معرفی کتاب « ده قانون طلایی »، نوشته شری کارتر اسکات

0

اگر موفّقیّت نوعی بازی است، پس قوانین خود را دارد.

شری کارتر اسکات


شناخت ده قانون برای رسیدن به موفّقیّت در زندگی

برخلاف اعتقاد عمومی، کسب موفّقیّت فقط در ثروت‌اندوزی و شهرت‌طلبی خلاصه نمی‌شود. به نظر دکتر «شری کارتر اسکات»، هر کس تعریف خاص خود را از مقولهٔ موفّقیّت ارایه می‌کند. به طوری که از بین آنها می‌توان به موفّقیّت در امور اداری و حرفه‌ای، تربیت فرزندان سالم و سعادتمند، تحصیلات عالیه و یا دست‌یابی به بالاترین مقام کشوری اشاره کرد. دکتر «کارتر اسکات» در این کتاب موفق شده است، به مقولهٔ زندگی پر معنی و موفق به‌خوبی اشاره کند. در واقع به خوانندگان کمک می‌کند تا به مفهوم موفّقیّت پی ببرند و سپس با بیان ده قانون ساده به چگونگی کسب این موفّقیّت اشاره می‌کند.

دکتر «کارتر اسکات» با تأسیس شرکت مشاوره، موفق شد این ده قانون را به خوبی از هم تفکیک کند. در حال حاضر هم با شرکت‌های بزرگ جهان از قبیل IBM و GTE سروکار دارد. این کتاب که از جمله پرفروش‌ترین کتاب‌های جهان می‌باشد، توجّه صدها هزار نفر را به خود جلب کرده است به طوری که مردم درصدد برآمده‌اند این قوانین را در همهٔ امور و مسایل زندگی خود اعمال کنند. نویسنده با وجود گرفتاری‌های بسیاری که در زندگی حرفه‌ای دارد، همواره توجّه خاصی به خانوادهٔ خود نشان داده و سعی کرده است صمیمیت زیادی را در بین افراد خانواده برقرار کند. وی با طرح قوانینی چون «اعتماد به نفس از اجزای ضروری زندگی به‌شمار می‌رود» و «عملکرد شما روی کسب نتایج مثبت اثر می‌گذارد». خوانندگان را با فرآیندهای گام به گامی آشنا می‌کند تا که بتوانند به‌راحتی در مسیر موفّقیّت پیش بروند. اگر این قوانین را هر روز در زندگی شخصی اعمال کنید از انگیزهٔ کافی برخوردار می‌شوید و به‌خوبی می‌توانید همه چیز را در عمل پیاده کنید.

به اعتقاد «دکتر کارتر اسکات» تصویرسازی ذهنی از اهمیّت بسیاری برخوردار است و علاوه بر آن، طرح اهداف واقعی نیز به همان اندازه ارزش دارد. به اعتقاد وی، شناسایی ابزار خدادادی و کمک به مدیریت زمان هم اهمیّت به‌سزایی دارد. در واقع راهی را به شما نشان می‌دهد تا به خود ایمان آورید و ارتباط خوبی با سایرین برقرار نمایید. اگر بتوانید سیر پیشرفت و موانعی را که در سر راه شما وجود دارند به‌خوبی شناسایی کنید به خواسته و آرزوی قلبی خود نزدیک‌تر می‌شوید و به عنوان یک انسان کامل رشد می‌کنید. زمانی که در مسیر تحقق خواسته‌های قلبی خود پیش می‌روید، می‌توانید از راهنمایی‌هایی که در این کتاب ارایه شده‌اند، به‌خوبی بهره جسته و هرچه سریع‌تر به آرزوهایتان جامهٔ عمل بپوشانید.


کتاب ده قانون طلایی نوشته بزرگ علوی

کتاب ده قانون طلایی
قانون‌های ده‌گانه‌ی موفقیت
نویسنده : شری کارتر اسکات
مترجم : سپیده محمدحسین‌پور
ناشر: انتشارات نگاه
تعداد صفحات: ۳۳۴صفحه


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

خوشمزه‌ترین غذاها در کشورهای مختلف دنیا از دید میدجرنی

ذائقه مردم کشورهای مخالف متناسب با فرهنگ و مواد غذایی اولیه در دسترس به میزان زیادی با هم متفاوت است تا آن حد که گاه باعث شگفتی ما می‌شود که چطور به خوردن این غذاها می‌شود فکر کرد. اما به صورت متناسب ممکن است برخی غذاهای ما هم برای شهروندان…

تصور کنید اگر این مکان‌های مشهور اصلا ساخته نمی‌شدند، منظره پیرامونی آنها چطور می‌شد؟

ساختمان‌های مشهور و بناهای زیبا یا کاربردی عظیم، شهرتی برای منطقه خود به ارمغان می‌آورند و سیل گردشگران را سرازیر می‌کنند و حتی پایشان به کرات به دنیای ادبیات و سینما هم باز می‌شود و باز بر شهرت مکان می‌افزایند.به همین خاطر است که ساختن…

عکس های رنگی مردم «عادی» در دوران استالین که توسط یک دیپلمات آمریکایی که به دلیل جاسوسی اخراج شد،…

زندگی مردم عادی چیزی است که آنچنان که باید و شاید ثبت نمی‌شود. مورخی را تصور کنید که پنج دهه بعد بخواهد در مورد تاریخ الان ایران تحقیق کند. او احتمالا انبوهی از روزنامه‌های و مجلات و کتاب‌ها و مصاحبه‌های شفاهی و آمارها یا اطلاعات سایت‌ها را…

درخت‌هایی که با شیواترین زبان می‌گویند: می‌خواهم زنده بمانم!

درخت‌ها از 370 میلیون سال پیش بر روی کره زمین بوده‌اند و گرچه ما انسان‌ها با همه امکانات خود سعی در از بین بردن آنها داریم، آنها تا جایی که می‌توانند مقاومت می‌کنند.برآورد می‌شود که روی زمین علیرغم همه جفاهایی که ما به طبیعت وارد…

داستان واقعی اسکینر: روانشناس مشهور دهه ۱۹۴۰- آیا او واقعا دخترش را در داخل یک جعبه برای آزمایشاتش…

بوروس فردریک اسکینر معروف به بی‌اف اسکینر یک روانشناس، رفتارشناس، نویسنده، مخترع و فیلسوف اجتماعی آمریکایی بود. او در ۲۰ مارس ۱۹۰۴ در Susquehanna در پنسیلوانیا به دنیا آمد و در ۱۸ اوت ۱۹۹۰ در کمبریج، ماساچوست درگذشت.اسکینر بیشتر به خاطر…

اگر گوشی‌های موبایل، دهه‌ها زودتر اختراع می‌شدند

در دوره‌ای پس از همگانی شدن استفاده از گوشی‌های موبایل، تنوع ظاهری آنها بسیار زیاد بود و هیچ گوشی‌ای شبیه گوشی دیگر نبود. اما الان شکل همه گوشی‌ها تقریبا یکی شده است.ما خیلی منتظر گوشی‌های تاشو یا رول‌شونده ماندیم تا این یکنواختی را به…
آگهی متنی در همه صفحات

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.