اپلیکیشن‌های مسیریاب در حال تغییر نقشه‌های ترافیکی شهرها و کشاندن خودروها به خیابان‌ها و محله‌های خلوت هستند

2

اپلیکیشن‌های مسیریاب و ناوبری مبتنی بر GPS در کنار مزیت‌هایی که دارند و به یک ابزار لازم و ضروری رانندگان در شهرهای بزرگ تبدیل شدند؛ یک معضل و چالش جدید درست کردند: تبدیل کردن محله‌های آرام به کابوس‌های ترافیکی!

حتما شما هم تجربه استفاده از اسنپ، تب‌سی و دیگر تاکسی‌های اینترنتی را دارید. متوجه شدید که راننده حتا برای لحظه‌ای حاضر نیست چشم از صفحه‌نمایش موبایل خود بردارد و آن را جایی نصب کرده که همیشه در جلوی چشمانش باشد.

در یک بزرگراه شلوغ و پر ترافیک گیر می‌کنید اما به ناگهان راننده، فرمان خودرو را می‌چرخاند و از یک کوچه یا خیابان فرعی فرار می‌کند. تعجب می‌کنید که چرا از بزرگراه منحرف شدید و این کوچه‌های تنگ و پیچ در پیچ چطور شما را به مقصد می‌رسانند؟ صبر می‌کنید تا ببینید پایان کار چه می‌شود. چند دقیقه بعد دقیقا جایی هستید که می‌خواستید. هم در زمان صرفه‌جویی شد و هم از ترافیک و شلوغی خبری نبود!

برهم خوردن آرامش

اپلیکیشن‌های ناوبری و مسیریابی مانند ویز، گوگل مپ و اپل مپ با استفاده از گزارش‌های لحظه‌ای و بررسی ترافیک خیابان‌ها و بزرگراه‌ها؛ رانندگان را به سوی کوچه‌ها و خیابان‌های فرعی و خلوت هدایت می‌کنند تا زودتر به مقصد برسند. این ویژگی برای رانندگان عالی است ولی باعث برهم‌خوردن نظم شهری، سلب آسایش شهروندان و چالش‌های جدید شده است.

در شهر واشنگتن، پلیس مجبور شده است برای برخی خیابان‌های محلی از خود شهروندان راهنماهایی بگذارد که جلوی ورود خودروها را بگیرند. همچنین؛ در برخی روزهای هفته طی اطلاعیه‌ای تردد در برخی خیابان‌ها را ممنوع می‌کند.

در برخی محله‌ها؛ خود ساکنین اقدام به نصب نشانه‌های زرد روی خودروهای خود کردند تا خودروهای غریبه تشخیص داده شوند و در صورت عبور از کوچه‌ها و خیابان‌های آن محله؛ جریمه شوند.

دلیل این کار هم روشن است؛ برخی خیابان‌ها مخصوص افراد سالمند یا بیمار است. برخی محله‌ها برای شهروندان خاصی در نظر گرفته شده است و همین‌طور ورود چند خودرو به درون یک خیابان می‌تواند ساعت‌ها کوچه‌ها و خیابان‌های دیگر را مسدود کند.

در یکی دیگر از محله‌های شهر واشنگتن؛ پلیس مجبور است در ساعت‌های خاصی از روز یک خیابان را ببندد چون چندین مدرسه در این خیابان هست و دانش‌آموزان بی‌توجه به تردد خودروها از این سو به آن سو می‌روند.

پلیس در چندین مورد با شکایت ساکنین محله‌هایی روبرو شده است که برای چندین ساعت در خانه خود گرفتار و زندانی شدند و امکان بیرون رفتن نداشتند.

تجربه بهتری برای رانندگان

رانندگان معمولا هیچ اطلاعی از خیابان‌های فرعی ندارند و فقط طبق راهنمایی و نقشه اپلیکیشن‌های مسیریاب وارد آن‌ها می‌شوند. توسعه‌دهنده‌گان این اپلیکیشن‌ها هم غالبا از این ویژگی دفاع می‌کنند.

سخنگوی اپلیکیشن ویز در مقابل اعتراض‌ها و شکایت‌های صورت گرفته؛ می‌گوید این ویژگی باعث شده است در شهرهای بزرگ ترافیک بهتر مدیریت شود و مدیران شهری و پلیس بتوانند در مواقع بحرانی و قفل شدن خیابان‌ها، بهتر تصمیم‌گیری کنند یا همیشه یک گام نسبت به خودروها و ترافیک جلوتر باشند.

به علاوه، سخنگوی ویز می‌گوید این اپلیکیشن در هر شهر ده‌ها ویراستار محلی دارند که قوانین و محدوده‌های ترافیکی جدید و روزانه درباره خیابان‌ها را ثبت می‌کنند. بنابراین؛ اگر پلیس ورود به یک خیابان را ممنوع کند، به رانندگان اطلاع داده خواهد شد.

در چندین محله واشنگتن، مردم به طور خودسر و داوطلبانه برخی ساعت‌های روز جلوی خودروهای غریبه را می‌گیرند که باعث واکنش پلیس و رانندگان شده است و تبعات دیگری ایجاد می‌کند.

پلیس واشنگتن می‌گوید بستن یک خیابان یا یک طرفه و ورود ممنوع آن باعث افزایش ترافیک در خیابان‌های اطراف می‌شود و همیشه نمی‌تواند قوانین منع تردد برای این خیابان‌ها وضع کرد.

شهروندان هم می‌گویند با خرید خانه‌هایی ویلایی و گران قیمت در محله‌های حومه‌ای شهر به دنبال آرامش و تردد محلی راحت‌تر بودند که با ورود خودروهای جدید؛ این امکان ازشان سلب شده است. در یک شهر؛ شهروندی به طور رسمی شکایتی به دادگاه بر علیه اپلیکیشن ویز داده است.

