روبات‌های عروس دریایی می‌خواهند صخره‌های مرجانی را نجات دهند

0

صخره‌های مرجانی نیاز به توجه بیشتری دارند. گرم شدن بیش از حد زمین و افزایش دمای اقیانوس باعث از بین رفتن صخره‌های مرجانی می‌شود.

اگر برای ادامه حیات و جلوگیری از آسیب دیدن این صخره‌ها اقدامات عملی و موثری انجام نشود؛ خیلی زود کره زمین خالی از این سیستم‌های بزرگ مرجانی می‌شود.

جمع‌آوری اطلاعات و مطالعه روی آن‌ها کار آسانی نیست. در سال‌های گذشته همیشه این موضوع با مشکلاتی روبرو بوده است.

حالا، محققان دفتر تحقیقاتی دریایی دولت ایالات متحده و دانشگاه فلوریدا آتلانتیک راه‌حلی برای نجات این زیست‌گاه‌های طبیعی در اعماق قیانوس‌ها یافته‌اند.

نزدیک شدن به صخره‌های مرجانی با تجهیزات بزرگ و سنگین بسیار سخت است. ولی روبات‌هایی شبیه به عروس دریایی می‌توانند این هدف را محقق سازند. این روبات‌ها از بدنه‌ای با جنس نرم ساخته شده‌اند تا روی دیواره‌های مرجانی حرکت کرده و به آن‌ها آسیب نزنند.

این روبات‌ها می‌توانند با یک سیستم هیدرولیکی در امتداد صخره‌های مرجانی حرکت و امکان کسب اطلاعات بیشتر درباره آن‌ها را فراهم می‌کنند. این روبات‌ها می‌توانند یک اکوسیستم زیستی توده‌های مرجانی را زیر نظر بگیرند و خطر نابودی یا آسیب‌دیدگی آن‌ها را گزارش کنند.

موجودات مصنوعی در اعماق اقیانوس

پوسته بیرونی این روبات‌ها از جنس یک ماده سیلیکونی پلاستیکی است که می‌تواند فشرده شده و در عبور از شیارها و شکاف‌های بسیار تنگ به روبات کمک کنند. این پوسته بسیار نرم است و در هنگام حرکت روی مرجان‌ها آسیبی نمی‌بینند.

قرار است در فازهای بعدی این روبات‌ها به سنسورهایی برای اندازه‌گیری دمای مرجان‌ها و برخی المان‌های زیستی دیگر مانند اکسیژن مجهز شوند. همین‌طور، قرار است امکان تصویربرداری از توده‌های مرجانی فراهم شود.

ضبط صدا و ویدیو از دیگر امکانات روبات‌های عروس دریایی خواهند بود. یک ضعف و کاستی روبات‌های فعلی این است که خطر بلعیدن‌شان توسط لاک‌پشت‌ها، پستانداران دریایی و ماهی‌های بزرگ وجود دارد.

شاید بهتر باشد آژیر یا طعم‌ها و بوهای نامطبوعی به این روبات‌ها اضافه شود که توسط موجودات زنده بلعیده نشوند.

این روبات‌ها می‌توانند به دانشمندان کمک کنند تا صخره‌های مرجانی را به طور جامع‌تری بررسی و زیر نظر بگیرند و عوامل نابودی و خطرزا را شناسایی و از بین ببرند.

منبع


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

اگر نئاتدرتال‌ها بر انسان‌های به اصطلاح خردمند غلبه می‌کردند، شاید اینها ستاره‌های سینماهای آنها…

سوابق فسیلی نشان می‌دهد که نئاندرتال‌ها در حدود 40000 تا 30000 سال پیش از سوابق باستان‌شناسی ناپدید شدند، اگر در برخی مکان‌ها ممکن است تا حدود 28000 سال پیش  زنده مانده باشند.نئاندرتال‌ها گونه‌ای از انسان‌های باستانی بودند که تا زمان…

