دو دیدگاه متناقض در مورد عینک گوگل

10

دیروز -چهارشنبه- سرگئی برین در جریان یک سخنرانی 10 دقیقه‌ای در TED در مورد عینک گوگل صحبت کرد و دیدگاه‌های جالبی در مورد این وسیله انقلابی، ابراز کرد.

سرگئی برین

به عقیده «برین»، با عینک گوگل کاربران از چک کردن وسواسی گوشی‌های هوشمندشان معاف می‌شوند و به این ترتیب این عینک وسیله‌ای برای مبارزه با وجه ضد اجتماعی فناوری است.

او طوری صحبت کرد که انگار کاربری گوشی‌های هوشمند امروزی در حکم کار بیهوده‌ای است، گویی که شما بنشینید و یک شیشه را با انگشتانتان مدام بمالید!

ولی کاربر عینک گوگل این طور نیست، او می‌تواند در آن واحد با دنیای بیرون و اطلاعات اینترنت، تعامل کند و صرف‌نظر از اینکه نگاهش به کدام سو باشد، می‌تواند با سرریز اطلاعات، خود را وفق دهد.

سخنرانی سرگئی برین در مورد عینک گوگل

«برین» گفت که عینک گوگل به رؤیای قدیمی او در مورد دسترسی به اطلاعات متناسب و مربوط بدون نیاز به جستجو، تحقق بخشیده است. او گفت که وقتی 15 سال پیش، گوگل را پایه نهاد، دیدگاهش این بود که روزی فرا برسد که کاربر نیازی به جستجو برای رسیدن به اطلاعات نداشته باشد و اطلاعات خودشان در موقع نیاز به سمت شما بیایند.

«برین» شاید از جهاتی درست بگوید، اما عینک گوگل، شاید اوضاع را بدتر کند و با پیوند بی‌وقفه دنیای آفلاین و آنلاین، میزان سردرگمی کاربران را بیشتر کند و باعث شود که مثلا در همان موقعی که انتظار می‌رود تماش چشمی با دوستان و خانواده‌مان برقرار کنیم، در حال دید زدن اطلاعات جانبی دیگر باشیم!

عینک گوگل

عینک گوگل

منبع: + و +


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

روجلدهای خاطره‌انگیز مجموعه کتاب های طلایی که کودکی‌مان را رنگی می‌کردند!

عبدالرحیم جعفری، پایه گذار انتشارات امیرکبیر و کتاب های طلایی، است. او ۱۲ آبان ۱۲۹۸ در تهران زاده شد. عبدالرحیم جعفری در سال ۱۳۲۸ انتشارات امیرکبیر را پایه گذاشت. و در سال ۱۳۴۰ انتشار مجموعه ی کتابهای طلائی را آغاز کرد. کتابهای طلایی مجموعه…

تصور دهشت نبرد «واترلو» با هوش مصنوعی میدجرنی

نبرد واترلو، که در ۱۸ ژوئن ۱۸۱۵ رخ داد، یک درگیری نظامی مهم در طول جنگ‌های ناپلئون بود. این جنگ بین ارتش فرانسه به رهبری امپراتور ناپلئون بناپارت و اتحادی از نیرو‌های بریتانیایی، هلندی و پروس به فرماندهی دوک ولینگتون و فیلد مارشال گبهارد…

مجموعه باور نکردنی از عکس‌های تاریخی که توسط عکاسان آنها امضا و حاشیه‌نویسی شده

عکس بالا عکس اتاق موقعیت اضطراری است که توسط جو بایدن امضا شده است . لحظات پرتنش عملیات نپتون نیزه را نشان می‌دهد که نیرو‌های دریایی ایالات متحده به محوطه اسامه بن لادن یورش بردند. امضا کرد: ایمان را حفظ کن!مجموعه‌ای از عکس‌هایی که…

عکس‌های قدیمی از یخ‌فروش‌های آمریکایی

یخ‌فروش‌ها در دوران قدیم اهمیت زیادی داشتند. قبل از رواج یخچال‌های مدرن، زندگی بدون آنها مختل می‌شد.عکس‌های این نوشته نگاهی اجمالی به دوران گذشته می‌اندازند، زمانی که صدای یخ‌فروش‌ها و شکستن بلوک‌های یخی در خیابان‌ها طنین‌انداز می‌شد.…

