موبایل و اینترنت در حال بلعیدن تلویزیون هستند

8

حامد همائی راد: بله، درست شنیده‌اید. رسانه‌های نوظهور در حال بلعیدن تلویزیون هستند؛ حداقل، آمار متوسط جهانی این را نشان می‌دهد.

شرکت InMobi که در زمینه‌ی تبلیغات موبایلی فعال است، یک نظرسنجی آماری از 20 هزار کاربر اینترنت از سرتاسر جهان انجام داده که نتایج قابل توجهی بهمراه دارد.

بر اساس این نظرسنجی، کاربران اینترنت موبایلی روزانه به طور متوسط 7.2 ساعت از انواع و اقسام رسانه‌ها تغذیه می‌شوند که حدود 117 دقیقه یا به عبارت دیگر 27 درصد از این 7.2 ساعت بواسطه‌ی تلفن همراه است. جالب اینجاست که میزان تماشای تلویزیون در میان این کاربران تنها 98 دقیقه است؛ یعنی کمتر از مدت زمانی که از تلفن همراه خود استفاده می‌کنند. کار با کامپیوتر (140 دقیقه) در راس قرار گرفته و موسیقی با 49 و مطالعه با 33 دقیقه در رده‌های بعدی قرار دارند.

اینفوگرافی,نظرسنجی
اینفوگرافی مربوط به نظرسنجی

مسلما این تغییر عادات در کاربران یک شبه حاصل نشده است و می‌توان گسترش استفاده از سرویس‌های پُرسرعت بی‌سیم را یکی از عوامل تاثیرگذار به شمار آورد.

اگر بخواهم یک نمونه‌ی موفق در برابر رسانه‌ی سنتی تلویزیون مثال بزنم، گزینه‌ای بهتر از Netflix به ذهنم خطور نمی‌کند. سرویس‌ اینترنتی Netflix اجازه می‌دهد هر زمان که خواستید فیلم یا سریال مورد علاقه‌ی خود را از طریق اتصال اینترنتی خود بر روی لپ‌تاپ، تبلت، تلفن همراه هوشمند و یا حتی تلویزیون خود تماشا کنید. چنین سرویس‌هایی علاوه بر فراهم کردن حق انتخاب و آزادی عمل، دغدغه‌ از دست دادن قسمت خاصی از سریال محبوب‌تان را به صفر می‌رسانند و این تنها یک نمونه‌ی کوچک از خدماتی است که گسترش اینترنت منجر به شکوفایی آن‌ها شده است. البته ناگفته نماند که سرویس‌دهی Netflix در حال حاضر تنها به امریکا، کانادا، امریکای لاتین و انگلستان محدود شده و در آینده‌ نزدیک قرار است کشورهای اسکاندیناوی نظیر نروژ، دانمارک، سوئد و فنلاند نیز از آن بهره‌مند شوند.

تبلت,موبایل

در هر حال، اگر چه اینترنت با فناوری بی‌سیم در کشور ما آنچنان چنگی به دل نمی‌زند، ولی اگر کمی بیش‌تر دقت کنیم شاید بتوانیم رد پا و نشانه‌هایی از این‌گونه تغییر عادت‌ها و فاصله گرفتن از تلویزیون را در زندگی روزانه‌ی خودمان ببینیم.

منبع 


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

عکس های رنگی مردم «عادی» در دوران استالین که توسط یک دیپلمات آمریکایی که به دلیل جاسوسی اخراج شد،…

زندگی مردم عادی چیزی است که آنچنان که باید و شاید ثبت نمی‌شود. مورخی را تصور کنید که پنج دهه بعد بخواهد در مورد تاریخ الان ایران تحقیق کند. او احتمالا انبوهی از روزنامه‌های و مجلات و کتاب‌ها و مصاحبه‌های شفاهی و آمارها یا اطلاعات سایت‌ها را…

۲۵ صدای نوستالژیک فناورانه قدیمی که کودکان امروزی به صورت معمول هرگز نمی‌شنوند!

یک ستاره سینمای کلاسیک را در نظر بگیرید مثلا همفری بوگارت را. تلفن را با یک دست در دست می‌گیرد، سیگاری به لب دارد و بعد با افه خاصی شماره‌گیر را می‌چرخاند و با صدای بم مردانه‌اش می‌گوید که نلفنچی فلانجا را برایم بگیر!چنین منظره‌ای دیگر…

تجدید خاطره‌ای با وبلاگستان – اسکرین شات‌هایی از برخی از وبلاگ‌های قدیمی خوب

شبکه‌های اجتماعی وبلاگ‌ها را فرونرخیتند. دلایل فروریختن آنها بسیار بیشتر از محبوب شدن شبکه‌های اجتماعی بود:1- بسته شدن ابزارهای رایگان‌های وبلاگ‌نویسی2- نوع نوشتن وبلاگ‌نویس‌ها که هم بسیار انرژی‌بر و وقت‌گیر بود و هم به خاطر…

مجموعه‌ای از تصاویر هراس‌آور، عجیب با به اصطلاح نفرین‌شده!

