چگونه تصاویر و ویدئوهای آی‌کلاود را به گوگل فتوز منتقل کنیم؟

0

اخیرا بسیاری از کاربران سرویس مدیریت عکس گوگل فتوز (Google Photos) را ترک کردند و سراغ سایر سرویس‌های اشتراک عکس رفتند. چون سرویس رایگان و بسیار مفید گوگل فتوز به یک سرویس محدود (۱۵ گیگابایت فضای ابری برای همه سرویس‌های گوگل) تبدیل شده و کاربران ناچار هستند فضای بیشتری خریداری کنند.

اما اگر هنوز گوگل را به استفاده از سرویسی مانند آی‌کلاود (iCloud) اپل ترجیح می‌دهید؛ اپل ابزاری دارد تا از همه عکس‌ها و فیلم‌های خود روی سرویس ابری این شرکت یک نسخه تهیه کرده و به گوگل فوتوز منتقل کنید.

برای شروع، وب‌سایت Data and Privacy اپل را باز کرده و با Apple ID خود لاگین کنید. شما صفحه‌ای مشابه زیر را خواهید دید:

روی لینک «Request to transfer a copy of your data» زیر یک عنوان مشابه تقریبا مشابه آن کلیک کنید تا به یک صفحه جدید منتقل شوید که باید در آن مقصد نسخه پشتیبان اطلاعات خود را (به عنوان مثال گوگل فتوز) مشخص کنید. همین‌طور، در این صفحه باید مشخص کنید که فقط عکس‌ها و ویدئوها یا هر دو منتقل شوند:

سفارش طراحی سایت در کارلنسر با قیمت توافقی
خرید ساعت سونتو و لوازم جانبی ساعت Suunto

سپس از شما خواسته می‌شود با حساب کاربری گوگل خود وارد سیستم شوید به ابزار اپل اجازه دهید داده‌ها را روی کتابخانه عکس شما کپی کند:

به عنوان بخشی از روند تایید کپی اطلاعات، اپل خاطرنشان می‌کند که ممکن است این روند از سه تا هفت روز طول بکشد. در ضمن، شما به فضای آزاد کافی در حساب کاربری گوگل خود برای کپی تمام پرونده‌ها احتیاج دارید. در غیر این صورت، به اندازه‌ای که سرویس گوگل شما حجم خالی داشته باشد؛ عکس‌ها و ویدئوهای روی iCloud کپی شده و باقی کپی نخواهند شد.

توصیه‌های اپل پیش از کپی اطلاعات

اپل سعی می‌کند مقدار فضای مورد نیاز برای انتقال عکس‌ها و ویدئوها را تخمین بزند ولی به هر حال شما به کمی فضای آزاد بیشتر نیاز دارید؛ چون ممکن است در این محاسبات اشتباهی صورت گرفته باشد.

اگر بخواهید پس از انتقال کامل عکس‌ها و ویدئوها، حساب آی‌کلاود شما پاک شود؛ اپل نکاتی را به شما گوشزد کرده تا مطمئن شود می‌دانید از چه چیزهایی نسخه پشتیبان گرفته‌اید.

اپل می‌گوید پروسه انتقال شامل همه عکس‌ها و ویدئوهای ذخیره شده روی آی‌کلاود و مرتبط با Apple ID شما است. فرمت‌های پسوند فایل‌هایی که قابل انتقال هستند را فهرست می‌کند و تاکید دارد فقط آخرین نسخه ویرایش شده عکس‌ها منتقل می‌شود و نسخه اصلی کپی نخواهد شد. در صورت امکان، عکس‌ها با پرونده خود منتقل می‌شوند و ویدئوها بدون پرونده کپی می‌شوند.

پس از انتقال عکس‌ها و ویدئوها روی گوگل فتوز، تمام پرونده‌ها و فایل‌ها با پیشوند Copy of شروع می‌شوند. همین‌طور، اپل هشدار می‌دهد برخی محتویات مانند آلبوم‌های به اشتراک گذاشته شده، آلبوم‌های هوشمند، محتواهای استریم عکسی، لایو فتوها، متادیتاها و عکس‌ها و ویدئوهای ذخیره شده در سایر پوشه‌ها و محل‌ها منتقل نمی‌شوند.

اگر با خواندن این نکات توصیه شده اپل، تصمیم گرفتید از کل اطلاعات خود یک کپی بگیرید و به سرویس دیگری منتقل کنید؛ شاید نیاز باشد گزینه «Get a copy of your data» را انتخاب کنید و بعد تصمیم بگیرید کدام موارد روی گوگل فتوز کپی و کدام موارد برای بایگانی در محل دیگری ذخیره شوند.

یادآوری می‌کنیم که برای انتقال داده‌های خود از جمله عکس‌ها و ویدئوها به پهنای‌باند کافی نیاز دارید ولی باعث می‌شود کنترل بیشتری روی داده‌های خود داشته باشید.

منبع لایف هکر
   

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.