سرویس ویدئوهای کوتاه یوتیوب با سرمایه‌گذاری 100 میلیون دلاری می‌خواهد رقیب تیک تاک شود – دیگر لازم نیست برای درآمدسازی یوتیوبی، حتما ویدئوهای طولانی بسازید!

دنیای عجیبی شده. آدم‌ها بعد از همه‌گیر شدن اینترنت نخست از سرزمین کتاب و نشریه‌های تخصصی و ملاقات‌های حضوری بیرون آمدند و به وبلاگ‌ها و خواندن مقالات هزار کلمه‌ای خو کردند و بعد با آمدن شبکه‌های اجتماعی مثل توییتر و اینستاگرام و پیامرسان‌ها، از سرزمین متن‌های طولانی به سرزمین فایل‌های چند رسانه‌ای با توضیحات چند خطی کوچیدند.

اما میزان حواس‌پرتی و عدم تمرکز انسان‌ها به جایی رسیده که دیگر ویدئوهای کوتاه اینستاگرام و یا ویدئوهای یوتیوب هم برایشان سنگین شده و ویدئوهای بسیار کوتاه تیک تاک، برایشان جذاب شده. تیک تاکی که اصلا طوری طراحی شده که متن، حتی در حد دو سه جمله هم در آن مهم نباشد!

حالا یوتیوب هم که متوجه بازار گسترده ویدئوهای بسیار کوتاه شده، به این صرافت افتاده که سرویسی برای ویدئوهای کوتاه بسازد که بتواند با تیک تاک رقابت کند.

و حالا یک بودجه 100 میلیون دلاری برای شروع کار تصویب شده که از آن برای پاداش دادن به کاربران سازنده ویدئوها استفاده می‌شود. به عبارت دیگر آن دسته کاربران که بین سال 2021 و 2022 ویدئوهای کوتاهی با بیشترین میزان مشاهده یا بیشترین میزان تعامل کاربران بسازند، پاداش نقدی خواهند گرفت. نخستین مرحله این پاداش‌دهی هم از ماه آگوست شروع خواهد شد. مبلغ این پاداش‌ها بسته به جایگاه کاربران بین 100 تا 10 هزار دلار متغیر خواهد بود.

البته یوتیوب فعلا به صورت دقیق اعلام نکرده که میزان مشاهده ویدئوهای کوتاه یوتیوب باید از چه میزانی بیشتر باشد که مشمول پرداخت این پاداش شوند. به علاوه این عدد ممکن است ماه به ماه تغییر کند.

یوتیوب صرفا به این مطلب اکتفا کرده که آستانه‌های پرداخت پاداش با تحلیل کانال‌هایی با بهترین عملکرد و فاکتورهایی مانند میزان مشاهده و محل زندگی مخاطبان آنها مشخص می‌شوند.

در ضمن ویدئوهایی که آپلود می‌شوند باید اوریجینال باشند و پاداشی به کانال‌هایی که محتواهایی از سرویس‌های دیگر برمی‌دارند و واترمارک خودشان را روی آنها می‌گذارند، داده نمی‌شود. این دقیقا دردسری است که بخش Reels اسنتاگرام دارد. چون در آن خیلی‌ها محتواهای تیک تاک را برمی‌دارند و به اشتراک می‌گذارند. اینستاگرام برای این کار الگوریتمی آماده کرده که در صورت تشخیص کپی بودن مطلب، رتبه ویدئو و صاحب ویدئو را پایین می‌آورد.

یوتیوب برای مقابله با این کپی کاری هم از فرایندهای شتخیص خودکار و هم کنترل‌کننده‌های انسانی استفاده می‌کند.

چیز مهم دیگر این است که تهیه‌کنندگان ویدئو در آمریکا حتما باید 13 سال به بالا داشته باشند. تازه اگر بین 13 تا 18 سال داشته باشند باید اجازه والدین یا قیم قانونی داشته باشند تا بتوانند اکانت ادسنس خود را به کانال یوتیوب خود متصل کنند.

تا پیش از این شما به عنوان یک محتواسازی یوتیوب مجبور بودید که ویدئوهای دست‌کم 10 دقیقه‌ای و بسیار حساب‌شده بسازید تا بتوانید داخل آن آگهی‌هایی درج کنید و درآمد خودتان را بالا ببرید. اما حالا که پاداش‌هایی به ویدئوهای کوتاه داده می‌شود، انواع موضوع‌های ویدئوهای کوتاه مانند ویدئوها فان و سرگرمی یا ریزخبر هم ممکن است مهم شوند.

متاسفانه کاربران ایرانی مشکلات فراوانی برای محتواسازی در یوتیوب دارند و باید سدهای متعددی را دور بزنند تا مبلغی از آنها شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
[wpcode id="260079"]