نیروی هوایی ایالات متحده با کمک آیپد 50 میلیون دلار صرفهجویی میکند
نیروی هوایی ایالات متحده به تازگی اعلام کرده است که قصد خرید 18هزار آیپد را دارد. این تصمیم پس از آن گرفته شد که آیپد به مدت 6 ماه به صورت آزمایشی در پایگاه هوایی لیتل راک مورد استفاده قرار گرفت.
به گزارش The Street نیروی هوایی حدود 9.36 میلیون دلار را صرف خرید این تجهیزات خواهد کرد تا خلبانان خود را به ساک الکترونیکی (Electronic Flight Bag) پرواز مجهز کند.
صرفهجویی در وزن، صرفهجویی در هزینه
خلبانها به صورت معمول 30 تا 40 پاوند (13.6 تا 18.1 کیلوگرم) مستندات کاغذی را در هر پرواز با خود حمل میکنند و حدود ۹۰ پاوند (40.8 کیلوگرم) کاغذ دیگر هم در خود هواپیما وجود خواهد داشت. با حضور 10 خدمه در هواپیمایی ترابری مانند C-5 Galaxy این وزن به حدود ۴۹۰ پاوند (222.2 کیلوگرم) خواهد رسید. حذف چنین وزنی میتواند تاثیر به سزایی در کاهش سوخت مورد نیاز خواهد داشت.
پنتاگون هم در اوایل همین ماه اعلام کرده بود که در نظر دارد محصولات اپل را برای استفاده در شبکه داخلیاش مجاز اعلام کند. این یکی از آخرین قدمهایی است که در جهت استفاده از آیپد و دیگر وسایل الکترونیکی در کابین خلبان برداشته شده است. به این ترتیب وزن کمتری جابهجا میشود و دردسرهای به روزرسانی دستی مستندات نیز از میان میرود. به عنوان مثال آمریکن ایرلاینز اخیرا اعلام کرده است که قصد دارد از آیپد استفاده کند.
اما نه آی پد معمولی
شرکتهایی مانند SOTI این امکان را فراهم میکنند که بتوان آیپد و سایر تجهیزات قابل حمل را قفل کرد تا کاربران نتوانند برنامههایی مانند انگری بردز را روی آن اجرا کرده یا نرمافزارهای دلخواهشان را روی آن نصب کنند. این امر تجهیزات قابلحمل را ایمنتر و قابل مدیریتتر میکند، به خصوص زمانی که مجبور باشید ۱۸هزار دستگاه را تحت نظر بگیرید!
به جای استفاده از آیپدهای معمول، ساکهای الکترونیک پرواز به نقشههای اختصاصی هوانوردی احتیاج خواهند داشت. به عنوان مثال جپسن (Jeppesen) از شرکتهای تابعه بوئینگ محصولی به نام FlightDeck Pro را عرضه میکند که چارتهای مسیرهای هوایی، سیستمهای نزدیک شدن به فرودگاهها و نقشههای حرکت تایید شده FAA از فرودگاهها را یک جا جمع کرده است. چنین ابزاری در مکانهای بزرگ، ناشناس و به خصوص در شب بسیار مفید خواهد بود.
این ویدیو ساکهای الکترونیک پرواز مبتنی بر آیپد را در هنگام برنامهریزی و همچنین هنگام کار در یک هواپیمای c-130 نشان میدهد.
منبع (+)
این نوشتهها را هم بخوانید
و ما هنوز از توپولوف استفاده میکنیم !!
مطلب جالبی بود
با تشکر از سایت خوبتان