کلاس هوش مصنوعی استنفورد،کلاسی با 35 هزار دانشجو

11

کافی است در اینترنت عبارت FREE ONLINE COURSES را جستجو کنید تا با شمار زیادی از دانشگاه و مؤسسات آموزشی آشنا شوید که به شما دوره‌های رایگان آموزشی ارائه می‌دهند. برای نمونه اینجا یا اینجا را ببینید.

اما در میان شمار انبوه این دانشگاه‌ها و دوره‌های آموزشی، کلاس‌های آموزشی آنلاین دانشگاه استنفورد از جهاتی نمونه شده و در رسانه‌ها، خبرساز شده است.

امسال دانشگاه استنفورد تصمیم گرفت که که سه کلاس به شدت محبوب‌اش را که در مورد علوم کامپیوتر بود، به صورت رایگان به کامپیوترهای کاربران اینترنت بیاورد.

یکی از این کلاس‌ها در مورد هوش مصنوعی است که توسط دو استاد دانشگاه استنفورد به نام‌های «پیتر نورویگ» و «سباستین ترون»، تدریس می‌شود. 160 هزار نفر از سراسر دنیا، جذب این کلاس شدند.

برآوردهای انجام شده نشان می‌دهند، که سه میلیون نفر از زمان آغاز این کلاس‌ها، به صفحه این کلاس مراجعه کرده‌اند و 35 هزار نفر با پیگیری مرتب کلاس‌ها، انجام دادن تکالیف درسی و شرکت در امتحانات میان‌ترم، واقعا دانشجوی آنها شده‌اند. این مهم در شرایطی اتفاق افتاد که کلاس هوش مصنوعی دانشگاه استنفورد، 175 دانشجوی آفلاین بیشتر ندارد!

به خاطر استقبال فوق‌العاده‌ای که از کلاس‌های دانشگاه استنفورد به عمل آمد، این دانشگاه تصمیم گرفته است که از ژانویه، هفت کلاس دیگر در زمینه علوم کامپیوتر را به صورت رایگان به اینترنت بیاورد. از این هفت کلاس جدید، دو تا در زمینه کارآفرینی هستند، یکی از آنها در مورد راه‌اندازی استارت‌آپ‌های جدی و دیگری در مورد چگونگی تبدیل ایده‌های بزرگ به شرکت‌های بزرگ.

اما چیزی که کلاس‌های آنلاین استنفورد را نسبت به دیگر دانشگاه‌ها مثل MIT، برجسته می‌کند، این است که اساتید این دانشگاه فقط به پست کردن ویدئوهای کلاس‌ها در اینترنت اکتفا نمی‌کنند، بلکه آنها می‌کوشند حس و حال کلاس‌های واقعی را در دوره‌های آنلاین خود، ایجاد کند، مثلا با پاسخ دادن به سؤالات دانشجوهای مجازی خود یا حتی سؤال پرسیدن از آنها از طریق Hangouts گوگل!

گرچه دانشجویان آنلاین، مدرکی بابت حضور و اتمام دوره‌های آموزشی استنفورد دریافت نمی‌کنند، اما به جای آن، نشانی به منزله اتمام آنلاین دوره‌ها خواهند گرفت.

خوشبختانه تا جایی که مرور کردم، نسخه متنی سه کلاس رایگان استنفورد هم برای کاربران قابل مشاهده است، اما استفاده از بسیاری از کلاس‌ها و دوره‌های آنلاین دانشگاه‌ها، منوط به داشتن اینترنت با کیفیت و سرعت مناسب و همچنین دسترسی آزاد به یوتیوب است.

منبع


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

واکسن گارداسیل چیست؟ چه وقت و چه کسانی باید آن را تزریق کنند؟

گارداسیل واکسنی است که به محافظت در برابر انواع خاصی از ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) کمک می‌کند، که یک عفونت شایع مقاربتی است که می‌تواند منجر به مشکلات سلامتی مختلف از جمله زگیل تناسلی و برخی از انواع سرطان شود. این واکسن برای جلوگیری از…

با این تصاویر کارت پستال خیلی قدیمی در دهه ۱۹۰۰ آمریکایی‌ها، تصور خود از ۱۰۰ سال بعد را نشان داده…

مجموعه‌ای جذاب از کارت پستال‌های عجیب و غریب و در عین حال جذاب از استیون آر. شوک، دیدگاه‌هایی را ارائه می‌دهد که در دهه ۱۹۰۰ تصور شده است و نشان می‌دهند که چگونه شهر‌ها، شهرک‌ها و دهکده‌ها در سراسر ایالات متحده ممکن است طی ۱۰۰ سال آینده…

توهم کوتارد: آنهایی که تصور می‌کنند مدتهاست مرده‌اند!

«می‌اندیشم پس هستم»  Cogito, ergo sum با این حال همه کسانی که می‌اندیشند با این باور دکارت موافق نیستند.محتوای تفکر برخی از افراد مبتلا به یک اختلال عصبی روانپزشکی نادر، معروف به سندرم کوتارد، به جای اینکه به حس بودن منجر شود، به احساس…

۲۵ صدای نوستالژیک فناورانه قدیمی که کودکان امروزی به صورت معمول هرگز نمی‌شنوند!

