اینستاگرام نحوه اولویت‌بندی نمایش پست‌های منتشر شده را تشریح کرد

2

اینستاگرام این هفته خبرنگاران رسانه‌ها را دورهم جمع کرد تا توضیحات بیشتری درباره نحوه کارکرد الگوریتم جدید نمایش پست‌های منتشره شده ارایه دهد.

اینستاگرام با دستکاری و به‌روزرسانی فید اپلیکیشن، نحوه نمایش پست‌ها براساس تاریخ انتشار را تغییر داده و روال‌ها جدیدی برای چینش و نمایش آن‌ها در پیش گرفته است.

در ابتدا، اینستاگرام با تغییر الگوریتم‌هایش می‌خواهد کاربران تعداد پست‌های بیشتری را ببینند. پیش از تغییر الگوریتم‌های نمایش پست‌ها در سال ۲۰۱۶، کاربران نزدیک به ۵۰ درصد پست‌های دوستان خود را از دست می‌دادند.

اما با معرفی الگوریتم جدید اینستاگرام، اکنون کاربران می‌توانند ۹۰ درصد پست‌های دوستان و آشنایان خود را مشاهده کنند.

اینستاگرام می‌گوید الگوریتم جدید نمایش پست‌های منتشر شده کاربران براساس سه مولفه اصلی علاقه‌مندی‌ها (Interest)، اخیرا (Recency) و ارتباطات (Relationship) کار می‌کند.

این مولفه‌ها در برگیرنده رفتار و پست‌های کاربران هستند و سعی می‌کنند براساس فعالیت‌های کاربران در اینستاگرام، پست‌ها محبوب‌تر را نمایش دهند.

مثلا اینستاگرام حدس می‌زند کاربران به چه پست‌هایی بیشتر علاقه‌مند هستند و براساس رفتار و فعالیت‌های گذشته آن‌ها؛ پست‌های با احتمال بازدید بالاتر را زودتر نمایش می‌دهد.

یکی دیگر از مولفه‌های الگوریتم‌های جدید اینستاگرام؛ نمایش پست‌های تازه‌تر و اخیرا منتشر شده نسبت به پست‌های قدیمی‌تر است. طبیعی است کاربران تمایل داشته باشند بیشتر پست‌های جدید و به‌روز را دنبال کنند.

کاربران هرچه‌قدر با دوستان‌شان ارتباط بیشتری داشته باشند؛ مثلا پست‌هایشان را لایک کرده و کامنت گذاشته یا در دایرکت باشند؛ پست‌هایشان در اولویت بالاتری نمایش داده می‌شوند.

هرگز به عقب برنمی‌گردیم

اینستاگرام در مدل جدید سعی می‌کند تعداد دفعات باز کردن اپلیکیشن اینستاگرام توسط کاربران، تعداد افرادی که فالور یک کاربر هستند و مدت زمانی که در این اپلیکیشن صرف می‌کنند را نیز مدنظر قرار دهد.

مدیران این شبکه اجتماعی توضیح دادند که هیچ پستی در سیستم جدید پنهان نخواهند ماند و از نمایش‌شان جلوگیری نمی‌شود. همین‌طور، میان پست‌های ویدیویی و پست‌های عکس تفاوتی در اولویت‌بندی نمایش وجود ندارد.

اینستاگرام می‌گوید گزینه‌ای برای بازگشت به الگوریتم نمایش پست‌های منتشر شده قدیمی وجود ندارد. مدیران اینستاگرام توضیح می‌دهند که نخواستند این سیستم را بیش از حد پیچیده کنند ولی شنونده نظرات و بازخوردهای کاربران درباره نمایش پست‌های محبوب‌تر هستند.

الگوریتم جدید اینستاگرام توجهی به کاربرانی که از استوری، لایو یا دیگر ویژگی‌های این اپلیکیشن استفاده می‌کنند؛ نخواهد داشت. همین‌طور، کاربرانی که بیش از معمول پست منتشر می‌کنند یا از ویژگی‌های خاص دیگری استفاده خواهند کرد؛ اولویت پایین‌تری نسبت داده نمی‌شود.

