زندگینامه الکساندر گراهام بل و نقش او در پیشبرد فناوری

0

در سال ۱۸۷۰ خانواده الکساندر گراهام بل پس از درگذشت دو برادرش در اثر بیماری سل، به کانادا مهاجرت کردند. بل در سال ۱۸۷۳ استاد فیزیولوژی تارهای صوتی در دانشگاه بوستون شد. در سال ۱۸۷۵ اختراع تلگراف چندگانه وی ثبت شد. در سال ۱۸۷۶ اختراع تلفن را ثبت کرد.

اگر چه الکساندر گراهام بل مفهوم تخیلی پیشین ارتباط صوتی با استفاده از سیم را حتی پیش از ۳۰ سالگی‌اش تحقق بخشید، اما راه وی به سمت اختراع تلفن دست کم از نظر جسمی راه درازی بود. به بل، این اسکاتلندی که در ادینبرو به دنیا آمده و رشد کرده بود عمدتا در شهر خود با آموزش بسیار محدود در دانشگاه ادینبرو و کالج دانشگاه لندن تحصیل کرده بود. اما تکامل تلفن به دست وی در بوستون، ایالات متحده آمریکا، در سال ۱۸۷۶ به وقوع پیوست. در این فاصله زمانی در الگین، اسکاتلند، به تدریس مشغول بود. در آن‌جا بود که شروع به مطالعه امواج صوتی کرد و ثابت شد که این مطالعات برای تولید این وسیله انقلابی بسیار مهم بوده‌اند.

مهاجرت

بعد با پدرش در لندن این کار را ادامه داد – پدر بل نیز همچون پسرش – یک گفتار درمان تحصیل کرده بود. مصیبت در زمان کوتاهی با مرگ متوالی دو برادر وی بر اثر بیماری سل به وقوع پیوست. این اتفاق برای بازماندگان خانواده بل به انگیزه‌ای برای مهاجرت به کانادا در سال ۱۸۷۰ تبدیل شد. ولی در این زمان الکساندر نیز به این بیماری مبتلا شد. او هنگام ورود به کانادا بهبود یافت و در سال ۱۸۷۱ به اندازه‌ای روبراه بود که به شهر آمریکایی بوستون که سکونت و هزینه تولید برجسته وی را فراهم آورد نقل مکان کرد. اما، در ابتدا با ارائه یک رشته سخنرانی در زمینه زبان گفتاری مرئی پدرش، مجموعه‌ای از نشانه‌های آواشناسی که ناشنوایان را قادر به گفتگو می‌کرد، آغاز به کار کرد. کارهای دیگری هم در ارتباط با ناشنوایان ادامه یافت و در سال ۱۸۷۳ او سمت استادی فیزیولوژی تارهای صوتی را در دانشگاه بوستون بر عهده گرفت.

تحقق ایده‌ها

مطالعات بل در مورد امواج صوتی تا آن زمان به مرحله پیشرفته‌ای رسیده بود ولی آزمایش‌های عملی‌اش چنین نبودند. شاید در گیرودار مهم‌ترین اتفاق، ملاقات وی با توماس واتسون، این مرد چیره‌دست و ماهر بود که محقق شدن فیزیکی ایده‌های نظری بل به ساخت طرح‌های این مرد اسکاتلندی کمک کرد. واتسون پول لازم را برای تقبل هزینه‌های مالی کار والدین مشتاق دو نفر از دانشجویان ناشنوایش را نیز افزایش داد که یکی از آن‌ها به نام مابل هوبارد سرانجام همسر وی شد.

