آمارهای جالبی از وب‌گردی کاربران ایرانی: موبایلی‌ها بیشتر هستند یا دسکتاپی‌ها؟ کدام گوشی‌ها؟ چه موضوعاتی مورد علاقه‌اند؟ و بیشتر ساعتی آنلاینی؟

1

چند روز پیش، شبکه تبلیغاتی «یکتانت» گزارش سالیانه‌ای از تبلیغات آنلاین و رفتار کاربران در وب منتشر کرد. گزارشی که مبتنی بر تحلیل داده‌های کاربران این شبکه تبلیغی در فاصله مهر ۹۷ تا شهریور ۹۸ است.

در این گزارش، آمارها و اطلاعات جالبی درباره نحوه رفتار، وب‌گردی، ساعت‌های حضور و بازدید و خاموشی، پربیننده‌ترین رسانه‌ها و موضوع‌ها ارائه شده است که برای هر مدیر وب‌سایت، وب‌متسر، تولیدکننده محتوا و حتی کسب‌وکارهای کوچک و بزرگ مبتنی بر وب مفید هستند.

پیش از اینکه سراغ بخش‌هایی از این گزارش برویم؛ ذکر دو نکته الزامی است.

نخست، اگرچه این گزارش محدود به شبکه تبلیغاتی یک شرکت است ولی شاید کم و بیش بتوان به همه کاربران وب فارسی تعمیم داد. چرا که طبق خود این گزارش، متوسط کاربران ماهیانه موبایل و دسکتاپ این شبکه تبلیغاتی بیش از ۱۰۰ میلیون نفر است و بالای ۱۰ هزار کسب‌وکار در این پلتفرم تبلیغ دادند. پس، می‌تواند یک جامعه آماری قابل اتکا و نمونه نزدیک به اصل باشد.

دوم، انتشار چنین گزارش‌هایی یا نظایر آن که توسط برخی رسانه‌های دیگر (مانند فروشگاه اپلیکیشن «کافه‌بازار») نیز منتشر می‌شود؛ در فضای کسب‌وکار آنلاین ایران بسیار ارزشمند است. چون شرکت‌ها آن‌قدر درگیری‌ها و مشکلات اقتصادی، ساختار، سخت‌افزاری و نرم‌افزاری دارند که هیچ اهمیتی برای تحلیل داده‌های کاربران قائل نشده یا فرصت و ابزار و فناوری لازم را ندارند.

چنین گزارش‌هایی، به خوبی نقشه مسیر حرکت استارت‌اپ‌ها، کسب‌وکارهای آنلاین، مدیران، بازاریاب‌ها و صنعت تبلیغات و دیجیتال مارکتینگ را روشن می‌کنند.

کاربران وب به تفکیک نوع دستگاه و مرورگر

همه می‌دانیم که این روزها کاربران موبایل چندین برابر کاربران دسکتاپ هستند و کاربران تبلت بسیار ناچیز شده‌اند. گزارش «یکتانت» هم روی این موضوع صحه می‌گذارد و می‌گوید ۷۰.۴۸ درصد کاربران موبایل، ۲۶.۸۴ درصد کاربران دسکتاپ و تنها ۲.۶۸ درصد کاربران با تبلت وب‌گردی می‌کنند.

این آمار به خوبی اهمیت و جایگاه دستگاه‌های موبایل در دست مردم را نشان می‌دهد و به کسب‌وکارها می‌گوید چقدر باید روی رابط کاربری موبایل وب‌سایت خود کار کنند.

باز هم همان‌طور که همه می‌دانیم؛ مرورگر کروم گوگل در دنیا حرف اول را می‌زند. ۶۶.۵۹ درصد کاربران موبایل و ۶۹.۱ درصد کاربران دسکتاپ با مرورگر کروم وارد وب می‌شوند. پس، چیزی بیش از دو سوم بازدیدها در وب با کروم است.

در موبایل، مرورگرهای سامسونگ، سافاری و فایرفاکس در رده بعدی هستند. در دسکتاپ، مرورگرهای فایرفاکس، سافاری و اینترنت اکسپلورر پشت سر کروم قرار می‌گیرند.

از نظر برندهای گوشی‌ها، همان چیزی است که در دنیا هم گزارش شده است. حدود ۵۲.۳ درصد کاربران موبایل با گوشی‌های سامسونگ وارد وب شدند. گوشی‌های هواوی با ۲۶.۹ درصد در رتبه دوم و آیفون‌های اپل با ۸ درصد در رتبه سوم هستند.