یک ستاره سینمای کلاسیک را در نظر بگیرید مثلا همفری بوگارت را. تلفن را با یک دست در دست می‌گیرد، سیگاری به لب دارد و بعد با افه خاصی شماره‌گیر را می‌چرخاند و با صدای بم مردانه‌اش می‌گوید که نلفنچی فلانجا را برایم بگیر!چنین منظره‌ای دیگر…

این هنرمند با استفاده از هوش مصنوعی به عنوان یک ابزار، نقاشی‌های خود را ارتقا می‌دهد

در حالی که بسیاری از هنرمندان از هوش مصنوعی فرار می‌کنند، هنرمند دیجیتالی به نام Cy Teh از امکانات خلاقانه آن استقبال کرده . او با آمیختن نقاشی‌های دیجیتال خود با هوش مصنوعی، آثار هنری ترکیبی بی نظیری خلق می‌کند که هنر او را به سطح جدیدی…

مجموعه عکس‌های چیزهای عجیب و ترسناکی که مو بر تن راست می‌کنند

چرا گاهی دوست داریم داستان‌ها یا فیلم‌های ترسناک را ببینیم؟ خود آزاری؟!در این پست که تعدادی عکس نستا ترسناک (بیشتر عحیب) خواهید دید، می‌خواهم نخست کمی در این مورد حرف بزنم.دلایل لذت بردن افراد از وحشت می‌تواند از فردی به فرد دیگر…
آگهی متنی در همه صفحات
11 نظرات
  1. Wahid می گوید

    استاد درس Programming Methodology هم یک ایرانی به اسم «مهران سهامی» هست.
    http://see.stanford.edu/see/courseinfo.aspx?coll=824a47e1-135f-4508-a5aa-866adcae1111

  2. اباصلت فیضی می گوید

    با تشکر
    دستتون درد نکنه

  3. مينا می گوید

    درود
    ا نتخابهاى شما از مطالب وب بسیار گزیده و کاربردى است.
    هم براى من ۴٠ ساله و هم براى دختر ١٧ ساله ام.
    بسیار ممنون

  4. مجید می گوید

    خیلی ممنون از اطلاع رسانی مفید و آموزندتون برای کلاسهای استنفورد

  5. اسماعیل می گوید

    سلام.

    من این کلاس را پیگیری کردم. به نظرم اصلاً اینگونه نیست. کلاس کاملاً خسته کننده و به نظرم شکست خورده ای است.

    کانال یوتیوب این کلاس را ببینید!

    http://www.youtube.com/user/knowitvideos

    بعضی ویدئوهای اخیرش 300 تا هم بیننده نداشته. بیشترین بازدید این ویدئوها، 76000 هست که مرتبط با اولین ویدئو معرفی کلاس هست. بعد از شروع کلاس، من پیگیر این کلاس بوده ام و به تدریج بیننده ها رفتند و به زیر 1000 رسیدند. به نظرم برای جایی مثل استنفورد این یک شکست کامل در این زمینه بوده است.

    تنها اسمی که نمی شد روی این کلاس گذاشت، کلاس آنلاین بود.

  6. اسماعیل می گوید

    در ادامه کامنت قبلی باید بگویم که میانگین مشاهده ویدئوهای این دوره آموزشی حدود 1500 نفر بوده است.

    1094553/723 = 1513 نفر برای هر ویدئو.

    بیشترین نمایش ها مرتبط به دوران شروع کلاسها بوده است. وگرنه میانگین نمایش 100 ویدئوی اخیر حدود 500 می شود.

  7. امیر می گوید

    این کلاس ها واقعا عالی هستند…
    کلاس machine learning ویدیو ها رو خودش برای دانلود گذاشته (اکثر کلاس های ترم بعد هم همینطور هستند) کلاس هوش مصنوعی هم که روی youtubeه و تو ایران دسترسی وجود نداره، لینک هاش برای دانلود ایرانی ها موجوده.
    یکی از دوستان خوبی که تو این کلاس عضو شده، با اساتید هماهنگ کرده و فایل کلاس ها رو روی سرور شخصی خودش قرار داده که فقط با آی‌پی ایران قابل دسترسی‌ه… و البته این قضیه رو مسئول سایت کلاس به همه ایرانی هایی که ثبت نام کرده بودن اطلاع داد.

  8. مهدی می گوید

    وای خدا چرا من خبر نداشتم. کاش این پست رو زودتر می زدین. دستتئن درد نکنه

  9. مهدی می گوید

    راستی اگه یه نگاهی به درساش بندازی می بینی یکی از درساش رو هم یه ایرانی ارائه می کند دکتر مهرام سهامی
    http://see.stanford.edu/see/courseinfo.aspx?coll=824a47e1-135f-4508-a5aa-866adcae1111

  10. مهدی می گوید

    منضورم مهران سهامی بود

  11. علی می گوید

    آقا آدرس دوره مذکور در سایت استفورد نیومده و در سایت دیگری ارائه میشه

    https://www.ai-class.com

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.