اگر سلبریتی‌ها کلا شغل دیگری را انتخاب می‌کردند!

انتخاب مسیر شغلی یک تصمیم مهم است که می‌تواند تأثیر عمیقی بر زندگی شما داشته باشد. گاهی این تصمیم آگاهانه است و گاهی هم شانس و موقعیت‌های خاص خانوادگی، ثروت، کشور محل زیست و یا صرفا شانس باعث انتخاب شغل و حرفه می‌شود.

به صورت کلی اگر می‌خواهیم شعل و مسیر حرفه‌ای انتخاب کنیم باید به موارد زیر توجه داشته باشیم:

خود ارزیابی:

مهارت‌ها و نقاط قوت: مهارت‌ها، استعداد‌ها و نقاط قوت خود را شناسایی کنید. به طور طبیعی در چه چیزی خوب هستید؟ در چه چیزی سرآمد هستید؟

علایق: به چه چیزی علاقه دارید؟ از چه موضوعات یا فعالیت‌هایی در اوقات فراغت خود لذت می‌برید؟

ارزش‌ها: ارزش‌های خود را در نظر بگیرید و آنچه برای شما مهم است را در نظر بگیرید. آیا شغلی می‌خواهید که با ارزش‌های شما همسو باشد؟

گزینه‌های شغلی تحقیق:

منطبق بودن بر علایق: در مورد مشاغلی تحقیق کنید که با علایق و نقاط قوت شما همسو باشد. فراتر از رایج‌ترین یا محبوب‌ترین گزینه‌ها نگاه کنید.

مصاحبه‌های اطلاعاتی: با متخصصان در زمینه‌هایی که به آن‌ها علاقه دارید صحبت کنید. در مورد کار روزانه، رضایت شغلی و مسیر‌های شغلی آن‌ها اطلاعات کسب کنید.

منابع آنلاین: از ابزار‌های آنلاین مانند آزمون‌های ارزیابی شغل و وب سایت‌هایی مانند O*NET برای بررسی مشاغل مختلف و الزامات آن‌ها استفاده کنید.

آموزش و پرورش:

ارزیابی تحصیلات: تعیین کنید که آیا شغل مورد نظر شما به آموزش یا آموزش خاصی نیاز دارد یا خیر. زمان و تعهد مالی مورد نیاز برای آن آموزش را در نظر بگیرید.

توسعه مهارت: مهارت‌ها و صلاحیت‌های مورد نیاز برای مسیر انتخابی خود را شناسایی کنید و در صورت لزوم روی توسعه آن‌ها کار کنید.

اهداف شغلی:

کوتاه مدت در مقابل بلند مدت: اهداف شغلی کوتاه مدت و بلند مدت خود را مشخص کنید. می‌خواهید در ۱-۵ سال آینده به چه چیزی برسید؟ در ۱۰-۲۰ سال آینده؟

تعادل بین کار و زندگی: سبک زندگی مورد نظر خود را در نظر بگیرید. برخی از مشاغل نیازمند ساعات طولانی یا سفر‌های طولانی هستند، در حالی که برخی دیگر انعطاف‌پذیری بیشتری را ارائه می‌دهند.

تقاضای بازار:

روند‌های صنعت: روند صنعت و تقاضای بازار کار را تحقیق کنید. برخی از مشاغل ممکن است پایدارتر و پرتقاضاتر از دیگران باشند.
چشم انداز آینده: پتانسیل رشد و پیشرفت را در زمینه انتخابی خود در نظر بگیرید.

ملاحظات مالی:

حقوق و مزایا: در مورد پتانسیل درآمد و مزایای مرتبط با شغل انتخابی خود تحقیق کنید. نیاز‌ها و اهداف مالی خود را در نظر بگیرید.
بدهی: مراقب وام‌های دانشجویی یا سایر بدهی‌هایی باشید که ممکن است در حین تحصیل یا آموزش متحمل شوید.

محیط کار:

فرهنگ شرکت: به نوع محیط کاری که در آن پیشرفت می‌کنید فکر کنید. آیا یک محیط سازمانی سازمان یافته را ترجیح می‌دهید یا یک فضای خلاقانه‌تر و انعطاف پذیرتر؟
محل سکونت: در نظر بگیرید که آیا برای شغل خود آماده نقل مکان هستید یا خیر.

شبکه‌سازی:

ایجاد ارتباطات: با متخصصان در زمینه انتخابی خود شبکه کنید. در رویداد‌های صنعت شرکت کنید، به جوامع آنلاین مرتبط بپیوندید و در لینکدین وصل شوید.

داشتن تجربه کافی:

کارآموزی و داوطلبی: تجربه عملی را از طریق دوره‌های کارآموزی یا کار داوطلبانه در زمینه مورد نظر خود به دست‌آورید.
مشاغل پاره وقت: مشاغل پاره وقت را در نظر بگیرید که می‌توانند در زمانی که هنوز در مدرسه هستید یا در حال انتقال هستید، در معرض حرفه انتخابی شما قرار بگیرند.

اما متاسفانه در بسیار موارد ما مسیر تحصیلی انتخاب می‌کنیم که به کلی بیگانه به شرایط اقتصادی و فرصت‌های شغلی موجود در کشور است یا اصلا آشنایی با جو و محیط کار نداریم و وارد یک مسیر طولانی و دوره تسلسل بی‌بازگشت می‌شویم و بعد یک عمر با کاری که با روحیات ما بیگانه است و سبک زندگی ما را بد می‌کند و درآمد کافی ندارد، باید سر کنیم.

اما در اینجا بیایید تصور کنیم که سلبریتی‌ها کاری متفاوت می‌داشتند. یعنی چرخه شانس و فرصت‌های جغرافیایی و مسایل سال‌های شکوفایی طوری بود که آنها را ناتوان می‌کرد:

مورگان فریمن:

مریل استریپ:

کریستین بیل:

رابرت داونی جی آر:

زندایا:

دواین جانسون (راک)

تیلور سوییفت:

مایک تایسون:

جاستین بیبر:

ساموئل ال جکسون:

استیو کارل:

اسنوپ داگ:

جسیکا آلبا:


  این نوشته‌ها را هم بخوانید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
[wpcode id="260079"]