عکس‌هایی از نخستین خودروی پورشه، خودروی الکتریکی که 115 سال پیش ساخته شده بود!

5

در نمایشگاهی در موزه اشتوتگارت-زوفنهاوزن آلمان، شرکت پورشه نخستین خودرویی را که توسط بنیان‌گذارش -فردنیاند پورشه- ساخته شد بود به نمایش گذاشت.

اسم این خودرو «خودروی الکتریکی مدل فیتون C2 ادگار لونر» یا به اختصار مدل P1 بود.

1-29-2014 9-51-29 AM

این خودرو در سال 1889 ساخته شده بود و به تازگی در گاراژی در اتریش پیدا شده است، این خودرو از سال 1902 در همین گاراژ نگهداری شده بود.

در آن زمان هنوز فردیناند پورشه، شرکت پورشه را تأسیس نکرده بود و یک جوان 22 ساله بود.

1-29-2014 9-55-10 AM

خودروی P1 به سفارش لودویگ لونر ساخته شد، این خودروساز پیشگام، در سفری که به آمریکا کرده بود، متوجه شده بود که دیگر واقعا دوران اسب و درشکه به سرآمده است، به همین خاطر از فردیناند پورشه خواست که یک خودرو با موتور الکتریکی بسازد.

پورشه، هم یک موتور الکتریکی که توسط باتری‌هایی نیرویش تأمین می‌شود و در جلو خودرو نصبش کرد.

P1 می‌توانست به حداکثر سرعت 34 کیلومتر در ساعت حرکت کند و با یک بار شارژ 49 کیلومتر را طی کند.

خودرو را می‌شد به صورت روباز استفاده کرد و یا پوشش آن را کشید و آن را به صورت کوپه درآورد.

در مسابقه‌ای که در سپتامبر سال 1899 در برلین برگزار شد، این خورو توانست با اقتدار، مقام اول را کسب کند. در این مسابقه خودروها باید با 4 سرنشین، مسافت 24 مایل را طی می‌کردند، خودرویی که مقام دوم را کسب کرده بود، 18 دقیقه بعد از P1 به خط پایان رسیده بود! به علاوه از نظر مصرف انرژی، P1 بسیار بهینه عمل می‌کرد.

1-29-2014 9-52-57 AM

1-29-2014 9-52-46 AM

1-29-2014 9-52-31 AM

1-29-2014 9-52-05 AM

1-29-2014 9-51-46 AM


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

این هنرمند با استفاده از هوش مصنوعی جمعی از ثروتمندترین آدم‌های جهان را در قالب آدم‌های فقیر تصور…

هنرمند هندی از هوش مصنوعی برای تولید تصاویری از ثروتمندترین و شناخته شده‌ترین افراد جهان - از بیل گیتس گرفته تا دونالد ترامپ - استفاده می‌کند تا تصور کند که اگر فقیر بودند چه شکلی می‌شدند.اگر آنها لباس‌های ژنده پوش پوشیده و در یک محله…

شوخی‌های تصویری دانشگاهی – دوران عزیز پرمخاطره و گاه پرمشقت با بازدهی‌های نامعلوم

دوره دانشگاه و سختی تطابق‌های دانشجوهایی از طبقات مختلف اجتماعی و نواحی مختلف کشور و آمیزه جالب کنار هم قرار گرفتن آنها هر فعالیت عادی دیگر اجتماعی می‌شود مانند نگاه کردن به فوتبال و هر امتحان یا حتی کلاسی خاطره‌انگیز می‌شود.در اینجا…

اگر گوشی‌های موبایل، دهه‌ها زودتر اختراع می‌شدند

در دوره‌ای پس از همگانی شدن استفاده از گوشی‌های موبایل، تنوع ظاهری آنها بسیار زیاد بود و هیچ گوشی‌ای شبیه گوشی دیگر نبود. اما الان شکل همه گوشی‌ها تقریبا یکی شده است.ما خیلی منتظر گوشی‌های تاشو یا رول‌شونده ماندیم تا این یکنواختی را به…

خرابی چون‌ که از حد بگذرد آباد می‌گردد! – گالری عکس‌های قبل و بعد این مکان‌های زشت یا مخروبه