ترافیک کاربران در ۲۴ ساعت

شاید برای شما هم سوال باشد که کاربران اینترنت در چه ساعت‌هایی از شبانه‌روز بیشتر سراغ وب می‌آیند؟

تحلیل داده‌های شبکه تبلیغاتی «یکتانت» نشان می‌دهد اولا، میانگین ترافیک کاربران موبایل در هر ساعتی از شبانه‌روز بیشتر از کاربران دسکتاپ است. بعد، بیشترین ترافیک کاربران موبایل در ساعت‌های انتهایی شب است.

قابل پیش‌بینی است که بیشترین ترافیک کاربران دسکتاپ هم در بازه‌های ساعت‌های اداری و حوالی ظهر مانند ساعت‌های ۱۱ الی ۱۳ باشد. وقتی که همه این کاربران مقداری از کارهای خود را پیش بردند و اکنون می‌خواهند کمی در وب بگردند یا وقت نهار و استراحت و فراغت از کارهای صبح است.

ترافیک کاربران موبایل هرچه به از روز گذشته و به شب نزدیک‌تر می‌شویم؛ بیشتر و بیشتر می‌شود ولی مدل ترافیکی کاربران دسکتاپ از ساعت‌هایی مانند ۱۵ الی ۱۶ به بعد کاهش پیدا کرده و در پایان روز به افت محسوسی دارد.

ساعت‌های اوج حضور کاربران در اینترنت

رفتار کاربران در هر چهار فصل سال مشابه است و در یک ساعت خاص بیشترین حضور و در یک ساعت خاص کمترین حضور در وب را دارند.

بیشـترین سـاعت حضـور کاربـران در اینترنـت موبایل بین ساعت ۱۱ تا ۱۲ شب بوده است و کمترین ساعت حضور آن‌ها بین ساعت‌های ۴ الی ۵ صبح است.

اما بیشـترین سـاعت حضـور کاربـران در اینترنـت دسکتاپ بین ساعت ۱۱ تا ۱۲ ظهر بوده و کمترین ساعت حضور باز هم بازه ۴ الی ۵ صبح است. پس، در حوالی ساعت‌های ۴ و ۵ صبح هم کاربران موبایل و هم کاربران دسکتاپ به رخت‌خواب‌های خود می‌روند.

ترافیک وب به تفکیک مرد و زن

گزارش پیش‌روی ما می‌گوید حدودا ۶۷ درصد کاربران دسکتاپ آقایان و ۳۳ درصد خانم‌ها هستند. در موبایل، مردان ۵۸ درصد کل ترافیک را در دست دارند و زنان ۴۲ درصد کاربران موبایل را تشکیل می‌دهند.

جالب است مدل ترافیکی زنان و مردان در طول شبانه‌روز از مدل کلی پیروی می‌کند و نمی‌توان گفت مثلا زنان در یک ساعت خاصی بیشتر از مردان وب‌گردی می‌کنند یا برعکس مردان کمتر سراغ وب می‌آیند.

محبوب‌ترین موضوعات از دیدگاه کاربران

در انتهای این گزارش به محبوب‌ترین موضوع‌های صفحات وب نیز اشاره شده است.

اخبار ورزشی با ۲۳.۵۳ درصد در صدر همه موضوعات قرار دارد. صفحات سیاسی و اجتماعی در رتبه دوم با ۲۱.۳۳ درصد قرار گرفته است و فیلم، تلویزیون، آهنگ، بازی و دانلود (سرگرمی) با ۱۴.۷۳ در رتبه سوم است.

منبع

اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با ۱۸ سال سایقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

چه می‌شد اگر انیمیشن‌های استودیو جیبلی را کسی با آبرنگ می‌کشید – کاری که لوئیز تریر کرده!