تبدیل شخصیت‌های انیمیشن‌های و کارتون‌ها به نمونه‌های انسانی شبیه به آنها

در انیمیشن‌ها ما حیوانات را دارای شخصیت انسانی می‌کنیم، رخت و لباس به تنشان می‌کنیم، آنها را صاحب جامعه و شهر می‌کنیم و رفتارهای انسانی را به آنها منتسب می‌کنیم.اما تصور کنید که در کاری معکوس، این شخصیت‌های کارتونی را می‌توانستیم به…

زندگینامه «هرژه» و مروری بر مجموعه کتاب‌های «ماجراهای تن تن»

امروز مصادف است با نخستین بخش از رشته ماجراهای تن‌تن و میلو نوشته هرژه . به همین خاطر این پست را به صورت مشروح اختصاص می‌دهیم به این نوستالژی دوران کودکی‌مان: «نیروهای ویلهلم دوم قیصر آلمان وارد بلژیک شده‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌اند.» این را زنانی…

داستان پسر دو سر بنگال، آن هم به صورتی تقریبا دیده نشده!

در ماه مه 1783، در روستای کوچکی به نام Mundul Gaut، در بنگال هند، یک کودک عجیب به دنیا آمد. او دو سر داشت.مامایی که به زایمان کمک می کرد از ظاهر کودک چنان وحشت زده شد که سعی کرد با انداختن او به داخل آتش این هیولا را بکشد. خوشبختانه…

خوشمزه‌ترین غذاهای کشورهای مختلف دنیا از دید میدجرنی- قسمت دوم

در قسمت دوم خوشمزه‌ترین غذاهای کشورهای مختلف ما باز غذاهای لذیذ و گاه عجیبی از کشورهای مختلف می‌بینیم. این تصاویر توسط میدجرنی با اطلاعاتی که به آن داده‌اند، بازسازی شده‌اند.قسمت اول این پست را در اینجا ببینید.شیلیبلژیک:…

توهم کوتارد: آنهایی که تصور می‌کنند مدتهاست مرده‌اند!

«می‌اندیشم پس هستم»  Cogito, ergo sum با این حال همه کسانی که می‌اندیشند با این باور دکارت موافق نیستند.محتوای تفکر برخی از افراد مبتلا به یک اختلال عصبی روانپزشکی نادر، معروف به سندرم کوتارد، به جای اینکه به حس بودن منجر شود، به احساس…
آگهی متنی در همه صفحات
دکتر فارمو / کلینیک زیبایی دکتر محمد خادمی /جراح تیروئید / پزشکا /تعمیر فن کویل / سریال ایرانی کول دانلود / مجتمع فنی تهران / دانلود فیلم دوبله فارسی /خرید دوچرخه برقی /خرید دستگاه تصفیه آب /موتور فن کویل / شیشه اتومبیل / نرم افزار حسابداری / خرید سیلوسایبین / هوش مصنوعی / مقاله بازار / شیشه اتومبیل / قیمت ایمپلنت دندان با بیمه /سپتیک تانک /بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران /بهترین جراح بینی در تهران / آموزش تزریق ژل و بوتاکس / دوره های زیبایی برای مامایی / آموزش مزوتراپی، PRP و PRF /کاشت مو /قیمت روکش دندان /خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / درمان طب / تجهیزات پزشکی / دانلود آهنگ /داروخانه اینترنتی آرتان /اشتراك دايت /فروشگاه لوازم بهداشتی /داروخانه تینا /لیفت صورت در تهران /فروش‌ دوربین مداربسته هایک ویژن /سرور مجازی ایران /مرکز خدمات پزشکی و پرستاری در منزل درمان نو / ثبت برند /حمل بار دریایی از چین /سایت نوید /پزشک زنان سعادت آباد /کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان /فروشگاه اینترنتی زنبیل /ساعت تبلیغاتی /تجهیزات پزشکی /چاپ لیوان /خرید از آمازون /بهترین سریال های ایرانی /کاشت مو /قیمت ساک پارچه ای /دانلود نرم افزار /

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.