برای قسمتی از شگفتی یا ترس خودمان از پیرامون یا عکس‌ها نمی‌شود توضیح صریح ارائه کرد. احتمالا منشا این ترس‌ها به تدریج در سیناپس‌های مغزی ما از هزاران سال پیش یه یادگار گذاشته شده.آدم فکر می‌کند اگر قرار باشد برنامه هوش مصنوعی ایجاد شود…

ابر تورم آلمان در سال 1923 چه بر سر مردم آورد؟

به زمانی می‌رویم که یک آلمانی طبقه متوسط، ​​میلیاردها مارک در جیب خود حمل می‌کرد اما هنوز نمی‌توانست چیزی بخرد. یک قرص نان 200 میلیارد مارک قیمت داشت.با حقوق بازنشستگی یک هفته‌ای حتی یک فنجان قهوه را نمی‌شد خرید. سقوط آزاد ادامه داشت و…

بهترین سریال های هندی | 49 سریال هندی تماشایی به همراه توضیحات

محتوای شرقی به صورت عام و فیلم‌ها و سریال‌های هندی به صورت خاص طرفداران خاص خودشان را دارند. به خصوص با توجه به کم‌مایه شدن سینما و تلویزیون آمریکا روز به روز افراد بیشتری رو به سریال‌های کره‌ای یا سینمای مستقل‌تر کشورهایی مثل اسپانیا و…
آگهی متنی در همه صفحات
دکتر فارمو /جراح تیروئید / پزشکا /تعمیر فن کویل / سریال ایرانی کول دانلود / مجتمع فنی تهران / دانلود فیلم دوبله فارسی /خرید دوچرخه برقی /خرید دستگاه تصفیه آب /موتور فن کویل / شیشه اتومبیل / نرم افزار حسابداری / خرید سیلوسایبین / هوش مصنوعی / مقاله بازار / شیشه اتومبیل / قیمت ایمپلنت دندان با بیمه /سپتیک تانک /بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران /بهترین جراح بینی در تهران / آموزش تزریق ژل و بوتاکس / دوره های زیبایی برای مامایی / آموزش مزوتراپی، PRP و PRF /کاشت مو /قیمت روکش دندان /خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / درمان طب / تجهیزات پزشکی / دانلود آهنگ /داروخانه اینترنتی آرتان /اشتراك دايت /فروشگاه لوازم بهداشتی /داروخانه تینا /لیفت صورت در تهران /فروش‌ دوربین مداربسته هایک ویژن /سرور مجازی ایران /مرکز خدمات پزشکی و پرستاری در منزل درمان نو / ثبت برند /حمل بار دریایی از چین /سایت نوید /پزشک زنان سعادت آباد /کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان /فروشگاه اینترنتی زنبیل /ساعت تبلیغاتی /تجهیزات پزشکی /چاپ لیوان /خرید از آمازون /بهترین سریال های ایرانی /کاشت مو /قیمت ساک پارچه ای /دانلود نرم افزار /
8 نظرات
  1. اسی می گوید

    وای بهترین خبری که شنیدم اینه ، کی میشه این تلوزیون ما محو بشه

  2. رضا می گوید

    من مدتهاست دیگه تلویزیون نمی بینم دکتر جان و تقریبا بیشتر وختم رو در اینترنت می گذرونم.
    حتی شبکه هایی چون … که دوستشون دارم رو هم با اینترنت می بینم. البته خوب کیفیت زیاد بالا نیست:)

  3. فرشاد می گوید

    تلوزیون چی هست اصن؟ 😀

  4. محمدامین می گوید

    واقعا دیگه جای تلویزیون داره گرفته میشه و دلیل اون هم خیلی روشنه. چرا که امروزه وقت واقعا حکم طلا رو داره و همه بخصوص کاربرانی که با اینترنت سروکار دارند با خودشون میگن که چرا وقتی میشه توی مثلا 5 دقیقه همه اخبار دلخواه و موردنظر رو کسب کرد دیگه چه نیازی به تلویزیون هست!

  5. پویا می گوید

    مثلا خواندن کتاب با تبلت جزء کدام دسته قرار میگیرد؟!

    1. حامد همائی راد می گوید

      بنظرم نمیشه نمیشه این رو جزو کار با تبلت به حساب آورد.
      اساسا شما در این حالت در حال مطالعه هستید و تنها وسیله‌ی مطالعه تغییر پیدا کرده، هیچ‌گونه وب‌گردی و امثال اون هم درونش وجود نداره.

  6. Tox می گوید

    به نظر منم تلویزیون به درستی idiot box لقب گرفته. من خودم از وقتی به کل حذفش کردم میزان و کیفیت اطلاعاتم به شدت تغییر کرده و خیلی محسوس بوده.

    امیدوارم اینترنت همیشه آزاد و در دسترس بمونه و بشه از چنگال این شرکتها و دلال‌های بزرگ نجاتش بدیم…

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.