گوگل حالا دیگر به شما اجازه می‌دهد که جستجوهای ۱۵ دقیقه اخیر خود را از تاریخچه جستجوها حذف کنید، اما چطور؟!

0

هنوز هم برخی از کاربران نمی‌دانند که تاریخچه جستجوهایشان را گوگل ذخیره می‌کند! این تاریخچه البته محفوظ است و دیگران نمی‌توانند آن را ببینند.

اما به هر حال برای امنیت بیشتر و حفظ حریم خصوصی خیلی‌ها دوست دارند که قدرت مدیریت این تاریخچه را داشته باشند. برخی از جستجوها حساس هستند و اصلا کسی دوست ندارد که یک وقت این جستجوها لو برود.

یکی از ویژگی‌های خوبی که گوگل به تازگی اضافه کرده، امکان پاک کردن جستجوهای ۱۵ دقیقه اخیرتان است. به این ترتیب اگر فرضا کسی ناپرهیزی کرد و چیزهایی خاصی را جستجو کرد که از نظر جمع پسندیده نیست و یا هر چیز حساس دیگری را سرچ کرد، می‌تواند به راحتی و سر وقت آنها را حذف کند و کار را به بعد نیندازد.

اما چگونه این کار را انجام بدهیم؟

اول باید بگویم که این ویژگی فعلا تنها برای نسخه iOS اپلیکیشن گوگل فعال شده. اما قابل پیشبینی است که به زودی بشود آن را در نسخه اندروید هم داشت.

در اپلیکیشن آی‌فون گوگل این کمراحل را طی کنید:

۱- روی عکس پروفایل خود تپ کنید

۲- پنجره پاپ آپ ظاهر می‌شود که در آن نوشته شده: Delete last 15 min

بر رویش تپ کنید و تمام. به همین سادگی!

همینجا خوب است که به یک امکان دیگر برای مدیریت جستجوها اشاره کنم که این یکی هم خیلی کاربردی است.

نخست کترل فعالیت گوگل را باز کنید.Activity Controls

بعدش روی Auto-delete کلیک کنید. حالا می‌توانید انتخاب کنید که بعد از ۳ یا ۱۸ ماه کل فعالیت شما در بخش جستجو از حافظه گوگل پاک شود.

در صفحه بعد تایید هم بکنید.

در همینجا اصلا می‌توانید انتخاب کنید که کلا گوگل تاریخچه جستجوی شما را ذخیره نکند.

در همین صفحه اگر به سمت پایین اسکرول کنید می‌توانید انتخاب کنید که گوگل جستجوهای شما را در یوتیوب ذخیره نکند.


   

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.