عکس‌های برنده جایزه پولیتزر 2012

9

دقایقی پیش، برندگان پولیتزر 2012 اعلام شدند، در بخش عکاسی خبری، جایزه در بخش Breaking News به مسعود حسینی، عکاس افغان، رسید.

مسعود حسینی

در هنگام اشغال افغانستان توسط شوروی سابق، پدر او دستگیر شد و خانواده او به ایران آمدند. او در سال 1996، دوره دبیرستان را در ایران به اتمام رساند.

او که دوست دارد از دوربینش به صورت شاهدی بر رویدادهای پیرامون استفاده کند، بعد از حوادث 11 سپتامبر و حمله آمریکا به افغانستان به کابل رفت و عضو مرکز فرهنگی‌ای شد که توسط نشنال جئوگرافیک بنا نهاده شده بود. او از سال 2007، عضو آژانس خبری «فرانس پرس» است و عکس‌هایی از جنگ و تروریسم می‌گیرد.

در عکس تأثیرگذار زیر دقت کنید. عکس ترانه اکبری، دختری 12 ساله را بعد از یک بمب‌گذاری انتحاری در کابل در دسامبر سال 2011، در روز عاشورا، نشان می‌دهد.

ترانه اکبری
عکس را در نمای بزرگ ببینید.

از 17 عضو خانواده ترانه که در این حادثه همراه او بودند، 7 نفر در این حادثه کشته شدند که یکی از آنها برادر هفت ساله‌اش -شعیب- بود.


اما در بخش Feature Photography، عکاس برنده پولیتزر، «کریگ اف واکر» بود.

کریگ اف واکر

از هر پنج سرباز آمریکایی که به افغانستان و عراق فرستاده شده، یکی مبتلا به اختلال استرس بعد از آسیب یا post traumatic stress disorder است، یکی از این سربازان «برایان اسکات اوستروم» است. این سرباز 27 ساله، بعد از چهار سال به آمریکا بازگشته است، اما مبتلا به شکل شدید اختلال یادشده است.

عکاس دِنوِر پست -کریگ اف واکر –این مجموعه عکس‌ را از این سرباز گرفته است که نمونه‌اش را می‌توانید در زیر مشاهده کنید:

سرباز

کریگ اف واکر


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

جشن ۷۵۰ سالگی برلین در آلمان شرقی و رژه رایانه‌های قابل حمل

در سال ۱۹۸۷، برلین ۷۵۰مین سالگرد تأسیس خود را جشن گرفت و شهر پر از هیجان بود. دولت کمونیستی آلمان شرقی، که در آن زمان بر نیمه شرقی شهر حکومت می‌کرد، می‌خواست این مناسبت را با رژه بزرگی که دستاورد‌های کشور را به نمایش می‌گذاشت، جشن بگیرد.…

نقاشی‌هایی که به بالاترین رقم‌ها قیمت‌گذاری و فروخته شده‌اند

در اینجا می خواهیم لیستی از گران‌ترین نقاشی هایی که در بازار حراجی‌ها به فروش رسیده اند را با هم مرور کنیم. البته هر لحظه امکان تغییر این لیست و جایگزینی نقاشی های دیگری وجود دارد ولی در آن صورت هم می توان نقاشی های زیر را جزء گرانترین های…

جورج اسپنسر میلت: مرگ دردناک به خاطر فرار از بوسیده شدن!

جورج اسپنسر میلت یک پسر 15 ساله که در ساختمان متروپولیتن لایف نیویورک در سال 1909 کار دفتری می‌کرد. در پانزدهمین سالگرد تولدش، همکاران زنش او را مسخره کردند و تظاهر کردند که در نظر دارند که برای هر سال زندگییک بار او ببوسند. میلت به شوخی از…

وقتی با اشعه ایکس از اشیای عادی عکس بگیرید؛ شگفت‌زده می‌شوید! کاری که آندری دومان کرد

مجموعه عکس‌های اشعه ایکس می‌توانند اشیاء روزمره را به روشی باورنکردنی و منحصر به فرد نشان دهند.آندری دومان، عکاس تجاری، حدود یک سال است که این کار را می‌کند. زمانی که دومان کاری را برای مشتریان انجام نمی‌دهد، دوست دارد پروژه‌های شخصی را…

عکس‌های قدیمی از کلاس‌های تایپ دهه 1950 تا 1970 – زمانی که تایپ یک مهارت پایه بود و چه بسا با…

در تاریخ آموزش آمریکا، در یک برهه دبیرستان‌های آمریکا برای آموزش یک مهارت ضروری برای ورود به دنیای مدرن تجهیز شدند: تایپ کردن. ظهور کلاس‌های تایپ در دبیرستان‌های ایالات متحده، فصلی جذاب در تاریخی آموزش بود.شروع  آموزش تایپ را می‌توان در…

بهترین سریال های هندی | 49 سریال هندی تماشایی به همراه توضیحات

محتوای شرقی به صورت عام و فیلم‌ها و سریال‌های هندی به صورت خاص طرفداران خاص خودشان را دارند. به خصوص با توجه به کم‌مایه شدن سینما و تلویزیون آمریکا روز به روز افراد بیشتری رو به سریال‌های کره‌ای یا سینمای مستقل‌تر کشورهایی مثل اسپانیا و…
آگهی متنی در همه صفحات
9 نظرات
  1. فرشید می گوید

    عکس اول واقعاً دردناکه.

  2. عابدی می گوید

    سلام

    بسیار ممنون از بابت اطلاع رسانی

    اگه مستند life in a day رو دیده باشید یه کلیپ کوتاه که توسط آقای حسینی تهیه شده از دقیقه 70 تا 74 فیلم در مورد افغانستان پخش میشه که ایشون خونه و خانواده ی خودش و بخش هایی از کابل رو توش نشون میده.

  3. دکتر ریتالین می گوید

    تا حالا هیچ عکسی (تاکید می کنم: هیچ عکسی)، مثل عکس آقای مسعود حسینی روم تاثیر نذاشته بود. حالم خیلی بده.

  4. مسعود زمانی می گوید

    عکس ها بسیار تاثیرگذار بودند… عکس اول خیلی ناراحتم کرد… ولی باید در نظر داشت که دریچه دوربین این هنرمندان یکی از معدود راههای نشان دادن حقیقت با کمترین تحریف به مخاطبان است… واقعیت تلخ است

  5. علی می گوید

    حالم خوب نیست.

  6. د.س می گوید

    واقعا عکس اول خیلی دردناکه!کلا حالمو گرفت

  7. Issa می گوید

    ا گر اشتباه نکنم، مسعود حسینی همون عکاسیه که در مستند
    Life in a day
    هم حضور داشت،

  8. حامد می گوید

    واقعا چرا؟؟

  9. ايمان می گوید

    همه در مورد عکس اول نظر دادن ولی انگار کسی عکس دوم و سوم رو ندیده نگاه پردرد سرباز به کاغذهای روی میز تلخیش از تلخی عکس اول هم بیشتره جنگ هر دو طرف رو نابود میکنه هر کدوم رو به شکلی متفاوت

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.