گوگل دوربین‌هایش را به زیر دریاهای مجاور سیدنی هم می‌برد

سرویس «استریت ویو»ی گوگل تا به حال ما را به جاهای زیادی برده است: ونیز، جزایر گالاپاگوس، کوه اورست، شهر متروکی که بعد از حادثه نیروگاه فوکوشیما به این سرنوشت گرفتار شده است.

اما در تازه‌ترین برنامه، این بار گوگل به سیدنی و دقیق‌تر بگویم، به زیر آب‌های دریاهای مجاور سیدنی خواهد رفت تا به مشارکت با Catlin Seaview Survey نماهای زییایی از زیر دریا را به ما نشان بدهد. شرکت همکار گوگل پیش از این عکس‌های 360 درجه زیبایی از صخره‌های مرجانی گرفته بود.

3-8-2014 10-50-42 AM

3-8-2014 10-50-06 AM

عکس‌های جدید با استفاده از دوربین مخصوصی به نام Seaview SVII گرفته خواهند شد، در این وسیله از سه دوربین Canon 5D استفاده می‌شود.

در حال حاضر تنها دو دستگاه از این دوربین وجود دارد، با این دوربین می‌شود هر ساعت، حدود 3 تا 4 کیلومتر از زیر دریا را عکسبرداری کرد، این دوربین هر 3 تا 6 ثانیه یک عکس می‌گیرد، سپس آنها را با هم ترکیب می‌کند، تا تصاویر پانوراما یا 360 درجه ایجادکند.

3-8-2014 10-52-08 AM

3-8-2014 10-51-12 AM

جالب است بدانید که این دوربین توسط یک گلکسی تب سامسونگ کنترل می‌شود!

6 دیدگاه

  1. ممنون .3 تا 6 ثانیه یک عکس؟!
    فکر می کردم بیشتر از این باید باشه ……..
    دکتر شاید ربطی نداشته باشه ولی از اسکار چیزی ننوشتین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نقد اسکار می خواهیم . لطفا
    بازم ممنون

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
[wpcode id="260079"]