جوان ۲۶ ساله‌ای موفق شد با پیوند چهره و ماسک صورت چاپ سه بعدی اهدایی به زندگی برگردد

کامرون اندروود موفق شد پیوند چهره‌ای نادر را با موفقیت پشت‌سر بگذارد و اکنون به زندگی عادی برگردد.

دو سال پیش، کامرون طی یک تیراندازی به خودش، بینی‌اش را به طور کامل از دست داد و بیشتر دندان‌ها و فک پایین‌اش آسیب دیدند به‌طوری‌که زندگی‌اش متوقف و غیرممکن به نظر می‌رسید.

پزشکان پیش‌بینی کردند زندگی او کمتر از ده سال به پایان برسد. مشکلات جسمی و روحی کامرون می‌توانست او را به سوی افسردگی، مواد مخدر و تحمل انواع دردها و رنج‌ها بکشاند.

اما او روز پنج‌شنبه در کنفرانس خبری شرکت کرد و پیش‌روی صدها رسانه، دوربین و خبرنگار، درباره خودش و آینده زندگی‌اش صحبت کرد.

با چهره‌ای بسیار خندان و امیدوار و البته عادی که به سختی و با مقایسه با عکس‌های دو سال پیش می‌توان فهمید پیوند چهره کرده است.

کامرون در کنفرانس مطبوعاتی خود گفت:

«من بسیار خوشحالم که با این پیوند چهره دوباره شانس زندگی پیدا کردم. اکنون، قادر به بازگشت به فعالیت‌های عادی هستم که دوست دارم. مثلا، از خانه بیرون بزنم، ورزش کنم و با دوستان و خانواده خوش بگذرانم. امیدوارم به‌زودی سرکار بروم.»

پیوند چهره کامرون یکی از سخت‌ترین و نادرترین پیوندها در جهان پزشکی است. این پیوند در ماه ژانویه امسال انجام شده و بیش از ۱۰۰ پزشک متخصص و دستیار طی مدت زمانی ۲۵ ساعته در مرکز بهداشت نیویورک لانگهون واقع در منهتن نیویورک این عمل جراحی را با موفقیت انجام دادند.

امید به آینده پیوندهای چهره

در این پیوند، فک بالا و پایین به همراه ۳۲ دندان بیمار به طور کامل پیوند خورده و بازسازی شدند. زبان او بازسازی شد و سقف و کف دهان، بینی و لب‌ها جایگزین شدند.

برای اولین بار در ایالات متحده از پیوند ماسک چهره سه بعدی ساخته شده با چاپگر استفاده شده که متعلق به یک جوان ۲۳ ساله بود.

ویل فیشر، اهداکننده‌ای بود که اجزایی از صورت‌اش را به کامرون داد. ویل فیشر یک قهرمان شطرنج، نویسنده و فیلم‌ساز بود که مرگی تلخ و فاجعه‌بار داشت.

این پیوند چهره تنها ۱۸ ماه پس از اقدام به خودکشی کامرون انجام شد. پزشکان می‌گویند این کوتاه‌ترین دوره زمانی میان آسیب‌دیدگی و پیوند در تاریخ ایالات متحده است.

اولین پیوند چهره در سال ۲۰۰۵ انجام شده و تا کنون بیش از ۴۰ مورد عمل جراحی پیوند چهره در سراسر جهان گزارش شده است.

سرتیم جراحی کامرون، دکتر ادواردو دی ردریجز می‌گوید علاوه بر پیشرفت علم و فناوری در حوزه پزشکی، عزم و تصمیم خود بیمار در زنده ماندن و بازگشت به زندگی بسیار اهمیت داشته و باعث بهبودی او در مدت زمانی کوتاه شد.

در این پیوندها، اول و آخر خود بیمار است که باید همکاری کند، تعهدات لازم را بدهد و از خودش امید به زندگی و تلاش برای آینده نشان دهد.

عمل پیوند چهره کامرون، فصل جدیدی در حوزه پزشکی و جراحی‌های صورت است که می‌تواند بیماران را بسیار امیدوار کند.

منبع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا