دو دیدگاه متناقض در مورد عینک گوگل

دیروز -چهارشنبه- سرگئی برین در جریان یک سخنرانی 10 دقیقه‌ای در TED در مورد عینک گوگل صحبت کرد و دیدگاه‌های جالبی در مورد این وسیله انقلابی، ابراز کرد.

سرگئی برین

به عقیده «برین»، با عینک گوگل کاربران از چک کردن وسواسی گوشی‌های هوشمندشان معاف می‌شوند و به این ترتیب این عینک وسیله‌ای برای مبارزه با وجه ضد اجتماعی فناوری است.

او طوری صحبت کرد که انگار کاربری گوشی‌های هوشمند امروزی در حکم کار بیهوده‌ای است، گویی که شما بنشینید و یک شیشه را با انگشتانتان مدام بمالید!

ولی کاربر عینک گوگل این طور نیست، او می‌تواند در آن واحد با دنیای بیرون و اطلاعات اینترنت، تعامل کند و صرف‌نظر از اینکه نگاهش به کدام سو باشد، می‌تواند با سرریز اطلاعات، خود را وفق دهد.

سخنرانی سرگئی برین در مورد عینک گوگل

«برین» گفت که عینک گوگل به رؤیای قدیمی او در مورد دسترسی به اطلاعات متناسب و مربوط بدون نیاز به جستجو، تحقق بخشیده است. او گفت که وقتی 15 سال پیش، گوگل را پایه نهاد، دیدگاهش این بود که روزی فرا برسد که کاربر نیازی به جستجو برای رسیدن به اطلاعات نداشته باشد و اطلاعات خودشان در موقع نیاز به سمت شما بیایند.

«برین» شاید از جهاتی درست بگوید، اما عینک گوگل، شاید اوضاع را بدتر کند و با پیوند بی‌وقفه دنیای آفلاین و آنلاین، میزان سردرگمی کاربران را بیشتر کند و باعث شود که مثلا در همان موقعی که انتظار می‌رود تماش چشمی با دوستان و خانواده‌مان برقرار کنیم، در حال دید زدن اطلاعات جانبی دیگر باشیم!

عینک گوگل

عینک گوگل

منبع: + و +

10 دیدگاه

  1. نمیدونم چرا این پست با کمیک هاش منو شدیداً یاد دستگاه telescreen کتاب 1984 جورج اورول انداخت! یک telescreen همراه!!!

  2. به هر حال اینم دیدگاهی بود. اما جناب مجیدی عزیز شما که از برندهای رقیب اپل خوشتون نمیاد چرا مثل نارنجی فقط در مدح اپل مطلب نمیذارید اینجوری دیگه لازم نیست به زور هم که شده بخواید گوگل رو خراب کنید.

  3. خیلی سخت است پیشبینی کرد که گوگل کلاس موفق خواهد شد و مورد اقبال عمومی واقع میشود یا نه؛حتی دیدگاه خود گوگل در این مورد مشخص نیست که موفقیت گلاس را در چه میداند یا چه انتظاری از فروش یا دیدگاه های بعد از عرضه آن دارد ! از نظر نگرانی های حریم خصوصی از جهاتی به یاد اپیزود 3 سریال “Black Mirror” میوفتم !

  4. به نظر من گوگل گلس وضع رو از اینکه هست بدتر می کنه.تصور کنید سر کلاس درس در حالی معلم داره درس می ده شما در حال لایک کردن پیج مورد علاقتون تو فیسبوک هستید.برای ما دانش آموزا چیزه خوبیه

    1. اگر از خیلی از موارد بگذریم ، عموما سر کمتر کلاسی میشه لپتاپ باز کرد یا مدام با اسمارت فون کار کرد ، طبعا سر هر کلاسی بشه این کارو انجام داد ، با همون لپتاپ یا … انجام میدیم نیازی دیگه به گوگل گلس نیست .
      به طور معمول بیشتر فرامینش صوتی هست حالا حساب کنید تو یه مکان شلوغ همه گوگل گلس داشته باشن چه شود

      1. توجه داشته باشبد که این فقط یک عینکه و نه لپ تاپ.به نظر شما این دو از نظر ابعاد و میزان فضایی که اشغال می کنند باهم برابر اند؟

        1. سوالاتون رو با سوال خودتون پاسخ میدم : به نظر شما این دو از نظر کاربرد و کارایی با هم برابراند ؟

          اصلا بحث سر مقایسه با لپتاپ نیست چون قابل مقایسه نیستن ! همونطور که ابعاد و فضایی که اشغال می کنن متفاوته کاراییهاشون هم متفاوته ! ، مساله اینه که جایی که قرار باشه نذاره شما با اسمارت فون کار کنی فکر کنم این عینک هم به اندازه کافی غیر معمول و متفاوت و مشخص باشه که اجازه استفاده اش داده نشه ، ;)

          1. اما وقتی به طور انبوه عرضه بشه و به ایران هم برسه استفاده از اون اجتناب ناپذیر میشه کمااینکه خیلی از کارهایی رو که با اسمارت فون میشه انجام داد با گوگل گلس هم میشه

  5. مثل اینکه بعضی دوستان متوجه نشدند. داره به این نکته اشاره میکنه که عینک گوگل توسط تصاویری که مدام داره از طریق دوربین این عینک جاسوسی میکنه میتونه با انتشار اونا تو نت دردسر ساز بشه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
[wpcode id="260079"]