مجتمع سالمندان و معلولین قدس

سمیه صوفیان: آسایشگاه، خانۀ سالمندان، سالخوردگی … کلماتی هستند که وقتی بر زبان می‌‌آوریم محال است متأسف نشویم. ناتوانی، معلولیت جسمی، تنهایی، و پیری، از جمله موضوعاتی هستند که حتی از فکر به آنها نیز اجتناب می‌کنیم. پدر و مادرمان پیر می‌شوند، خودمان توانایی‌های قبلی‌مان را از دست می‌دهیم، تارهای سپید را لای موهایمان پیدا می‌کنیم، بچه‌هایمان بزرگ می‌شوند و سراغ زندگی خودشان می‌روند، پدربزرگ‌ها و مادربزرگ‌ها این دنیا را ترک می‌کنند، … آیا به راستی پیر شدن اینقدر غم‌انگیز است؟ پیر شدن تغییری اجتناب‌ناپذیر در زندگی آدمیزاد است، با توجه به زندگی‌ِ امروزی‌مان، مراکزی که نگهداری از سالمندان و معلولین را بر عهده دارد، قابل توجه می‌شوند.

یکی از این مراکز که بی‌سر و صدا به کار مشغول است، مجتمع سالمندان و معلولین قدس است. این مجتمع که متعلق به بنیاد خیریۀ کامرانی است سال‌هاست به دور از هیاهوی تبلیغاتی میزبان بیش از ۵۰۰ مددجو ) معلول ذهنی و سالمندان بی سرپرست و با سرپرست ) است و با وجود سابقۀ زیاد فعالیت و کیفیت خدماتی که ارائه می‌دهد، تعداد کسانی که این مجموعه را می‌شناسند بسیار کم است.

بنیا‌ن‌گذار این مجموعه مرحوم آقای مهندس سیف‌الدین کامرانی با در نظر گرفتن ماهیت و نفس امر خیریه، سعی بر آن داشت تا  بدون حاشیه و با تمرکز بیشتر به هدف خود که به وجود اوردن احساس امنیت، و ایجاد امید برای سالمندان و معلولین قدس بوده است، نزدیک شود.

این مؤسسۀ خیریه در شهر قدس، ۱۸ کیلومتری تهران به صورت ویلاهای مجزا در فضایی سرسبز و دلنشین طراحی شده است و با حمایت و مدیریت خانوادۀ کامرانی و همچنین همراهی و پشتیبانی خیرین و نیکوکاران، به فعالیت مشغول است.

شما می‌توانید از راه‌های گوناگون، حتی به صورت آنلاین به بهبود وضعیت نگهداری و مراقبت از این پدرها و مادرها کمک کنید.

11-16-2014 6-02-57 PM

11-16-2014 6-02-39 PM

11-16-2014 6-02-20 PM

11-16-2014 6-02-07 PM

5 دیدگاه

  1. چند سال پیش بود مادر یکی از دوستان اینجا تحت مراقبت بودن
    به رسم ادب رفتیم یادی کنیم و هنوز یاد نگاه سنگینشون که میفتم اون حس غمی که تو تک تک لحظه هاشونو
    همین الان که دارم مینویسم
    تمام موهای تنم
    چشمای خیسم
    انسانیت ما زیر نقاب افکار رنگارنگمون داره خاک میشه
    چند درصد از ما حاضریم به جای خرج کردن و گرفتن گوشی به روز یکم خرج انسانیتمون بکنیم
    اینا با ی شکلات شادترین انسان های روی زمین میشن و ما به همه چی ایراد میگیریم
    کودکان کار
    محک
    قدس
    شیر خوارگاه آمنه
    من در حال ویران شدنم
    دکتر
    ویران شدم

  2. مردادماه امسال تیزر تبلیغی بنیاد بیماریهای خاص رو روی سایت گذاشتید، من هم فطریه امسالمون رو آنلاین براشون واریز کردم. اما به دلیل یک اشتباه کوچیک، 90 هزار تومان بیشتر واریز شد و بعدش هرچی نامه و تلفن زدم، زیر بار نرفتن و پولم رو برنگردونن و تازه گفتن پیگیر نباشید. بهتون برنمیگرده.
    واقعا چنین برخوردی از اون موسسه بعید بود. طوری بود که انگار پول مفت خیلی بهشون مزه میده که حاضر نیستن یک اشتباه رو جبران کنن.
    هیچ وقت دیگه به این موسسات کمک نخواهم کرد.

    1. این وجه اضافی رو به حساب این همه هزینه های جاری روزانه زندگی بگذارید ، و از اینکه بهت برنگردوندن نباید نگران شد. بد نیست یه بار هم شده برای ساعتی در آن مرکز تردد کنید تا بدانید نهایت تنهایی یعنی چه ؟ بدانید نومیدی ویاس تا کجای درون انسانیت رخنه می کند ، از شیوه نوشت ات بسیار متاسفم …..

    2. سلام،من کار اونها رو توجیه نمیکنم،با توجه به مطالبی که شما گفتین که یک اشتباه کوچک بوده ،ولی تجربه کم من از جهت فعالیت در حوزه بانکداری الکترونیکی و شرکت های فعا ل در این حوزه این رو به خاطر میاره که افرادی هرچند اندک ولی با مقاصد ناخوب برای واریز پول به حساب حسابشون دست به هرکاری میزنن،که باعث تعمیم اون به تمام افراد میشه،بطور مثال ما مشترکی رو داشتیم که از گردش حساب بانکی یک pdf تهیه کرده ،اون رو با paint ویرایش کرده بود و مدعی برنگشتن پول به حسابش پس از یک تراکنش ناموفق بود
      احسان

  3. مادربزرگم میگفت ادم اگه قرار تو پیرى بى عزت بشه همون بهتر که جوونمرگ بشه…و خداروشکر که به آرزوش رسید.تا 90سالگى رو پاى خودش بود.سالم و سرحال تنها مشکلش ارتروز زانو بود!!!! و انقدر تمیز و قشنگ از دنیا رفت…. و پدر بزرگمم تو 95 سالگى دو ماه اخر همش ضعف داشت …. دوماه اخر مهمون بچه هاش بود و نمیتونست کار کنه…بردیمش پیش پزشک بعد از کلى معاینه و بررسى گفتن با وجود همه مشکلات تشخیص هیچ بیمارى بخصوصى مطرح نیست.ناتوانیشون ناشى از کهولت سنه!و همه ارگانهاى بدنش پیر شده!!!!بعدم انقد خوشگل مرد! قشنگ وصیت کرده و اشهد گفته و اماده مرگ!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
[wpcode id="260079"]