به هر حال، اپلیکیشن‌های مسیریاب به دنبال حل مشکل ترافیک و ایجاد تجربه رانندگی بهتری در شهرهای شلوغ هستند و تا حدودی موفق شدند ولی دارند چالش بزرگ‌تری می‌سازند و زندگی ساکنین محله‌های آرام و خلوت را برهم می‌زنند.


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

منتخبی از تصاویر تاریخی کمتر دیده شده

با اینکه دسترسی به مستندهای خوب این روزها خیلی زیاد شده و به سبب وجود اینترنت (یا شبحی از اینترنت!) ما عکس تاریخی بسیار زیاد می‌بینیم (و می‌توانیم حدس بزنیم که که کئام عکس‌های معاصر روزی تبدیل به عکس تاریخی خواهند شد)، اما باز هم حجم…

داستان واقعی اسکینر: روانشناس مشهور دهه ۱۹۴۰- آیا او واقعا دخترش را در داخل یک جعبه برای آزمایشاتش…

بوروس فردریک اسکینر معروف به بی‌اف اسکینر یک روانشناس، رفتارشناس، نویسنده، مخترع و فیلسوف اجتماعی آمریکایی بود. او در ۲۰ مارس ۱۹۰۴ در Susquehanna در پنسیلوانیا به دنیا آمد و در ۱۸ اوت ۱۹۹۰ در کمبریج، ماساچوست درگذشت.اسکینر بیشتر به خاطر…

کودکی که از کتابخانه عمومی شهر می‌خواستند بیرون بیندازندش، اما فضانورد شد!

دو برادر به نام‌ها رونالد (چپ) و کارل مک نیر (راست) با 10 ماه اختلاف در جنوب جدا شده به دنیا آمدند. این دو در دوران کودکی تا بزرگسالی جدایی‌ناپذیر بودند.در سال 1959، رونالد مک نیر 9 ساله به یک کتابخانه عمومی در لیک سیتی در کارولینای…

آخرین «نمونه» مقاوم – هر یک از اینها، آخرین چیزهای سالم به جا مانده در طول تاریخ هستند

از برخی جنبه‌های تاریخی چیزهای قالب توجهی به جا مانده، مثلا هزاران سکه از یک دوره تاریخ یا ده‌ها زره یا شمشیر یا کتاب‌های پوستی فراوان. اما برخی چیزها هم آنقدر نادر از بلایایی طبیعی و فساد و آتش‌سوزی‌های در امان مانده‌اند که تبدیل به آخرین…

مجموعه‌ای از تصاویر عجیب و غریبی که در گوگل مپ و گوگل استریت دیده شده‌اند!

گوگل مپ بسیار کار راه‌انداز است و گوگل استریت اصلا اگر سرعت اینترنت اجازه بدهد، اجازه جهانگردی مجازی به ما می‌دهد.اما برخی اوقات اشخاص به صورت تصادفی و یا حین وب‌گردی‌های طولانی تصاویری در این سرویس‌های گوگل شکار کرده‌اند که بسیار بامزه…

چند بار می توانید یک تکه کاغذ را از وسط تا کنید؟

به راحتی می‌توان یک تکه کاغذ را یک، دو بار یا حتی سه یا چهار بار از وسط تا کرد. اما بیشترین تعداد دفعاتی که یک تکه کاغذ را می‌توان از وسط تا کرد چقدر است؟بر اساس یک ادعای رایج، یک ورق کاغذ را نمی‌توان بیش از هفت بار از وسط تا کرد. اما…
آگهی متنی در همه صفحات
دکتر فارمو / کلینیک زیبایی دکتر محمد خادمی /جراح تیروئید / پزشکا /تعمیر فن کویل / سریال ایرانی کول دانلود / مجتمع فنی تهران / دانلود فیلم دوبله فارسی /خرید دوچرخه برقی /خرید دستگاه تصفیه آب /موتور فن کویل / شیشه اتومبیل / نرم افزار حسابداری / خرید سیلوسایبین / هوش مصنوعی / مقاله بازار / شیشه اتومبیل / قیمت ایمپلنت دندان با بیمه /سپتیک تانک /بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران /بهترین جراح بینی در تهران / آموزش تزریق ژل و بوتاکس / دوره های زیبایی برای مامایی / آموزش مزوتراپی، PRP و PRF /کاشت مو /قیمت روکش دندان /خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / درمان طب / تجهیزات پزشکی / دانلود آهنگ /داروخانه اینترنتی آرتان /اشتراك دايت /فروشگاه لوازم بهداشتی /داروخانه تینا /لیفت صورت در تهران /فروش‌ دوربین مداربسته هایک ویژن /سرور مجازی ایران /مرکز خدمات پزشکی و پرستاری در منزل درمان نو / ثبت برند /حمل بار دریایی از چین /سایت نوید /پزشک زنان سعادت آباد /کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان /فروشگاه اینترنتی زنبیل /ساعت تبلیغاتی /تجهیزات پزشکی /چاپ لیوان /خرید از آمازون /بهترین سریال های ایرانی /کاشت مو /قیمت ساک پارچه ای /دانلود نرم افزار /
2 نظرات
  1. مجید صالح پور می گوید

    ویز عالیه ، من بار ها از ویز برای رانندگی استفاده کردم و هم در صرفه جویی در وقت هم در پیدا کردن مسیر به شکل فوق العاده ای عمل کرد، من حسی که به ویز دارم دقیقا مثل حسی هست که به گوگل دارم ، بدون این دو قول نمیشه زندگی با آسایش داشت

  2. فیلم می گوید

    ویز نرم افزار خوبی بود اما دیگه سخته ازش استفاده کردن

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.