“AI or Not” یک برنامه تحت وب رایگان است که ادعا میکند عکسهای ایجاد شده توسط هوش مصنوعی را تشخیص میدهد

سرویسی که توسط Optic بنا نهاده شده، ادعا میکند که میتواند عکسهای تولید شده توسط هوش مصنوعی را تشخیص بدهد این شرکت به تازگی ادعا کرده که فناوریاش هوشمندترین موتور تشخیص محتوا برای Web3 است و ادعا میکند که قادر به شناسایی تصاویر ساخته شده با استفاده از Stable Diffusion، Midjourney، Dall-E یا GAN است.
«هوش مصنوعی است یا نه» “AI or Not” یک سرویس وب است که به کاربران کمک می کند تا به سرعت و با دقت تشخیص دهند که آیا یک تصویر توسط هوش مصنوعی (AI) تولید شده است یا توسط یک انسان ایجاد شده است.
«هدف ما ایجاد شفافیت برای رسانهها است تا همه جوامع بتوانند پتانسیل خلاقانه و اقتصادی خود را درک کنند.»
کار با این سرویس آسان است. هر کسی میتواند تصویری را آپلود کند یا لینک عکس را ارائه دهد و سرویس «هوش مصنوعی یا خیر»، میتواند در عرض چند ثانیه درباره واقعی بودن یا تولید تصویر توسط هوش مصنوعی بازخورد ارائه دهد.
-------
علت و عوارض مشکل پزشکی از چیست؟
این شرکت میگوید که «هوش مصنوعی یا خیر» از «الگوریتمهای پیشرفته و تکنیکهای یادگیری ماشینی» برای تجزیه و تحلیل تصاویر و سپس تشخیص نشانههای تولید هوش مصنوعی استفاده میکند.
Optic توضیح میدهد: “سرویس ما تصویر ورودی را با الگوها، مصنوعات و ویژگیهای مدلهای مختلف هوش مصنوعی و تصاویر ساخته شده توسط انسان مقایسه می کند تا منشا محتوا را مشخص کند.”
این سرویس به ویژه در موارد چالش برانگیز، جلوی کلاهبرداری یا انتشار اطلاعات نادرست را میگیرد
اما آیا واقعا این سرویس عملکرد دقیقی دارد؟!
برای شروع آزمایش، عکسی که نیکون اخیراً به عنوان بخشی از کمپین «هوش طبیعی» خود منتشر کرده بود، به این سرویس دادیم و خوشبختانه سرویس «هوش مصنوعی یا خیر»، توانست تشخیص دهد که واقعاً یک عکس واقعی است.
در مرحله بعد، یک عکس تولید شده با هوش مصنوعی که یک عکاس برای یک مشتری املاک ایجاد کرده بود به آن داده شد. دوباره با موفقیت عکس را جعلی تشخیص داد.
در ماه فوریه، یک هنرمند توانست در یک مسابقه عکاسی محلی با رائه تصویر هوایی از موج سواری در اقیانوسی که با هوش مصنوعی تولید شده بود، برنده شود و بار دیگر Optic توانست تشخیص دهد که تصویر واقعی نیست.
اما آزمایشات دیگر کمتر موفقیتآمیز بود. این سرویس نمیتوانست تشخیص دهد که عکسی که توسط هوش مصنوعی از تام هاردی در نقش جیمز باند ساخته شده است واقعی نیست، درعوض یک «نمیدانم» گفت که این هم بد نیست!
در آزمایش بعدی، هنگامی که یک عکس ارائه شد که در آن از هوش مصنوعی برای تغییر هویت یک فرد در تصویر استفاده شده بود، Optic نتوانست تشخیص دهد که عکس تغییر کرده است.
اما شاید بدتر از همه، Optic نمیتواند بگوید که تصویر زیر از دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق آمریکا در حال بوسیدن آنتونی فائوچی، که به طور خاص برای گمراه کردن مخاطبان ایجاد شده است، توسط هوش مصنوعی ایجاد شده است.
همچنین این عکس تبلیغی را تشخیص نداد.
این سرویس خودش ادعا کرده که میتواند تصاویر ایجاد شده توسط Stable Diffusion، Midjourney، Dall-E یا GAN را تشخیص دهد. ناتوانی در تشخیص فیک بودن تصویر کاملاً هوش مصنوعی ترامپ و فائوچی نشان می دهد که این پلتفرم هنوز برای توسعه مسیر زیادی در پیش رو داردو