آی‌فون‌تان را با SatSleeve به یک تلفن ماهواره‌ای تبدیل کنید!

اگر در اعماق جنگل‌های آمازون یا میانه اقیانوس هند گیر افتاده‌اید اما آی‌فون‌تان را به همراه دارید، اصلا نگران نشوید. چرا که با SatSleeve محصول شرکت ثریا (Thuraya) می‌توانید آی‌فون‌تان را به یک تلفن ماهواره‌ای تبدیل کنید. این «غلاف» که با قیمت 499 دلار عرضه می‌شود به پشت آی‌فون 4، 4s و 5 متصل شده و توانایی ارسال امواج آن را به محدوده‌ای بسیار فراتر از توانایی‌های گوشی‌های موبایل و شبکه‌های سلولی افزایش می‌دهد.

satsleeveb1small

ثریا تجربه زیادی در تولید تلفن‌های ماهواره‌ای دارد و خدمات آن محدوده‌هایی را پوشش می‌دهد که سیگنال‌های شبکه‌های سلولی به هیچ وجه به آن دسترسی ندارند. حرکت دو ماهواره این شرکت در مدار زمین با حرکت زمین هماهنگ است (از دید ناظر زمینی در مکان ثابتی دیده می‌شوند) و هر دو در مکان‌هایی قرار دارند که در محدوده ارسال امواج دفتر مرکزی آن در دبی قرار بگیرند. محدوده تحت پوشش امواج این شرکت اروپا، آسیا بیشتر آفریقا و اقیانوس آرام را در بر می‌گیرد (البته نیم‌کره غربی را به درستی پوشش نمی‌دهد). SatSleeve درست همانند XT Satphone توسط یک OEM دیگر تولید می‌شود اما توسط ثریا به کریرهای مخابراتی فروخته می‌شود.

تلفن‌های ماهواره‌ای معمولا تنها یک تلفن معمولی با شماره‌ای اختصاصی هستند. اما ثریا برای SatSleeve دست به ابتکار جالبی زده است. این شرکت با کریرهای شبکه‌های سلولی وارد مذاکره شده و امکان رومینگ را در شبکه‌های آن‌ها فراهم کرده است. شرکت‌های AT&T و T-Mobile از جمله این شرکت‌ها هستند که آمریکا را هم پوشش می‌دهند. به این ترتیب در نیم‌کره غربی هم هرجا که کاربر به شبکه‌های GSM شرکت‌های طرف قرارداد ثریا وارد شود، می‌تواند از امکانات رومینگ با همان شماره سیم‌کارت ثریا استفاده کند. در سایر نقاط نیز تماس از طریق ماهواره برقرار خواهد شد.

دو قابلیت متفاوت دیگر نیز نسبت به سایر تلفن‌های ماهواره‌ای در SatSleeve پیش‌بینی شده است. نخست نفوذ بالای امواج است. به این معنی که حتی اگر آنتن کشویی دستگاه بسته باشد، باز هم تلفن زنگ خواهد خورد. دوم این‌که لازم نیست کاربر در زاویه یا محل ثابتی قرار داشته باشد و می‌تواند همانند موبایل معمولی در حین حرکت با آن مکالمه کند.

این نسخه هنوز از انتقال داده روی فرکانس‌های ماهواره‌ای پشتیبانی نمی‌کند، اما نسخه voice + data در آینده نزدیک (همین امسال) عرضه خواهد شد که از پهنای باند تا 500 کیلوبیت بر ثانیه استفاده می‌کند. ثریا قصد دارد SDK آن را هم برای استفاده توسعه‌دهندگان منتشر کند تا بتوانند به توسعه اپ برای این ابزار جانبی آی‌فون بپردازند. این ویدیو می‌تواند برای آشنایی بیشتر با این محصول مفید باشد.

منبع (+)


  این نوشته‌ها را هم بخوانید

6 دیدگاه

  1. یادش بخیر گوشیای ثریا رو
    یه زمانی(حدودای 78-79) شده بود نماد دوستان و برادران قاچاقچیمون!

    چه عالمی بود اون دوران

    یاده اولین گوشیم که صاایران بود و مخابرات زورکی میفروخت به مردم هم بخیر!!!
    کلا هرچی یادمه همیشه توی این مملکت مردم سالاری نهادینه بوده!

  2. سلام دوستان این وسیله را در ایران از چه روشی و کجا و به چه قیمتی میشه خرید…

  3. ایا می توان بوسیله ان اب یابی نمود ؟ و نقطه ای که در زیر زمین ان نقطه اب وجود دارد را یافت روستای ما کم اب است می دانم در نقاطی از زیر زمینهای ان اب وجود دارد ولی نمی دانم ان نقطه کجاست ! مردم روستای ما پول ندارند که نااگاهانه بتوانند نقطه ای را چاه بزنند و اخر هم به اب نرسند انها فقط یک بار می توانند این شانس را داشته باشند که چاه بزنند لذا باید اول مطمئن شویم بعد اقدام به حفر چاه برای بنمائیم لطفا مرا کمک کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
[wpcode id="260079"]