در این نقاشی‌های زیبای لوئیز تریر، طرفداران استودیو جیبلی فورا انیمیشن‌های یه یاد ماندنی را که از آنها الهام گرفته شده، تشخیص خواهند داد. لوئیز تریر، نقاش و مجسمه‌ساز فرانسوی با الهام از شخصیت‌های انیمیشن‌های شناخته شده از استودیو جیبلی،…

این عکس‌ها راهنما و ایده‌ای برای شما برای تبدیل اشیای کهنه و دورریز به چیزهای جدید هستند

صرفه جویی «واقعا» یک هنر است. خیلی وقت‌ها ما به بهانه تغییر دکوراسیون یا قدیمی شدن چیزی یا نامتناسب شدن چیزی با وسایل تازه به سادگی دورش می‌اندازیم یا باقیمتی بسیاری نازل به سمساری می‌دهیم. البته این سال‌ها به خاطر فشارهای اقتصادی -چنان…

آیا سیگار الکترونیکی ایمن‌تر و سالم‌تر از سیگار معمولی است؟

در انگلستان، هم‌زمان با مبارزه با سیگار کشیدن جوانان، سیگارهای الکترونیکی به عنوان بخشی از تلاش‌های دولت برای کمک به مردم برای ترک سیگار تبلیغ می‌شوند. ما به اینکه چرا در مورد این دستگاه‌ها دو نظر بسیار متفاوت وجود دارد، نگاهی می‌اندازیم.…

عکس‌های تاریخی که با دیدن آنها درمی‌مانیم که آنها واقعا در گذشته گرفته شده‌اند یا در یک آینده بهتر و…

گذشته بهتر بود یا آینده. این یک سوال باستانی است. معمولا ما تصور می‌کنیم که ترجیح دادن گذشته، تنها یک حس نوستالژیک خام است. چیزی که بن‌مایه فیلم نیمه‌شب در پاریس هم بود. اما گاهی ما پیش خودمان فکر می‌کنیم که این ترجیح و دوست داشتن، شاید…

خانه‌هایی با طراحی عجیب که باید در مورد فلسفه وجودی‌شان فکر کرد!

سلیقه است دیگر. وقتی که کسی پول کافی داشته باشد و تنها حرف و سلیقه خودش برایش مهم باشد و اعتمایی به مد روز و حرف مردم نکند، ممکن است خانه‌اش را عجیب و غریب طراحی کند. البته گاهی این کاربری‌های متفاوت هستند که باعث ایجاد این خانه‌های عجیب…

چند بار می توانید یک تکه کاغذ را از وسط تا کنید؟

به راحتی می‌توان یک تکه کاغذ را یک، دو بار یا حتی سه یا چهار بار از وسط تا کرد. اما بیشترین تعداد دفعاتی که یک تکه کاغذ را می‌توان از وسط تا کرد چقدر است؟ بر اساس یک ادعای رایج، یک ورق کاغذ را نمی‌توان بیش از هفت بار از وسط تا کرد. اما…

آگهی متنی در «همه» صفحات
ایمپلنت دندان / عمل اسلیو معده / کلینیک زیبایی / عمل بای پس معده / بهترین جراح چاقی / متخصص زنان رشت / خرید گوشی با حکمت کارت / پمپ آب صابون / buy telegram members / جراحی چاقی تهران / پی آر پی موثرترین درمان آرتروز زانو / دکتر فارغ پور – متخصص زنان / خرید خودنویس / خرید دستگاه لیزر تیتانیوم / پمپ اسید / خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / کمپ ترک اعتیاد / دانلود سریال / انواع مکمل های زینک / کلاه کاسکت / درمان سریع سیاتیک و دیسک کمر / متخصص زنان / کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان / کاشت مو / شیشه اتومبیل / دانلود سوالات استخدامی آموزش و پرورش / ثبت برند / سرور مجازی / فروشگاه اینترنتی زنبیل / مشاوره حقوقی تلفنی / وکیل / خرید ساعت دیواری / لیزر درمانی بواسیر / ساعت تبلیغاتی / تجهیزات پزشکی / خرید سرور مجازی / تعمیر ماشین ظرفشویی / خرید تتر / متخصص ارتودنسی / چاپ لیوان / حمل بار دریایی از چین / بهترین سریال های ایرانی / داروخانه اینترنتی آرتان / فروشگاه آنلاین زوجیم / چاپ کلاه / کاشت مو / درمانکده / کاشت مو / پزشکا / قیمت ساک پارچه ای / تحلیل تکنیکال فارکس / سایت نوبت دهی دکتریاب / بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران / بهترین سریال های کره ای / دکتر فارمو / کتاب صوتی رایگان / تولید محتوا / دانلود نرم افزار / مجتمع فنی ونک / سریال جدید / داروخانه آنلاین تینا / سایت ترجمه تخصصی رایت می /

1 نظر
  1. علی می گوید

    جایگاه کتاب خیلی پایین ، فقط ۳.۶۲ درصد

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

•• 4 5