبی زده و جان تازه‌ای به شخصیت‌های محبوب سریال سیمپسون‌ها داده است. او در این مورد نوشته:«من از Midjourney برای تبدیل شخصیت‌های مورد علاقه‌‌ان از انیمیشن‌ها به قالب انسان استفاده کردم. البته برخی از اعضای…

250 فیلم برتر imdb به همراه معرفی و خلاصه و بررسی آنها + 23 فیلمی که حیف بود در این فهرست نباشند

مسلم است که آرای IMDB به خصوص از دید فیلم‌بین‌های حرفه‌ای فقط چیزی نسبی برای پی بردن به محبوبیت نسبی فیلم‌ها هستند. چه بسیارند فیلم‌هایی که نمره بالای 7 دارند، اما ارزش واقعی‌شان خیلی کمتر است و چه بسیارند فیلم‌هایی که آدم درمی‌ماند چرا…

عکس‌هایی که جادوی پرسپکتیو را نشان می‌دهند

عکاسی به نام هوگو سوئیساس، یک عکاس خلاق مستقر در لیسبون پرتغال است. او از دوربین و مغزش برای فریب چشم بینندگان عکس‌هایش استفاده می‌کند. او کاملاً خودآموخته، اشیاء روزمره را در صحنه‌هایی که به نظر نمی‌رسد متعلق به آن‌ها هستند، قرار می‌دهد، و…

آیا تا حالا عکس‌های باکیفیت از فضای داخلی پنهان سازهای موسیقی مختلف دیده بودید؟!

آیا تا به حال به این فکر کرده‌اید که داخل سازها و آلات موسیقی چگونه است؟در کودکی و نوجوانی بسیار پیش آمده بود که وسایل الکترونیکی را باز کرده باشیم. اما خب آنها پیج داشتند و ما خودمان را متقاعد می‌کردیم که دوباره می‌توانیم سر هم‌شان…
آگهی متنی در همه صفحات
دکتر فارمو / کلینیک زیبایی دکتر محمد خادمی /جراح تیروئید / پزشکا /تعمیر فن کویل / سریال ایرانی کول دانلود / مجتمع فنی تهران / دانلود فیلم دوبله فارسی /خرید دوچرخه برقی /خرید دستگاه تصفیه آب /موتور فن کویل / شیشه اتومبیل / نرم افزار حسابداری / خرید سیلوسایبین / هوش مصنوعی / مقاله بازار / شیشه اتومبیل / قیمت ایمپلنت دندان با بیمه /سپتیک تانک /بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران /بهترین جراح بینی در تهران / آموزش تزریق ژل و بوتاکس / دوره های زیبایی برای مامایی / آموزش مزوتراپی، PRP و PRF /کاشت مو /قیمت روکش دندان /خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / درمان طب / تجهیزات پزشکی / دانلود آهنگ /داروخانه اینترنتی آرتان /اشتراك دايت /فروشگاه لوازم بهداشتی /داروخانه تینا /لیفت صورت در تهران /فروش‌ دوربین مداربسته هایک ویژن /سرور مجازی ایران /مرکز خدمات پزشکی و پرستاری در منزل درمان نو / ثبت برند /حمل بار دریایی از چین /سایت نوید /پزشک زنان سعادت آباد /کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان /فروشگاه اینترنتی زنبیل /ساعت تبلیغاتی /تجهیزات پزشکی /چاپ لیوان /خرید از آمازون /بهترین سریال های ایرانی /کاشت مو /قیمت ساک پارچه ای /دانلود نرم افزار /
3 نظرات
  1. آرش می گوید

    به نظر میاد از روش تگ کردن یا لیبل کردن کلمات خص که در ویدیو گفته می شه استفاده شده …. اگر در مورد تکنیک کار اطلاع دارید خوشحال می شم بنویسید ( تشخیص گفتار آنلاین؟ خیلی زمان می بره)

  2. سجاد می گوید

    بسیار جالب بود. متشکرم

  3. mojtaba می گوید

    واقعا چجوری این کارو کرده !

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.