پایش خانگی بیماران مبتلا به کرونا در منزل با استفاده از گوشیهای هوشمند – راهی برای کم کردن فشار از روی بیمارستانها

بهزودی صدها مبتلا به کرونا در شهر لیورپول میتوانند از خانه زیر نظر پزشکان و پرستاران باشند تا جمعیت کمتری در بیمارستانها بستری شود و مقداری فشار روی کادر درمانی کاهش پیدا کند.
بنیاد Mersey Care از طرحی برای نظارت و ردگیری سلامتی بیماران مبتلا به ویروس کرونا یا افرادی که احتمالا آلوده شدهاند؛ در خانه خودشان با استفاده از اپلیکیشن اسمارتفون خبر داده است.
در آوریل امسال NHS trust آزمایش طرحی را آغاز کرده و از ماه گذشته مراجعهکنندگان به مراکز بیمارستانی و درمانگاهی را زیر نظر دارد تا بهزودی بیمارانی که تستهای کووید-۱۹ آنها مثبت شده یا به طور بالقوه در خطر ابتلا به کرونا هستند را پذیرش کند.
با همکاری شرکت فعال در حوزه خدمات سلامتی دیجیتالی Doboco، انتظار میرود نزدیک به ۵۰۰ بیمار در روز با یک اپلیکیشن اسمارتفون یا تبلت و از طریق یک پورتال مراقبتی زیر نظر باشند.
Mersey Care میگوید از زمان آغاز این پاندمی، سرویس Telehealth آنها مدام در حال افزایش افراد تحت مراقبت بوده و از ۱۷۰۰ نفر در روز به بیش از ۵ هزار نفر، از جمله افراد با وضعیت جسمانی بسیار وخیم و آسیبپذیر رسیده است.
کاهش مراجعات به بیمارستانها
جو رافرتی، رئیس اجرایی موسسه Mersey Care میگوید مزیت بزرگ این سرویس، مراقبت و ردگیری مبتلایان به ویروس کرونا در خانه با هدف کاهش فشارها از روی تختهای بیمارستانی است.
این سرویس به پرستار، بیمار یا مراقبهای درمانی اجازه میدهد علائم حیاتی مانند سطح اکسیژن را مدام زیر نظر داشته و در صورت مشاهده کمبود اکسیژن یا هرگونه نشانه وخامتبار دیگری، سریعا وضعیت را ثبت و به کمک آنها بشتابد. به این روش، میتوان مراقبتهای پزشکی مناسب را به افراد مختلف ارائه داد.
متولیان این طرح امیدوار هستند با کمک فناوری مردم بیشتر در خانه بمانند و کمتر به بیمارستانها مراجعه کنند. فقط در هنگامی که دارای علائم اولیه خرابی وضع جسمی هستند؛ زودهنگام به بیمارستان مراجعه کنند.
طرح نظارت بر بیماران کرونایی در خانه، چند روز پس از انتشار خبر توزیع واکسن Pfizer-BioNTech در اوایل هفته آینده در کشور انگلیس رونمایی شده است. قرار است ابتدا افراد آسیبپذیر این واکسن را دریافت کنند.
طرح نظارت بر بیماران کرونایی در خانه میتواند الگویی برای کشورهایی باشد که با کمبود تختهای بیمارستانی برای بستری بیماران کرونایی روبرو هستند. درصد بسیار بالایی از مبتلایان به ویروس کرونا نیازی به مراجعه بیمارستانی ندارند و میتوانند در خانه مانده ولی از راه دور زیرنظر گرفته شوند.