امواج صوتی

طرح‌های بل در مورد ارتباط صوتی بر اساس یک تک مفهوم ساده استوار بود. او باور داشت که امواج صوتی از دهان می‌توانند تبدیل به جریان الکتریکی شوند، در صورتی که دستگاه مناسب برای ایجاد این تبدیل بتواند تولید شود. یکبار این امر اتفاق افتاده بود؛ ارسال جریان‌ الکتریکی در امتداد یک سیم پیش از قرار دادن دستگاه دیگری در سمت مخالف برای تبدیل مجدد جریان الکتریکی به صوت، کار نسبتاً ساده‌ای بود. پس از چندین سال کار پرفشار با واتسون، برای تکمیل این دستگاه تبدیل، سرانجام موفق به تولید قطعه‌ای از این تجهیزات شد که جهان را دست کم به اندازه هر تولید دیگری که پیش‌تر و یا پس از آن اتفاق افتاد، تغییر داد. اختراع تلفن بل در مارس ۱۸۷۶ ثبت شد و اگر چه مشاجره‌های بسیاری در ارتباط با تقدم و حق انحصاری اثر را در پی داشت، ولی این اسکاتلندی جایگاه خود را در تاریخ به دست آورد.

اما بل در جوانی پولی را که به واسطه اختراعاتش، جوایز مربوط به آن‌ها و شرکتش به نام T & At به دست آورد صرف تقبل هزینه‌های مالی ساخت آزمایشگاه‌هایی برای تحقیقات آتی کرد. درست هنگامی که توماس آلبا ادیسون بعدها تولید تلفن بل را با دکمه ناقل کربن‌اش بهبود بخشید، به این ترتیب بل گرامافون ادیسون را بهبود بخشید. به علاوه این مخترع اسکاتلندی در میان سایر موارد بر روی تشخیص انعکاسی (تشخیص موقعیت پدیده‌ها با اندازه‌گیری زمان رفت و برگشت صوت)، ماشین‌های پرنده و تلفن تصویری، دستگاه ناقل صدای دیگر، این بار با استفاده از نور به عنوان وسیله انتقال نیز کار کرد. کار بل با ناشنوایان از جمله ایجاد و تکمیل روش‌های تدریس نیز ادامه یافت و وی وقتی را نیز مصرف تدریس یکی از دانشجویان نابینا و ناشنوا به نام هلن کلر کرد که امروزه به خوبی شناخته شده است. بل هم‌چنین در تاسیس مجله ساینس نیز مؤثر بود.

میراث بل

برای مردی که از وی به علت اختراعی که به مردم اجازه داد تا فقط با استفاده از صدا از فواصل دور با هم ارتباط برقرار کنند بسیار یاد می شود، شاید اندکی طعنه آمیز باشد که الکساندر گراهام بل قسمت اعظم عمرش را وقف کار با ناشنوایان کرده است

هنگامی که بلی به ناشنوایان آموزش نمیداد مشغول اختراع و یا رویاپردازی در مورد نظریه هایی برای اختراعاتش بود. هنگامی که تلفن موفق ترین آنها بود هیجان وی به این معنی بود که او درگیر محدوده وسیعی از پروژه هایی شده که بسیاری از آنها ارتباطی با اختراع اصلی وی یعنی تلفن نداشتند.

بال، مخترع تلفن، بخش عمده‌ای از زندگی خود را وقف کار با ناشنوایان کرد.


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

داستان گنبد بتنی در جزایر مارشال که پر از زباله‌های مرگبار هسته‌ای است

یک گنبد بتنی یا اصطلاحا Runit Dome بین سال‌های 1977 و 1980 به منظور مهار زباله‌های رادیواکتیو حاصل از آزمایش‌های هسته‌ای جنگ سرد آمریکا ساخته شد. اما شروع به ترک خوردن کرده است.جزایر مارشال یک کشور جزیره‌ای زیبا است که در اقیانوس آرام…

عکس‌های تاریخی که با دیدن آنها درمی‌مانیم که آنها واقعا در گذشته گرفته شده‌اند یا در یک آینده بهتر و…