تماشای مراحل ساخت هنرهای دستی یا دکوراسیون داخلی و خارجی منزل برای بسیاری جالب و لذت‌بخش است. حتی اگر فعلا یارای تجمل باز اقتصادی خرید و بهسازی و نوسازی منزل نداشته باشند یا عملا در کار هنری نباشند.دست‌کم ایده‌ای در ذهنشان می‌ماند که از…

نوستالژی: سیر در لوازم التحریر قدیمی

لوازم التحریر زمان کودکی ما نه کیفیت لازم را داشتند (به جز استثنائاتی) و نه تنوع کافی را. خوبی‌اش این بود که ما اصلا نمی‌دانستیم که لوازم التحریر با کیفیت عالی‌تری هم وجود دارد و فاصله فقیر و غنی در مدارس آنقدرها هم زیاد نبود. یعنی تقریبا…

واقعیت دگرگون: اگر استالین یا تزارها به سبک هنر شوروری یا روس‌ها، ساختمان‌های مهم دنیا را می‌ساختند!

هنر شوروری و روس‌ها و البته خلاقیت‌ها و ظرافت‌ها و جزئیات خودش را دارد. اما در این بین ساختمان‌های زمخت عظیم زیادی هم توسط آنها ساخته شده که بیشتر ابهت و پیشتازی و قدرت را می‌خواستند بنمایانند.حالا تصور کنید که ساختمان‌های مهم دنیا را…
آگهی متنی در همه صفحات
دکتر فارمو / موتور فن کویل / شیشه اتومبیل / نرم افزار حسابداری / خرید سیلوسایبین / هوش مصنوعی / قیمت وازلین ساج / مقاله بازار / شیشه اتومبیل / قیمت ایمپلنت دندان با بیمه /سپتیک تانک /بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران /بهترین جراح بینی در تهران / آموزش تزریق ژل و بوتاکس / دوره های زیبایی برای مامایی / آموزش مزوتراپی، PRP و PRF /کاشت مو / مجتمع فنی تهران /قیمت روکش دندان /خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / درمان طب / لیست قیمت تجهیزات پزشکی / دانلود آهنگ / سریال ایرانی کول دانلود / دانلود فیلم دوبله فارسی /داروخانه اینترنتی آرتان /اشتراك دايت /فروشگاه لوازم بهداشتی /داروخانه تینا /لیفت صورت در تهران /فروش‌ دوربین مداربسته هایک ویژن /سرور مجازی ایران /مرکز خدمات پزشکی و پرستاری در منزل درمان نو /توانی نو / ثبت برند /حمل بار دریایی از چین /سایت نوید /پزشک زنان سعادت آباد /کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان /فروشگاه اینترنتی زنبیل /ساعت تبلیغاتی /تجهیزات پزشکی /چاپ لیوان /خرید از آمازون /بهترین سریال های ایرانی /کاشت مو /قیمت ساک پارچه ای /تولید محتوا /دانلود نرم افزار /
5 نظرات
  1. حسین اکبری می گوید

    با سلام
    ممنون بابت مطالب خوبتون. با عرض پوزش، تاریخ ساخت این خودرو ۱۸۸۹ می‌باشد. لطفاً اصلاح بفرمایید.
    با تشکر

  2. skh می گوید

    جناب دکتر
    کاشکی چند تا از کانسبت جدید که برای 2015 طراحی شدن هم که در نمایشگاه دیترویت معرفی شد قرار میدادید تاحس تفاوت بیشتر احساس می شد

    با سپاس

  3. رسول می گوید

    شاید برای خیلی های سوال باشه چرا با وجود اینکه خودروهای الکتریکی قدمت بسیار زیادی دارند، جای خودشون را به خودروهایی با سوخت فسیلی دادند و چرا الان بعد از این همه سال، مجددا شرکت ها دارن رو میارن به سمت خودروهای الکتریکی؟
    تاریخچه وسایل نقلیه الکتریکی:
    hev.ir/1391/05/history-of-evs

  4. فرشاد می گوید

    از همون موقع میدونستن که خودروی الکتریکی باعث کاهش سود صنایع پتروشیمی میشه و مانع سرمایه‌گذاری در ارتقای تکنولوژی اون شدند. وگرنه اگه از همون زمان به اندازه کافی بهش بها داده بودند امروز خودرویی با سوخت فسیلی درکار نبود.
    همچنین (احتمالاً) زمین گرمتر نمیشد!

    1. رضا می گوید

      احتمالا توی یک اتاق تاریک هم این تصمیم رو گرفته بودند!

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

••4 5