فروشگاه غیررسمی اپل در کابل

طبعا برای ما نباید فروشگاه‌های غیررسمی اپل چیز عجیب و غیرعادی باشند، اما برای غربی‌ها وجود این فروشگاه‌های در بعضی از کشورها جالب هستند.

سایت Quartz خبر از یک فروشگاه غیررسمی در کابل داده است که فروشگاه کوچکی در بزرگ‌ترین مرکز خرید کابل است، عکس این فروشگاه را مسعود حسینی در اینستاگرام خود منتشر کرده است.

محمد ناصری، صاحب این فروشگاه است،‌او آی‌فون‌های پنج 16 گیگ را به قیمت 700 دلار می‌فروشد که 50 دلار بیشتر از قیمت خریدش است. او محصولات اپل را از دوبی تهیه می‌کند، در دوبی قیمت آی‌فون پنج 16 گیگ 2599 درهم، معادل 710 دلار است.

با احتساب تخفیف‌هایی که او به خاطر خرید عمده می‌گیرد، سود او برای هر وسیله فروخته شده بین 10 تا 50 دلار متغیر است.

04-24-2013 09-35-08 AM

میزان فروش او زیاد نیست، او هر روز پنج-شش آی‌فون و یک یا دو لپ‌تاپ می‌فروشد، خریداران بیشتر کارکنان جوان شرکت‌های خصوصی هستند.

به گفته  عصمت‌الله رحیمی -کارمند سابق اپل استور افغانستان- داشتن آی‌دیوایس باعث ایجاد نوعی پرستیژ و تفاخر می‌شود، اگر زنی آی‌فون در دست داشته باشد، ناخودآگاه پولدار بودنش را مجسم می‌کند و به او توجه می‌شود، اما داشتن یک گوشی نوکیا حس مشابهی برنمی‌انگیزد.

فروشگاه اپل کابل در آگوست سال 2010 افتتاح شده است و آنقدر درآمدزا بوده است که صاحبانش به فکر توسعه افتاده باشند، یک مرکز تعمیر در حال بنا شدن است، وب‌سایت فروشگاه هم در حال ایجاد است و شاید به زودی شعبه دیگر فروشگاه هم افتتاح شود.


  این نوشته‌ها را هم بخوانید

14 دیدگاه

  1. جای تاسف داره واقعاً! راستی افغانی‌ها دلار رو چند میخرند؟ ریال رو چند؟!!!
    خودم نقطه‌چینو گذاشتم!


    1. دلار یک مقدار رفته بالا. ما افغان‌ها قبلا 50 افغانی میپرداختیم اما در این دو سه هفته برای هر دلار 54 افغانی پرداخت میکنیم. و برای هر یک هزار تومن (ده هزار ریال) هم 15 الی 15.5 افغانی می‌پردازیم.

    1. شهر های دیگه رو نمی دونم، اما تو مشهد 5 یا 6 تا اپل استور غیر رسمی هست.
      برای مثال یکی که در مرکز خرید (اسم نمی‌برم) سه راه راهنمایی هست، از نظر ضاهری و امکانات به اپل استورهای رسمی خیلی شباهت داره. حتی سبک نور پردازی و میزهای خاص اپل استور.

      انواع مک بوک ها، iMac و آیپد و آیفون و آیپاد ها هم همیشه برای تست در دسترس عموم هست.

  2. مشکل ما این نیست که اینها فروشگاه غیر رسمی اپل را در کابل تاسیس کرده اند. مشکل اینجاست که اینها دروغ میگویند. مثلا من فردای همان شبی که فروشگاه افتتاح شد یک سری به آن زدم و آنها با جدیت تمام میگفتند که فروشگاه رسمی اپل هستند و این اصلا خوب نیست. اگر راستش را بگویند که فروشگاه غیر رسمی هستند کسی ناراحت نمی شود.

    یا مثلا به این خبرنگاری که برای سایت کوارتز – Quartz – این گزارش را تهیه کرده هم به احتمال خیلی زیاد دروغ گفته اند. چون این فروشگاه در سال 2012 تاسیس شد و همانطور که گفتم روز دوم تاسیس فروشگاه من با مالک آن از نزدیک صحبت کردم.

    اگر این عزیزان راستش را به مردم بگویند، نه تنها کسی از دستشان ناراحت نمی شود بلکه بین مردم محبوب تر هم میشوند.

    1. من دقیقا مشابه این تجربه رو در بلوار دانشگاه یزد داشتم.
      تو بلوار دانشگاه یزد هم یه فروشگاه اپل باز شده بود، با دوستم رفتیم تو و یکمی با فروشنده هاش صحبت کردیم، در کمال ناباوری طرف در نهایت قاطعیت میگفت نماینده رسمی اپل هستند!
      اول که فروشگاه رو دیدم گفتم دمشون گرم، ولی بعد از شنیدن دروغ های احمقانه فروشنده اش قطعا اگر روزی بخوام یکی از محصولات اپل رو بخرم ترجیح میدم از اونجا خرید نکنم.
      البته فرقش با این فروشگاه در افغانستان این بود که قیمتهاش ده برابر بود!

      1. سلام
        من یکی از صاحبین فروشگاه اپل کوک در بلوار دانشگاه یزد هستم. ما با تمام نیروهای فروشگاه صحبت کرده ایم و جز اصول بیانمان این است که به طور قطع بیان کنیم که نماینده رسمی اپل نیستیم و مطمین هستم که این صحبت از طرف فروشندگان ما نبوده است. زیرا اصرار داریم که بگوییم اپل در ایران نماینده رسمی ندارد.

  3. سلام
    نمایندگی شرکت اپل در کابل ، در کجای کابل هست؟
    ممکن هست که ادرس دقیقتر بدید؟
    و یا به ایمل بفرستید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
[wpcode id="260079"]