گذشته بهتر بود یا آینده. این یک سوال باستانی است. معمولا ما تصور می‌کنیم که ترجیح دادن گذشته، تنها یک حس نوستالژیک خام است. چیزی که بن‌مایه فیلم نیمه‌شب در پاریس هم بود.اما گاهی ما پیش خودمان فکر می‌کنیم که این ترجیح و دوست داشتن، شاید…

هنرمندی با این تصاویر جالب پیش چشم ما مجسم کرده که اگر 10 بنای تاریخی و اسطوره‌ای معروف، سالم و…

یکی از جالب‌ترین چیز‌ها در مورد مطالعه تاریخ، یادگیری چیز‌های شگفت‌انگیزی است که نیاکان ما ایجاد کرده‌اند. اما برخی از یادگارهای آنها از بین رفته‌اند و فقط ویرانه‌های آنها باقی هستند و در مواردی همین ویرانه‌ها هم نیستند و فقط توصیف‌های متنی…

این هنرمند با استفاده از هوش مصنوعی جمعی از ثروتمندترین آدم‌های جهان را در قالب آدم‌های فقیر تصور…

هنرمند هندی از هوش مصنوعی برای تولید تصاویری از ثروتمندترین و شناخته شده‌ترین افراد جهان - از بیل گیتس گرفته تا دونالد ترامپ - استفاده می‌کند تا تصور کند که اگر فقیر بودند چه شکلی می‌شدند.اگر آنها لباس‌های ژنده پوش پوشیده و در یک محله…

درخت‌هایی که با شیواترین زبان می‌گویند: می‌خواهم زنده بمانم!

درخت‌ها از 370 میلیون سال پیش بر روی کره زمین بوده‌اند و گرچه ما انسان‌ها با همه امکانات خود سعی در از بین بردن آنها داریم، آنها تا جایی که می‌توانند مقاومت می‌کنند.برآورد می‌شود که روی زمین علیرغم همه جفاهایی که ما به طبیعت وارد…

تنهاترین درخت جهان در کجاست؟

در جزیره دورأفتاده کمپبل، واقع در بیش از ۶۰۰ کیلومتری جنوب  نیوزلند، صنوبر منفرد سیتکا روییده که به عنوان تنهاترین درخت روی زمین شناخته شده است.نزدیکترین درخت نزدیک به آن آن بیش از ۲۲۰ کیلومتر دورتر، در جزایر اوکلند است، در حالی که…
آگهی متنی در همه صفحات
دکتر فارمو / کلینیک زیبایی دکتر محمد خادمی /جراح تیروئید / پزشکا /تعمیر فن کویل / سریال ایرانی کول دانلود / مجتمع فنی تهران / دانلود فیلم دوبله فارسی /خرید دوچرخه برقی /خرید دستگاه تصفیه آب /موتور فن کویل / شیشه اتومبیل / نرم افزار حسابداری / خرید سیلوسایبین / هوش مصنوعی / مقاله بازار / شیشه اتومبیل / قیمت ایمپلنت دندان با بیمه /سپتیک تانک /بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران /بهترین جراح بینی در تهران / آموزش تزریق ژل و بوتاکس / دوره های زیبایی برای مامایی / آموزش مزوتراپی، PRP و PRF /کاشت مو /قیمت روکش دندان /خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / درمان طب / تجهیزات پزشکی / دانلود آهنگ /داروخانه اینترنتی آرتان /اشتراك دايت /فروشگاه لوازم بهداشتی /داروخانه تینا /لیفت صورت در تهران /فروش‌ دوربین مداربسته هایک ویژن /سرور مجازی ایران /مرکز خدمات پزشکی و پرستاری در منزل درمان نو / ثبت برند /حمل بار دریایی از چین /سایت نوید /پزشک زنان سعادت آباد /کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان /فروشگاه اینترنتی زنبیل /ساعت تبلیغاتی /تجهیزات پزشکی /چاپ لیوان /خرید از آمازون /بهترین سریال های ایرانی /کاشت مو /قیمت ساک پارچه ای /دانلود نرم افزار /

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.