کدام تیپ شخصیتی نمی‌تواند یکی از شهروندان مریخ در کلنی‌های انسانی آینده شود؟!

0

انسان‌ها مدت هاست رویای مسکونی کردن مریخ را در سر می‌پرورانند. موانع فناورانه بسیار هستند. از ساخت سفینه‌های فضایی که بتوانند سفر را انجام دهند تا راه‌اندازی کمپ و به دست آوردن غذا. بنابراین فرستادن مردم به سیاره سرخ در سطوح مختلف دشوار است. اما خود عامل انسانی را هم باید در نظر گرفت.

بر این اساس مطالعه‌ای که توسط محققان دانشگاه جورج میسون در فیرفکس، ویرجینیا  با هدف تعیین تعداد افراد مورد نیاز برای یک کلنی انسانی در مریخ انجام شدو اما آن‌ها انتظار نداشتند یک تیپ شخصیتی پیدا کنند که برای اقامت در مریخ ناسازگار باشد.

محققان چندین شبیه‌سازی برای زمان فرضی 28 ساله انجام دادند تا تعداد ایده‌آل اعضای کلنی را برای بهترین شانس بقا بدست آورند. برخلاف مطالعه قبلی، که در آن به 110 نفر برای یک کلنی خودپایدار نیاز بود، آن‌ها یک جامعه مریخی را تصور کردند که قبلاً ساخته شده بود و انرژی ، غذا، هوا و آب را یا خودش تولید می‌کرد یا در یک چرحه درونی بود.. همچنین در مدل آن‌ها، کلتی منابع منظمی را از زمین دریافت می‌کرد و افراد جدیدی پس از مرگ یکی از اعضا وارد می‌شدند تا همه چیز را به طور کارآمد حفظ کنند.

آن‌ها چهار تیپ شخصیتی را در نظر گرفتند تا ببینند تعامل آن‌ها چگونه جامعه را شکل می‌دهد. «موافقین» رقابت‌پذیری و پرخاشگری کم داشتند. «اجتماعی‌ها»، افراد برون‌گرایی بودند که به تعامل نیاز داشتند. «واکنشی‌ها» کسانی بودند که «جهت‌گیری بین‌فردی رقابتی» داشتند و سختگیر بودند و در نهایت، «نوروتیک‌ها»، کسانی بودند که پرخاشگر و به شدت رقابتی بودند و نمی‌توانستند با کسالت و تغییر کنار بیایند.

در شبیه‌سازی آنها با در نظر گرفتن تصادف‌ها و کمبود منابع کمترین تعداد افراد مورد نیاز برای حفظ یک کلنی 22 نفر بود. اما آن دسته از انسان‌های ساکن مریخ که که دارای روان‌شناسی «عصبی» بودند با نرخ بسیار بالاتری نسبت به سایر روان‌شناسی‌ها جان خود را از دست می‌دهند.

همچنین، هر چه روان رنجور‌ها در کلنی کمتر باشد، عملکرد کلی بهتر می‌شد. نورتوتیک‌ها کمترین تعامل مثبت و بیشترین رفتار مقابله‌ای را داشتند. پس با انتخاب هوشمندانه و برنگزیدن آنها سکونتگاه‌های انسانی پایدارتری ایجاد می‌شود.

منبع


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

ابر تورم آلمان در سال 1923 چه بر سر مردم آورد؟

به زمانی می‌رویم که یک آلمانی طبقه متوسط، ​​میلیاردها مارک در جیب خود حمل می‌کرد اما هنوز نمی‌توانست چیزی بخرد. یک قرص نان 200 میلیارد مارک قیمت داشت.با حقوق بازنشستگی یک هفته‌ای حتی یک فنجان قهوه را نمی‌شد خرید. سقوط آزاد ادامه داشت و…

عکس‌های ساده‌ای که به خاطر پرسپکتیو و زاویه دید، گیج‌کننده و تفکربرانگیز شده‌اند!

زاویه دید خیلی مهم است. این موضوع در زندگی هم صادق است. ما گاهی عادت نگاه کردن از یک زاویه دید خاص و گسترده نکردن نگاه خود را پیدا می‌کنیم و در نتیجه برداشت خیلی عجیبی از چیزهای ساده می‌کنیم. این طوری می‌شود که کارهایمان اشتباه از آب…

پرتره خانواده‌های روتین از کشورهای مختلف به کمک هوش مصنوعی ایجاد شد

هوش مصنوعی مدتی است که ما را شگفت زده کرده است. اخیراً با قابلیت‌های هوش مصنوعی در ساخت متون و درک زبان طبیعی برای پاسخ به بسیاری از سؤالات میزان تعجب ما پیشتر شده است.س از ChatGPT،  مایکروسافت هوش مصنوعی خود را همراه با مرورگر Edge و…

عکس‌های این عکاس فرانسوی مانند تابلوهای نقاشی زیبای سبک امپرسیونیسم هستند

امپرسیونیسم یک جنبش هنری است که در اواخر قرن نوزدهم، عمدتاً در فرانسه ظهور کرد. مشخصه آن تاکید بر ثبت اثرات زودگذر نور و رنگ در دنیای طبیعی است. نقاشان امپرسیونیست به دنبال این بودند که برداشت‌های دیداری فوری خود را از یک صحنه به تصویر…

عکس‌های قدیمی از یخ‌فروش‌های آمریکایی

یخ‌فروش‌ها در دوران قدیم اهمیت زیادی داشتند. قبل از رواج یخچال‌های مدرن، زندگی بدون آنها مختل می‌شد.عکس‌های این نوشته نگاهی اجمالی به دوران گذشته می‌اندازند، زمانی که صدای یخ‌فروش‌ها و شکستن بلوک‌های یخی در خیابان‌ها طنین‌انداز می‌شد.…

سرژ ورونوف: پزشکی که بیضه‌های میمون‌ها را به مردها پیوند می‌زد تا آنها را جوان کند!

یکی از پر شورترین ارائه‌ها و سخنرانی‌ها در کنگره بین‌المللی جراحان در لندن در سال 1923 توسط جراح فرانسوی متولد روسیه به نام سرژ ورونوف انجام شد.سه سال پیش‌تر، ورونوف با آزمایش‌های بحث‌برانگیز پیوند غده‌ که به ادعای خودش آدم‌ها را چند…
آگهی متنی در همه صفحات

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.