.

رسوایی رسانه چینی بعد از اینکه می‌خواست تصاویر کوه آلپ را به جای جاذبه‌های طبیعی چین جا بزند!

چین واقعا به اندازه کافی جاذبه‌های طبیعی دارد و برخی مناظر کوهستانی ان واقعا در دنیا یگانه‌اند. با این وجود، به دلایل نامعلوم یک رسانه انگلیسی‌زبان مشهور این کشور یعنی چاینا دیلی، چند وقت پیش دست به کار عجیبی زد.

چاینا دیلی معمولا با هشتگ #GlamorChina جاذبه‌های گردشگری چین و فرهنگ و زیبایی آن را تبلیغ می‌کند. این رسانه در تاریخ 10 می ویدئویی را با همین هشتگ توییت کرده بود. در این ویدئو چشم‌اندازی از یک دهکده کوهستانی دیده می‌شود و یک سگ زیبا هم در آن دیده می‌شد.

مشکل اینجا بود که بلافاصله کسانی پیدا شدند که منظره را شناختند و متوجه شدند از روستایی به نام Brienz در سوئیس گرفته شده.

موضوع جالب‌تر هم این بود که سگی که در ویدئو دیده می‌شد، خودش یک سلبریتی اینستاگرامی است. این سگ به نام «راستا» یک صفحه اینستاگرامی جالب دارد که 417 هزار دنبال‌کننده دارد!

واکنش چاینادیلی این بود که تصاویر ادعایی را کمی ویرایش کند در محور افقی جابجا کند و لوگوی خودش را روی آن بگذارد. چقدر قانع‌کننده!

ویدئو را عکاس و اینفلوئنسر سفر و گردشگری به نام سیلویا میشل گرفته بود. ایشان کانال یوتیوب و پیچ اینستاگرام موفقی دارند. اخبار این داستان به گوش او رسید و بعد گزارش نقض کپی رایت، خود چاینا دیلی مجبور به حذف ویدئو شد، اما در مورد اقدامش، هیچ توضیحی نداد.


  این نوشته‌ها را هم بخوانید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
[wpcode id="260079"]