سرانجام هواوی تایید کرد: به خاطر فشارهای تحریم‌های ایالات متحده، آنر را می‌فروشم

بیش از دو هفته است که شایعات پیرامون فروش برند آنر قوت گرفته است تا اینکه سرانجام هواوی تایید کرد به دلیل تحریم‌های ایالات متحده و اطمینان از بقای این برند، محبور به فروش زیرمجموعه آنر خود شده است.

هواوی در یک بیانیه رسمی، فروش برند آنر را تایید و سعی کرد دلایل منطقی چنین تصمیمی را روشن کند. هواوی می‌گوید کسب‌وکارش در ماه‌های اخیر با مشکلات و فشارهای زیادی از سوی محدودیت‌ها و تحریم‌های امریکا روبرو بوده است و در تامین تجهیزات، قطعات و عناصر فنی در تنگنا است.

بنابراین، شرکت «هولدینگ و سرمایه گذاری هواوی» به خاطر از زیر فشار خارج شدن گروه آنر، تصمیم گرفته است تمام دارایی برند و کسب‌وکار آنر را به شرکتی به نام «Shenzen Zhixin New Information Technology» واگذار کند. با این تصمیم، تامین‌کنندگان، توسعه‌دهنده‌ها، فروشندگان و عرضه‌کنندگان محصولات آنر می‌توانند از زیر چتر برند هواوی و فشارهای ناشی از آن خارج شوند.

هواوی در بیانیه خود آورده است ابتدا ۳۰ کارگزار و توزیع‌کننده برند آنر از هواوی چنین درخواستی داشتند. شرکت Shenzen Zhixin نیز به تازگی با حضور کنسرسیومی از ۳۰ کارگزا و توزیع‌کننده‌ شکل گرفته است. هواوی می‌گوید فروش این برند، هیچ‌گونه تغییر در چشم‌انداز و اهداف مشخص شده آن ایجاد نمی‌کند و شاهد تغییر مسیر آنر نخواهیم بود.

هواوی تاکید دارد که منافع مصرف کنندگان، کانال‌ها، تأمین کنندگان، شرکای تجاری و کارمندان محفوظ خواهد ماند و حتی مدیران ارشد نیز در جایگاه خود باقی می‌مانند.

عملیات نجات آنر

هواوی می‌گوید پس از قطعی شدن این فروش، دیگر صاحب برند آنر نبود و نه در سهام‌داران و نه در هیئت مدیره آنر حضور و دخالتی خواهد داشت. همین‌طور، هواوی تاکید می‌کند در هیچ‌یک از تصمیم‌گیری‌های آینده این برند تاثیری ندارد.

تحریم‌های کشور ایالات متحده بر ضد شرکت هواوی، دامن برند آنر را نیز گرفته و تولیدکنندگان گوشی‌های آنر هم با محدودیت‌های تامین قطعه، فروش و بازاریابی روبرو شدند که تاثیرات منفی بسیار زیادی بر کسب‌وکارشان داشت. مثلا، شرکت کوالکام بر اثر همین تحریم‌ها، فروش تراشه‌های خود را به هواوی و آنر محدود کرده است و از سوی دیگر، گوگل استفاده از سیستم‌عامل اندروید و سرویس‌های خود را به هواوی نمی‌دهد.

همین تحریم‌ها باعث کاهش فروش محصولات هواوی و آنر در کشورهای اروپایی شده است. هواوی با تصمیم اخیر خود امیدوار است که حداقل کسب‌وکار آنر را از آماج تحریم‌ها در امان بدارد تا بتواند به راحتی با شرکت‌های بزرگ فناوری که غالبا امریکایی هستند؛ ارتباط تجاری داشته باشد.

هنوز قیمت نهایی فروش برند آنر به طور رسمی مشخص نشده است ولی سایت رویترز اوایل همین ماه میلادی گزارش داد این برند با قیمتی ۱۵.۲ میلیارد دلار به فروش می‌رسد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
[wpcode id="260079"]