نظر شما درباره نحوه کار اینستاگرام در نمایش پست‌ها چیست؟ نمایش براساس زمان انتشار را بیشتر می‌پسندید یا روال جدیدی که اینستاگرام در پیش گرفته است؟

منبع


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

۱۱ رخدادی که تاریخ دنیا را تغییر دادند به روایت میدجرنی

گرچه از اکثر این وقایع تاریخی عکسها و فیلم‌های زیادی وجود دارد، اما می‌خواهیم با میدجرنی آنها را بازسازی کنیم. شاید تمرینی شود برای بازافرینی رخدادهایی که از آنها عکسی گرفته نشده یا عکاسی در زمان آنها اصلا اختراع نشده بود.شروع جنگ جهانی…

سری جدیدی از عکس‌های جذاب مقایسه‌ای زمان قدیم و جدید مکان‌ها و شهرها

عکس‌های «قبل و بعد» یا عکس‌های یک مکان بعد از گذشت زمان مدید، به چند دلیل جالب از آب درمی‌آیند:دگرگونی دیداری: انسان‌ها به طور طبیعی به سمت تغییرات و دگرگونی‌های بصری گرایش دارند. عکس‌های قبل و بعد تصویری واضح و قابل توجه از پیشرفت،…

موجودات شگفت انگیزی که اکنون منقرض شده‌اند: بقایای باورنکردنی آنها از گذشته‌های طولانی

مادر طبیعت هرگز دست از شگفت زده کردن ما بر نمی‌دارد و در طول میلیون‌ها سال موجودات باورنکردنی، از ظریف گرفته تا خشن زایش کرده است.وقتی تاریخ جانداران را مرور می‌کنیم، حشرات به اندازه یک انسان، خزندگان با ابعاد بزرگ، و جوندگان با شاخ …

چند بار می توانید یک تکه کاغذ را از وسط تا کنید؟

به راحتی می‌توان یک تکه کاغذ را یک، دو بار یا حتی سه یا چهار بار از وسط تا کرد. اما بیشترین تعداد دفعاتی که یک تکه کاغذ را می‌توان از وسط تا کرد چقدر است؟بر اساس یک ادعای رایج، یک ورق کاغذ را نمی‌توان بیش از هفت بار از وسط تا کرد. اما…

مجموعه دیگری از عکس‌های تاریخی کمتر دیده شده را با هم مرور کنیم

هر چقدر عکس‌های تاریخی را با هم مرور کنیم، کم است. همان طور که قبلا هم نوشته بودم احتمالا بیشتر این عکس‌ها اگر در دوره خود در نشریه‌ای منتشر می‌شدند، خیلی عادی به نظر می‌رسیدند، اما حالا بعد از گذشت دهه‌ها یا حدود یک قرن، برای ما عجیب و…

کسانی که توهم خاص و عجیبی دارند: ما از ستاره‌های دیگر آمده‌ایم و فرازمینی هستیم! پدیده Starseed

ممکن است خیلی احمقانه به نظر برسد. اما افرادی هستند که معتقدند از سایر سیارات به زمین آمده‌اند تا به شفای سیاره زمین کمک کنند و بشریت را به «عصر طلایی» هدایت کنند و به دوره‌ای از خوشبختی، شکوفایی و موفقیت برسانند!جستجوی اینترنتی این…
آگهی متنی در همه صفحات
دکتر فارمو / کلینیک زیبایی دکتر محمد خادمی /جراح تیروئید / پزشکا /تعمیر فن کویل / سریال ایرانی کول دانلود / مجتمع فنی تهران / دانلود فیلم دوبله فارسی /خرید دوچرخه برقی /خرید دستگاه تصفیه آب /موتور فن کویل / شیشه اتومبیل / نرم افزار حسابداری / خرید سیلوسایبین / هوش مصنوعی / مقاله بازار / شیشه اتومبیل / قیمت ایمپلنت دندان با بیمه /سپتیک تانک /بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران /بهترین جراح بینی در تهران / آموزش تزریق ژل و بوتاکس / دوره های زیبایی برای مامایی / آموزش مزوتراپی، PRP و PRF /کاشت مو /قیمت روکش دندان /خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / درمان طب / تجهیزات پزشکی / دانلود آهنگ /داروخانه اینترنتی آرتان /اشتراك دايت /فروشگاه لوازم بهداشتی /داروخانه تینا /لیفت صورت در تهران /فروش‌ دوربین مداربسته هایک ویژن /سرور مجازی ایران /مرکز خدمات پزشکی و پرستاری در منزل درمان نو / ثبت برند /حمل بار دریایی از چین /سایت نوید /پزشک زنان سعادت آباد /کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان /فروشگاه اینترنتی زنبیل /ساعت تبلیغاتی /تجهیزات پزشکی /چاپ لیوان /خرید از آمازون /بهترین سریال های ایرانی /کاشت مو /قیمت ساک پارچه ای /دانلود نرم افزار /
2 نظرات
  1. نارنجی می گوید

    قطعا اینستاگرام به فکرما نیست و هدفش نمایش بیشتر تبلیغات خودشه….

  2. سیامک می گوید

    مخالفم . فقط زمان (Recency) باید تاثیر گذار باشه

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.