فیسبوک در پی آسان کردن خریدهای آنلاین در داخل اپهای خود و کسب سهمی از خردهفروشیهای آنلاین

شرایط قرنطینه کرونا و زیانهای مالی باعث شده که بسیاری از فروشگاههای فیزیکی بسته شوند و در پی احداث فروشگاههای آنلاین برآیند. آمارها نشان میدهند که میزان سهم فروش آنلاین در خردهفروشیها در آمریکا از 15 درصد به 27 درصد رسیده است.
در حال حاضر فیسبوک از طریق ویژگی Marketplace که در سال 2016 رونمایی شد به کاربران اجازه میدهد که داراییهای شخصی خود را به فروش برسانند. همان طور که دیدهاید اینستاگرام و واتس اپ هم به صورت محدود اجازه فروش کالاها از طریق اپ را میدهند.
اما اینها برای فیسبوک کافی نیست. گویا مدیران فیسبوک و در صدر آنها مارک زاکربرگ که واتس اپ و اینستاگرام را هم دارند، متوجه این روند روزافزون و سود مالی کلان سایتهای رقیب مانند Etsy و آمازون شدهاند و میخواهند تغییراتی ایجاد کنند که تا درصدی از سود فروش را از آن خود کنند.
فیسبوک که از سال 2019 درگیر رونمایی از ارز دیجیتال لیبرا شده که میتواند در آینده برای خرید داخل اپ استفاده شود.
-------
علت و عوارض مشکل پزشکی از چیست؟
مغازهها Facebook Shops در پیجهای فیسبوکی و پروفایل اینستاگرامی به مخاطبان اجازه میدهد که کالاها را بدون خروج از اپ مرور و بررسی کنند. در اینستاگرام یک برگه خرید یا shopping به نوار راهبری اضافه خواهد شد.
تا کنون مردم میتوانستند وسایل اضافی خود را در بخش بازار فیسبوک بفروشند و پولی هم به فیسبوک نمیپرداختند.
شیوه خرید در فیسبوک این طور خواهد بود که وقتی نوبت به پرداخت پول میرسد، افراد راهی وبسایت خود آن شرکت میشوند و در آنجاست که عملیات بانکی انجام میگیرد.
در صورتی هم که خریدار سوالی داشته باشد یا بخواهد مشکلی را با فروشنده مطرح کند از امکانات پیامرسانی در فیسبوک، اینستاگرام و واتساپ استفاده خواهد کرد.