کارخانه متروکی در پرتغال با ماشین‌های کلاسیک قدیمی در آن کشف شد و سوژه عکاسی شد

متروک بودن هم زیبایی خاص خودش را دارد. خانه و هتل و امارت متروک انگار یک تونل زمان است. یک موزه خاک گرفته دست نخورده.اما این بار کارخانه‌ای با ده‌ها ماشین کلاسیک رها شده در پرتغال با کوشش عکاسان سوژه شده.«داخل این ساختمان صنعتی دو…

کهن‌ترین درختان جهان

" بث مون " عکاسی است که در سانفرانسیسکو زندگی می کند و بیش از 14 سال از عمرش را صرف شناسایی و عکاسی از قدیمی ترین درختان جهان کرده است. او به کشورها و سرزمین های دورافتاده سفر می کند تا از درختان قطور قدیمی تصاویر زیبایی را ثبت کند. او می…
آگهی متنی در همه صفحات
10 نظرات
  1. فرشاد می گوید

    نمیدونم چرا این پست با کمیک هاش منو شدیداً یاد دستگاه telescreen کتاب 1984 جورج اورول انداخت! یک telescreen همراه!!!

  2. مجیب می گوید

    به هر حال اینم دیدگاهی بود. اما جناب مجیدی عزیز شما که از برندهای رقیب اپل خوشتون نمیاد چرا مثل نارنجی فقط در مدح اپل مطلب نمیذارید اینجوری دیگه لازم نیست به زور هم که شده بخواید گوگل رو خراب کنید.

  3. علی احسان می گوید

    خیلی سخت است پیشبینی کرد که گوگل کلاس موفق خواهد شد و مورد اقبال عمومی واقع میشود یا نه؛حتی دیدگاه خود گوگل در این مورد مشخص نیست که موفقیت گلاس را در چه میداند یا چه انتظاری از فروش یا دیدگاه های بعد از عرضه آن دارد ! از نظر نگرانی های حریم خصوصی از جهاتی به یاد اپیزود 3 سریال “Black Mirror” میوفتم !

  4. امیر مسکنی می گوید

    دکتر جان ما خواب گوشی هوشمند رو هم دیگه نمی بینیم چه برسه به گوگل گلس

  5. سینا می گوید

    به نظر من گوگل گلس وضع رو از اینکه هست بدتر می کنه.تصور کنید سر کلاس درس در حالی معلم داره درس می ده شما در حال لایک کردن پیج مورد علاقتون تو فیسبوک هستید.برای ما دانش آموزا چیزه خوبیه

    1. امیر می گوید

      اگر از خیلی از موارد بگذریم ، عموما سر کمتر کلاسی میشه لپتاپ باز کرد یا مدام با اسمارت فون کار کرد ، طبعا سر هر کلاسی بشه این کارو انجام داد ، با همون لپتاپ یا … انجام میدیم نیازی دیگه به گوگل گلس نیست .
      به طور معمول بیشتر فرامینش صوتی هست حالا حساب کنید تو یه مکان شلوغ همه گوگل گلس داشته باشن چه شود

      1. سینا می گوید

        توجه داشته باشبد که این فقط یک عینکه و نه لپ تاپ.به نظر شما این دو از نظر ابعاد و میزان فضایی که اشغال می کنند باهم برابر اند؟

        1. امیر می گوید

          سوالاتون رو با سوال خودتون پاسخ میدم : به نظر شما این دو از نظر کاربرد و کارایی با هم برابراند ؟

          اصلا بحث سر مقایسه با لپتاپ نیست چون قابل مقایسه نیستن ! همونطور که ابعاد و فضایی که اشغال می کنن متفاوته کاراییهاشون هم متفاوته ! ، مساله اینه که جایی که قرار باشه نذاره شما با اسمارت فون کار کنی فکر کنم این عینک هم به اندازه کافی غیر معمول و متفاوت و مشخص باشه که اجازه استفاده اش داده نشه ، 😉

          1. سینا می گوید

            اما وقتی به طور انبوه عرضه بشه و به ایران هم برسه استفاده از اون اجتناب ناپذیر میشه کمااینکه خیلی از کارهایی رو که با اسمارت فون میشه انجام داد با گوگل گلس هم میشه

  6. مهران می گوید

    مثل اینکه بعضی دوستان متوجه نشدند. داره به این نکته اشاره میکنه که عینک گوگل توسط تصاویری که مدام داره از طریق دوربین این عینک جاسوسی میکنه میتونه با انتشار اونا تو نت دردسر ساز بشه …

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.