محققان از واقعیت مجازی برای آموزش پهپادهای خودمختار استفاده می‌کنند

0

محققان دانشگاه MIT در حال توسعه تکنیکی هستند که پهپادهای مستقل مجهز به هوش مصنوعی را سریع‌تر آموزش دهند.

این تکنیک بر پایه محیط‌های واقعیت مجازی بنا نهاده شده و تلاش می‌کند خرابی یا سقوط این ماشین‌های پرنده را کاهش دهد که در نتیجه آن نیاز به تعمیر یا جایگزینی کمتری داشته باشند.

این سیستم به نام «Flight Goggles» در کنفرانس بین‌المللی رباتیک و خودکارسازی IEEE بریزین استرالیا تشریح شده است.

سیستم «Flight Goggles» پهپادها را قادر می‌سازد محیط‌های واقعیت مجازی را مشاهده و ازشان چیزهایی یاد بگیرند در حالی‌که واقعا دارند در فضاهای فیزیکی خالی حرکت می‌کنند.

این سیستم می‌تواند مسیر حرکتی پهپاد را تعقیب کند و تصاویری فوتورئالیسم با سرعت ۹۰ فریم در ثانیه از موقعیت مجازی فعلی ساخته و سریعا برای پردازش تصویر پهپادها ارسال کند.

یکی از مدیران و محققان این سیستم بیشتر توضیح می‌دهد که پهپادها در یک اتاق خالی به پرواز درمی‌آیند در حالی‌که این فضا کاملا شبیه‌سازی شده است و تصور می‌کنند در یک دنیای واقعی پرواز کردند. بنابراین، پهپادها این فرصت را دارند که آموزش ببینند و مهارت‌های جدیدی را یاد بگیرند.

شبیه‌سازی موانع مسابقه

ساخت این سیستم توسط تیم تحقیقاتی MIT از میل‌شان به ساختن پهپادهای خودمختار و مستقل از کنترل توسط انسان برای مسابقات پروازی پهپادها نشات گرفته است.

در این مسابقات پهپادها باید انواع در و پنجره یا مسیرهای پر پیچ و خم را رد کنند. تیم MIT به فکر شبیه‌سازی مسیر پروازی این پهپادها می‌افتد و می‌خواهد پهپاد در محیط‌های آزمایشی هم بتواند با این موانع روبرو شود و سریع‌تر از انسان تصمیم بگیرد که چه مانور بهتری داشته باشد.

ارزیابی‌ها نشان می‌دهد استفاده از سیستم «Flight Goggles» برای آموزش پهپادها موفقیت‌آمیز بوده است. یک پهپاد با ۱۰ پرواز و سرعت ۵ مایل بر ساعت موفق شده است به طور واقعیت مجازی از ۳۶۱ پنجره عبور کرده و فقط سه بار سقوط کند که خسارات جدی هم برنداشت.

در آزمایش‌های واقعی هم این پهپاد موفق شد طی ۸ پرواز از ۱۱۹ پنجره و مانع با موفقیت عبور کند و تنها ۶ سقوط و برخورد داشته باشد. این پهپاد کمترین وابستگی به انسان هم در کنترل پرواز و هم در تعمیر و اورهال شدن دارد.

پرواز در مسیرهای واقعی با سرعت بالا در حالی‌که باید محاسبات زیادی هم انجام شود؛ کوچک‌ترین تغییر یا تعلل در تصمیم‌گیری منجر به تصادف و سقوط پهپاد می‌شود. در نتیجه، امکان یادگیری در مکان‌های فیزیکی واقعی وجود ندارد.

سیستم «Flight Goggles» فعلا برای آموزش پهپادهای خودمختار استفاده می‌شود ولی ظرفیت به‌کارگیری برای آموزش هر ماشین و پرنده پروازی را دارد.

با استفاده از فناوری‌های واقعیت مجازی و ضبط حرکت (Motion Capture) می‌توان هر وسیله و مانعی را سر راه پرواز ماشین‌ها یا انسان‌ها قرار داد تا از طریق هوش مصنوعی آموزش ببینند و مهارت‌های خود را ارتقا دهند.

منبع

 
آگهی متنی در «همه» صفحات
درمان سریع سیاتیک و دیسک کمر / اندولیفت صورت دکتر رفیعی / متخصص زنان / خرید انواع نهال بادام از برتر نهال / نهال بادام / کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان / کاشت مو / شیشه اتومبیل / دانلود سوالات استخدامی آموزش و پرورش / ثبت برند / سرور مجازی / قیمت سئو / آموزش ارز دیجیتال / فروشگاه اینترنتی زنبیل / مشاوره حقوقی تلفنی / وکیل / سپتیک تانک/ تبلیغ در گوگل/ buy neuralink / خرید ساعت دیواری / لیزر درمانی بواسیر / خرید نهال گردو خوشه ای پربار / خرید نهال گردوی چندلر پیوندی / درمان دیسک کمر / نهال گردو / بیمه عمر پاسارگاد / ساعت تبلیغاتی / تجهیزات پزشکی / اورولوژیست / خرید سرور مجازی / تعمیر ماشین ظرفشویی / خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / خرید لایسنس نود 32 / مجتمع فنی ونک / دانلود سریال / خرید تتر / متخصص ارتودنسی / دکتر زنان / دانلود فیلم دوبله فارسی / دانلود فیلم هندی / چاپ لیوان / حمل بار دریایی از چین / رژیم آنلاین آردایت / بهترین سریال های ایرانی / داروخانه همتا / سانتریفیوژ / داروخانه اینترنتی آرتان / فروشگاه آنلاین زوجیم / چاپ کلاه / کاشت مو / درمانکده / کاشت مو / پزشکا / قیمت ساک پارچه ای / تحلیل تکنیکال فارکس / سایت نوبت دهی دکتریاب / بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران / بهترین سریال های کره ای / دکتر فارمو / کتاب صوتی رایگان / تولید محتوا / بلیط هواپیما تهران / دانلود نرم افزار / مجتمع فنی ونک / سریال جدید / داروخانه آنلاین تینا / سایت ترجمه تخصصی رایت می /

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.