کوالکام به زودی فناوری اولتراسوند را به گوشی و تبلت‌ها خواهد آورد

شرکت کوالکام که یک تراشه‌ساز معتبر وسایل موبایل است، سابقه قرار دادن ویژگی‌ها و فناوری‌ها نو را در تراشه‌هایش به طمع کسب سهم بزرگ‌تری از بازار دارد. مثلا این شرکت با قرار دادن  فناوری LTE در پردازشگرهای اسنپ‌دراگون خود، توانست سود زیادی به چنگ آورد و با شتاب گرفتن بهره‌گیری از فناوری LTE، میزان موفیت این شرکت هم بیشتر شد.

qualcomm

نوامبر سال پیش، کوالکام از شرکت EPOS  فناوری اولتراسوند دیجیتال را خرید. با شنیدن نام اولتراسوند ما ممکن است به یاد سونوگرافی‌های پزشکی بیفتیم و هیجان‌زده با خودمان فکر کنیم که نکند این شرکت می‌خواهد، گوشی‌های ما را به وسایل پرتابل سونوگرافی تبدیل کند! اما هدف این شرکت از خرید این فناوری این نیست. بلکه می‌خواهد راهی تازه برای تعامل کاربران با گجت‌هایش ایجاد کند.

در فبلت‌های گلکسی نوت، کاربر می‌تواند با یک استایلوس به صورت لمسی کار کند، اما این شیوه تعامل، چندان هم خالی از اشکال نیست. فناوری لولتراسوند می‌تواند از دو طریق، شیوه تعامل کاربران را با گجت‌هایشان، متحول کند.

1- می‌توان یک ساطع‌کننده امواج اولتراسوند را در استایلوس‌ها قرار داد، به این ترتیب بدون نیاز به تماش برقراری فیزیکی بین استایلوس و گوشی، می‌توان با آن کار کرد. تصور کنید که با استایلوس روی میز کنار گوشی بنویسید یا بهتر از آن در حالی که روی یک صفحه کاغذ معمولی در حال نوشتن و رسم نمودار هستید، همه نوشته‌های شما به گوشی منتقل شود.

کوالکام

2- می‌توان ساطع‌کننده امواج اولتراسوند را در خود گوشی قرار داد، این طوری گوشی حرکت دست‌ شما و اشارات شما را متوجه می‌شود و راهی نو برای تشخیص اشارات، پیش پای گوشی‌سازها قرار داده می‌شود.

مدتی است که گوشی‌سازها، به جای ساختن گوشی‌ها واقعا متفاوت بر ساخت گوشی‌هایی با صفحه نمایش بزرگ‌تر، وضوح بیشتر یا بنچ‌مارک بهتر، متمرکز شده‌اند و ما واقعا شاهد تحول واقعی در گوشی‌ها نیستیم. فناوری‌های مثل اولتراسوند هستند که می‌توانند، گوشی‌ها و تبلت‌ها و نوع کاربری ما با آنها را تغییر بدهند.

منبع

2 دیدگاه

  1. می‌شه از الان یک انقلاب دیگه در دیوایس‌ها رو پیش‌بینی کرد. چه برنامه‌هایی می‌شه با این تکنولوژی جدید درست کرد و چه کارها که نمی‌توان کرد! پیش از این، سنسورهایی مثل شتاب سنج، مغناطیس سنج و ژیروسکوپ منو شگفت زده کرده بودند و معتقدم با این سنسورها هنوز می‌توان خیلی برنامه‌ها ساخت که دنیا رو متحول کنه اما این فناوری جدید اولتراسوند گامی بسیار بزرگ به آینده‌ جادویی محسوب می‌شه. می‌شه از الان کیبوردهایی رو تصور کرد که رو هرجایی پیاده می‌شه و می‌شه تایپ کرد باهاشون (منظورم کیبوردی هست که قبلاً برای آیفون ۴اس در ویدئوهای قلابی نمایش داده می‌شد.) وقتی آزمایش ادرار با استفاده از دوربین موبایل‌ها با دقت خوبی با نتایج آزمایشگاه‌ها هم‌خوانی پیدا می‌کنه چه بسا با پیشرفت این تکنولوژی، بشه سونوگرافی یا اکو قلب هم گرفت!!! ;)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
[wpcode id="260079"]